-
cudák justin. můj najoblíbenější zpěvák je ve vězení.
-
-
Cudák?*7*
-
-
Ja to pochopil hned CHUDÁK :D
-
-
Taky si za to může , hele já ho měla ráda několik let, ale jak mu stoupla sláva do hlavy tak to je blbé ....ne jen že se chová jako debil, ale dělá bylbý věci a to je fakt hnus .....jen ti chci říct, že sdi za to můůže sám - bere drogy, dává si závody opilý ..no prostě je toho hodně no nic tak čau :)
-
-
Holky tak tady mate to jeho icq ale moc to neprehanejte, aby si ho zase nezmenil a pak nebyli zbytecne nestastny ..bay 560474134... *1* *1* *1* -
-
Re: icq
hahhaa je mi jasny ze si zabouchnuta fanaticka ale neni to on ze trech duvodu :1, v americe je AIM
2,na isq je neco kolem 120ti justinu bieberu tajkze to muze bejt nejakej podvodník!!
3, asi ho tak bude davat zrovna tobe kdyz jeho vidka na youtube sůleduje 100 milionu lidi s celýho vsěta!!!!!!!!!!!takze nekecej laskave *8* -
oki děkuju moc :-) ale stejně si ho ukládat nebudu :-) nejsem svině :-) a stejně to neni jeho icq :-) -
holciny justin mi rekl ze vam to icq davat nemam ze jste na neho moc hrrr...tak kdyz uz tak pomalu...jen takova mensi rada ju?...a icq nerozdavat dal jinak si ho pry zmeni a da ho jen me ale pak uz vam ho nedam...Tak si toho vazte papa *3* *4* *3* -
-
Re: Re: icq
Boože...xD icko v Americe neznají...je to záležitost Ruska,Česka,Slovenska etc..takže ho nemá.. *1* -
-
Re: Re: Re: icq
ale v Číně to mají
-
-
-
-
hlasujte
Holky prosím hlasujte už jsme zas na 21místě tak hlasujte pls -
Justin Bieber je neuvěřitelně krásnej a moc moc hezkej a je prostě boží *14* *14* *14* *4*
-
Justin je uzasni a aj jeho VSETKI pesnicki
-
-
mas pravdu ale kebi sa nezmeni z hlasom tak je ako zena ale zmenil sa zmenil sa mu hlas takze ho mam rada a nech si to uzie zo selenov lebo uz taku nebude mat vo vsetkom lebo selena je krasna a ma aj hlas taku nenajde cmq nech vam to vidrzi *14* *14*
-
ja viem mas pravdu sestra moja zanetka sme do neho obi dve
-
-
kikiss11
jj mate pravdu je tak sledkej k nakousnuti *14* *14* i love you justin bieber!!!!! *14* *14* -
jj
jj to by bylo super kdyby byl v nemeckuu .. snad ještěě dáá nejakyyy konkretnejsi informacee =) -
-
Re: jj
no snad jo:) *3*
-
-
2.
Holky už jsme na druhém místě!! *3* -
tak a teť pravdu o mě
jmenuju sem LEnka,je mi 15 teť budu končit 9.třídu :D :D stačí? a už tu mam moojí fotku xDDD *1* -
-
Re: tak a teť pravdu o mě
No mě to teda stačí =D =D seš stejně stará jako já a taky ted končim 9.třídu =D -
-
Re: Re: tak a teť pravdu o mě
jj xDD aa kde bydlíš?? já v Plzni -
-
Re: Re: Re: tak a teť pravdu o mě
V Krupce to je u Teplic :)) *3*
-
-
-
-
sorry pysala som na tvoje *8*