Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin on je gay ale aj cesto je pekný.Naozaj je gay ved sa pozrite ako chodí ale aj tak je pekný *14* *14* *14* mámho rada ale selenu ešte viac :)
    • čoo? Ty si asi úplne retardovaný/á. On nie je gay, asi by nechodil so Selenou a ostatnými (dievčatami s ktorými chodil) . Najprv si uvedom čo píšeš... aby si náhodou nevyzeral/a ako imbecil.
  • Vsadila bych hodne ze svyho luxusniho zivota, ze vsichni hateri by chteli vypadat jako ON:*! Mit jeho vlasy, hlas, telo, vizaz, penize a miliony holek! NE, Justin:* nam nevymyva mozky, naopak vy si je vymyvate sami poslouchanim tech vasich sracek jak metal, punk rock, hip hop atd. Ani pustit nahlas si je nemuzes, protoze by ti hned praskla hlava:D
    • Kronoss1
      Jedním slovem: NE!
    • Ne, věř mi, to by nikdo nechtěl, a už vůbec ne tzv. haters.

Jsi jako Adele. Strkáš vše do jednoho pytle. Napíšeš rock je sra*ka. A přitom jsi nejspíš nikdy neslyšela o kapelách a interpretech, jako např. Yes, Emerson, Lake & Palmer, Pink Floyd a podobně. To, milá zlatá, není žádná sračka, ale vrchol hudby v tom nejširším slova smyslu a instrumentální mistrovství.

P.S. Zaregistroval jsem vydání akustického alba JB. Vzhledem k tomu, že jeho "hudba" byla až dosud stavěna na bezduché popíkové elektronice, jsem zvědavý, jak to dopadlo.
      • Jo a jeste neco, pust si taky na youtube vzkaz Justina pro Beliebers cz! Melo by trvat cca 6,5 minuty. Myslim, ze tohle video mluvi za vse:P
      • O nektrejch kaplelech co jsi ted psal jsem slysela a doufam, ze uz nikdy neuslysim. Jak rikam tyhle ho*na me silne nezajimaj. Ty rikas, ze jsou tyhle kapely ("sracky") na vrcholu hudby, ja tohle rikam o Justinovi. My dva se proste neshodneme, tak je zbytecny se tady dohadovat.

P. S. - Zaregistroval jsi dobre. To album je uzasny, pust si ho youtube a pak rikej o Justinovi to co doted rikas:P
        • A napsat o kapelách, jako např. Pink Floyd, že to je sračka, to už je naprostá ztráta orientace. Říkáš, že jsi od nich něco slyšela, zajímalo by mne, co. Troufám si odhadnout, že tak maximálně Watersovinu Another Brick in the Wall pt. 2. Jenomže znáš třeba The Dark Side of the Moon? Jednu z nejlepších a nejprodávanějších desek historie? Wish You Were Here, Animals nebo Atom Heart Mother? Až si to pustíš, tak něco napiš.
        • Kronoss1
          Tak tohle snad hraničí s ignorací. Víš, holčičko, když já napíšu, že hudba Biebera je sračka, tak mám vždy k tomu argumenty stejně jako Michal. Jediný váš smysluplný argument je MSG, to je sice fajn, ale zatraceně málo. Kolik desek bourák prodal? Kolik cen Grammy má? Má hvězdu na chodníku slávy? Kvalitní interpret se většinou pozná podle úspěchů a nějaká American Music Awards, o které jsem slyšel poprvé v životě nic moc neznamená. A říkal jsem to několikrát, zpívat na playback a dělat u toho"ej" je tedy úplně něco jiného, než zpívat s živou kapelou.

PS: Evidentně tak populární nebude, když ho při fotbalovém zápase vypískali.
  • Justin Justin <3

Miluju ho uplnééj šamponek !.. sem do nej blááázen =) <3333333 nejwíce pro něj *4* *14* ILY
    • Re: Justin Justin <3

onh shampooo jo? *1* mno tak to jsi uhodlaaa *1*
    • Re: Justin Justin <3

Hele jako ten je nas a ma icq to nevis vid ja jo a moe sestra tky takze je nas *16*
      • Re: Re: Justin Justin <3

hej co se jako hádáte stejnak se kněmu ani jedna nedostanete
  • Trailer csi Las vegas

Tady přikládám trailer kriminálky las Vegas a ke konci tam ukážou i Justina. :)

http://melonka-csi.blog.cz/10 08/csi-11-season-prewiev *3*
    • Re: Trailer csi Las vegas

hey mě to nejde :(
      • princess-bieber

Re: Re: Trailer csi Las vegas

mě taky ne a kdy to bue v televizi,aspon v angličtině?? :) *7*
        • Re: Re: Re: Trailer csi Las vegas

musíte si tam vymazat mezery
  • i love you *16*
  • Eli a ja som sa narodila 17.2 :D
  • http://imgur.com/gallery/pRZPb
    Když se sejdou známé osobnosti s hlavami států (vpravo Jay-Z). Najděte hlavní rozdíl.
  • ADELE- přijdeš mi jako hrozně fajn člověk :)
  • How do you like the song All That Matters?Wall appear on my new album which will be released next week . *3* *3*
  • On je nejlepší..:)*
    I <3 LOVE JUSTIN *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit