Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

..

Dnes jsem byla u mamky na brigádě a koupila jsem si časák Popcorn a je tam plakát Justina a četla jsem si o něm článek o tom šikanování a já jsem normálně v mamčiné práci brečela a mamka ježiši marja no jo ale jako to si zažil každej a zrovna Justin chudášeeeeeeek *9* *9* *9*
    • Re: ..

hm já to taky četla a ty fotky okolo sou hrozny nemohla sem se na to divat já taky brecela
      • kajuska4

Re: Re: ..

jj ty fotky jsou strašný ach jo nwm co proti Justinovi furt mají *9* ♥
        • Re: Re: Re: ..

ahoj taky sem to četla je to hrozný ale ve videklipech se maluje retenkou takže si to potom zavinuje sám *9*
        • kikiss11

Re: Re: Re: ..

Jj přesně! Proč se ti lidi nestarají sami o sebe! Prostě mu jenom závidí, že je tak úspěšný a nadaný (ještě krásný) zpěvák! ♥
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Přesně...ach jo mají se postavit před zrdcadlo a mají se na sebe podívat a zpívat a uvidijou jací jsou hnusní! *9*
            • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: ..

tak to jsem nepochopila ale nevadi
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ..

spíš sen každé holky *15* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

jo To co má Justin je snad sen každýho kluka : Kariéra peníze a spousty holek okolo sebe no rikejte kluci neni to splneny sen??
  • Ujeteeee

Nechápu proč mu tady přejete k narozeninám, když si to stejně nepřečte.. Jste vážně mimo.. :D
    • sweet.anne

Re: Ujeteeee

My moc dobře víme, že si to nepřečte. Je to jenom náš projev toho, že ho máme rádi...
    • Re: Ujeteeee

presně,stejne to justin nečte takže *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • alficka

Re: Ujeteeee

si fakt myslíš, že jsme tak naivní jo? No ti teda děkuju. Ono to je tak celkem normální, že se to sem píše. My víme, že si to nečte... Bože *1* *1*
    • Re: Ujeteeee

To se tu píše, abychom si my, čeští fanoušci dokázali, že tady jsou lidi, kteří ho stále podporují, víš? *1*
  • me je dvanact a chci aby nekdo neco napsal.
  • ahoj JUSTINE ja jsem se vcera koukala a i dneska na ty tvoje klipy a videa atd... ale ja te mam rada si skvělí zpěvák si fakt dobrý a jsi muj nej zzpěvák rada bych se schtela jed podívat NA tvoje vystoupení ale AMERIKA ja moc daleko a tak kdybys měl koncert tady v čeSku PRÍDU ale nevím proc ti to písu jenom jsem chtela že jsem tvoje FANINKA (a doufam ze si ty komentare prectes papa) tvoje FANINKA WERCA *14* *14* *14* *3* *3* *1* *2* *15* *15* *3* *4* *4* *5*
    • Zlato,nic proti tobě ale fanYnka..(cizí slovíčko) a toto je fanklub,né nějáká "OFFICIÁLNÍ"stránka Justina Biebera..a představ si Vynalezli Diakritiku.HáČky a ČÁrky..Tak si važ toho že je můžeš používat..Jinak..celkem ušlo..!!jENOM SI TY moje rady vem k srdci..!!
      LadyRoSess.. *1*
      • Zabila :D
  • *4* *14* *4*
  • jjjuu

Juuuu Justinek je upa kwasnej klučina umi božsky zpívat je pste božíí když sem vydela jeho klipy sem se do nej zakoukala je pste boží ale bohuzel je to cizinec ach joo pse ho upa miluju *14* *14* I L♥ve you Justin *14* *14* *14* *14* *14*
  • papája2

*14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • JB

http://justin-bieberfever.blog.cz/
    • Re: JB

Nejlepší blog :)Stojí za to,jsem tam každý den :)Takže doporučuji :) *3*
  • Tak a je to jasny Sel mi naspala vsechny podrobnosti,ze jsou zase spolu ..bylo to romanticky a zatim prej to nejkrasnejsi co ji udelal ..vic nereknu *1*
    • JO JAK ŘEKLA ňuňatá. *6*
    • Ja myslim ze ma pravdu pise to i na svem Twitteru *1*
    • A kdo by taky chtěl vědět víc?! Já taky můžu říct, že mi Justin psal, že Selena je nejhorší holka, jakou kdy měl. Věřil/a bys? Já myslím, že ne.
  • Všichni co nenavidi Justina nech se hned hlasi k 1D nebo k Union j

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit