Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty Tome.........laskavě buď z ticha,protože máš(skoro)v každym slově chybu.A to píšeš že něčí čeština vypadá,jako by to psal d*bil. *10* *10*
    • Mrs.Wesley
      Ale on to napsal schválně chápeš???
  • Prosím vás, dejte tomu klukovi už pokoj!!!! Co vám udělal, že ho musíte furt pomlouvat?? Je to obyčejný kluk, který má talent a rozhodl se dělat hudbu, k čemu jste se odhodlali vy?? K ničemu co??? Když čtu ty komenty,jak vyprávíte, že mu nezávidíte, tak tomu nevěřím,protože to co má on, to by chtěl mít každý.....A ani si nemyslím, že by byl špatnej povahově. A že má spoustu fanynek? Tak ať má. Přejte a bude vám přáno. Každýmu se přece líbí něco jiného. Vám taky nikdo nebere vaši oblíbenou hudbu, tak neberte vy jeho hudbu ostatním a nechte všechny dejchat.
  • Justinek je naše laska

Justinek je ten nej nej nej klucinek!! *14* *14* *14* a kdo ma problem at si to vyridi semnou *8* zboznuju ho a nikdo na nej nema *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Justinek je naše laska

ty taky ne *15* *13*
  • ANTI BLOČEK

NÁZDÁR!!!NAVŠTIVTE MŮJ SPEŠL ANTI BLOG ANTI-JUSTIBBIEBER.BLOG.CZ *1* *1* *1*
    POBAVÍTE SE *1* *1*
    • kikiss11

Re: ANTI BLOČEK

Ukazuje fakáče jo??!!Nemusel/a si tu fotku upravovat *13*A zpívá rozhodně líp než ty!!! *13* *13*
      • dorisek111

Re: Re: ANTI BLOČEK

taky bych rekla!!!
      • kicalek

Re: Re: ANTI BLOČEK

tjn upravena fotka jak neco ale on nema tu ruku upravenou koukni se poradne jak vzydcky zveda ty dva tak to je ono
        • kikiss11

Re: Re: Re: ANTI BLOČEK

jn......
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: ANTI BLOČEK

Hele kdo nasel tu fotku jak je vystrizena z klipu Baby?? na jakych strankach?? myslis ze najdem i vystrizeny jak polibil tu holku v one less lonely girl??
            • kikiss11

Re: Re: Re: Re: Re: ANTI BLOČEK

Tady je ta fotka z OLLG:http://justinbieber.blog.cz/10 02/nikdy-nezverejnena-fotka-z-klipu -one-less-lonely-girl

Bože já brečííímmmm!!=(Já ci taky!!! *14* *9*
  • dorisek111

bhsgcdkshjag

tak prosim delejte hlasujte!!!!!!!!!!!!§uz jsme skoro na 20 miste!!!!ale jen o par hlasu a si tak o 30 hlasu....tak honem at jsme na te 20!!!!!!!!!!!!
    http://tweeter.faxo .com/Justin_Bieber_My_World_Tour
    • tlapka055

Re: bhsgcdkshjag

okolo 10 hlasu tak honeeeeeeeeeeem *3*
  • panenka Bieber

Už jste viděli, že z Justina dělají už i panenky umí zpívat a docela se mu podobají
    • alficka

Re: panenka Bieber

Mě jenom fascinuje, co oni si ještě nevymyslí, aby vydělali prachy *1* *15*
    • miskad

Re: panenka Bieber

Mě se ty panenky nelíběj :D
      • kajuska4

Re: Re: panenka Bieber

viděla a docela hezů *1*
  • Jak může bejt Justin Bieber gay když má holku..? Asi vim co v tom je.. zácist co..? *7*
  • justin bieber je moc hezkej ani jeden kluk se mu nesaha asi pod kotníky justin je nej je to proste krasavej je sexy kluk
  • A když ho nemáte rádi,tak sem prostě nelezte a je to
  • on je proště boží fakt sem ráda že jsem ho mohla poznat v kanadě se Selenou Gomez *14* *14*
    • Von ale nebydlí v Kanadě ani Selly ne víš *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit