Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terez.ska

.

NO NEVYPADÁ NA 15..
    • Re: .

to né mno
      • Re: Re: .

ale i stejnak je boží nééééééééé??????
        • Re: Re: Re: .

jo je k sežráni muck
  • * nuzujete. Pardon chybička se vloudila;)
  • stember

Catlin

Caitlin(jeho bývalka,teď nejlepší kámoška)byla na raftu a spadla z něho a pak ji ten člun ještě přejel=///,chudinka,ještě se neví jestli někdy bude vůbec chodit=((,ihned jak se to Justin dozvěděl tak odvolal několik vystoupení.. *9* *9*
    • Re: Catlin

jo,tak to aspoň přežila?A jaktože už není nejlepší mazloška,ale jenom kámoška?
      • kicalek

Re: Re: Catlin

to wim uz davno ale ta jeho pisnicka baby je upe mooooooooooooooooooc bezvadna jaaj
  • sweet.anne

Justin

Tak už ho mám... Co můžu jen říct? Je to DOKONALÉ!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • kikinqva

Re: Justin

tak to se mášš ja si ho chci taky koupit prosim poradíš mi kde si ho koupila?? *4* *3*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Jasně. ;) Na superstarshop.cz, tady je na to přesný odkaz, ale vymaž si z té adresy mezeru: http://superstarshop.cz/?id=343873& cd=201
        • petrushka15

Re: Re: Re: Justin

Jůůů super!!!:-*
          Až budeme mít spravenej pc tak si ho taky objednám *3*
          Já se těším:-* *14*
          • petrushka15

Re: Re: Re: Re: Justin

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to byl omyl *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* to mělo bejt jinde:Dfakt sry
  • papája2

strašně ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: papája2

*4* *4* *4* je super robila som si quiz a vysiel mi on ze mne chce pozvat na rande *4* *4* *4* *4*
  • niky.b

hra justin bieber

to sem ještě neviděla co všechno vymyslej jenom aby se o to někdo zájímal *8* *8* *8* http://www.supergames.cz/kiss-justin-bieber/1723/
    • Re: hra justin bieber

Jžš :D :D
  • kajuska4

..

Holky jak ani nevíte že se rozplývám s tohohle videa http://www.youtube.com/watch?v=AKEQ wvaYI_k áááááááááá ježiš on je tam k sežrání *14* *14*
  • jujj justin bieber je ták krasny nadherny ma talent ma krasny hala
    jajj jaj jaho zbožnuju i love mam te rada justine na tebe nikdo nema ti muj medvidku iluju love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Presne
  • alficka

wow

Tyjo ale hodně mu tady ta popularita stoupá co za chvíli bude na osmim místě v top 10....no i když ona mu nestoupá jenom tady *1* ...ale jinak je upa super boží kwásnej talent.... *14*
  • jj

jj já se taky kouknu na ten blogg jenže až odpoledne tedko musim do školy :-( xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit