-
justine pamatuješ jak smese poprvé líbali *3* *4* *3* *4* *2* *2* *2*
-
-
Jasné že pamätám :DDDDDDDDD :DDD hh bola si úžasná
-
Něco na ten způsob si napsala níže.
-
-
Moure miwuju tě a kamaf tut :********* Poejdeme spolu Baby baby ohhhhh! :* ♥ A Jerrz ehmmm mmmmmmmmmmm už se těším
-
-
Mohl bych se tě jen zeptat, co ta první věta znamená? Moc jsem tě nepochopil, přesněji řečeno vůbec.
-
-
ty uchylačko :O A kdyby neco tak Jerry milá zlata *14*
-
-
a že jsem se snim mohla vifotit a hodit to na FB...
-
-
vIfotit?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Místo angličtiny se uč raději pořádně češtinu, nutně to potřebuješ.
-
-
Eliska_K zabilááá :D
-
-
-
mmmm
a co jsi tam delala?? -
-
Re: mmmm
Takovej výslech. :D Jeli jsme tam za ségrou. Ona tam studuje (na univerzirzitě), tak jsme si jeli navštívit.
-
-
chtěla bych zpívat jako on
ahojky umím dobře spívat učím se na kytaru a umím dobře spívat *14* -
-
Re: chtěla bych zpívat jako on
jestli nevíte neco o tom jak bych dokázala být jako on yoívat před tisíci lidí tak mi napiste na imail buu mít na youtube video tak se potom podívejte :-* -
-
Re: Re: chtěla bych zpívat jako on
prosím odpovězte nevím jak se odsud dostanu do šoubiznisu ale moc bych si to přála
*3*
-
-
-
..?
Bože, dyt to hlasování nemá cenu . To už je fakt dost :D :D :D . -
-
Re: ..?
myslis? -
-
Re: Re: ..?
No to si myslim teda no . -
-
Re: Re: Re: ..?
a proč si to myslíš? -
-
Re: Re: Re: Re: ..?
Tak se na to dívej chvíli prosimtě, pořád že nejdřív jo 19 potom na 21... dyt to stejně nemá cenu... :D . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..?
jo víš a jestli jsi nečetla tak má Justin v roce 2011 světový turné..a první navštíví tyhlencty země..chápeš..?!!! to třeba pro nás fanynky je docela důležitý..ale škoda že to je až za rok..:(
-
-
-
-
-
-
U Smile
teď vyšel videoklip na U smile je krásný
tady je odkaz http://link.brightcove.com/services /player/bcpid4459840001?bctid=62012 3325001 -
-
Re: U Smile
Úžasný *14* Já chci bejt ta holkaaaaaaa *1* *14* *14* -
Re: U Smile
vymažte si mezery -
-
Re: Re: U Smile
nádherný *14*
-
-
-
Blažky:když je to nulovej level tak proč to slyším skoro každej den někde venku? *7* se nezblázni tys asi nikdy chybu neudělala že ty jsi asi paní dokonalá..to určitě *3* ...ty seš trapná až na to nemám slov *15* *1*
-
-
Je rozdíl takhle mluvit venku mezi lidmi, co tě znají a na netu, kde si lidi o tobě udělají obrázek jen podle toho, jak píšeš a jak se vyjadřuješ ;).
P.S. O trapnosti bych raději pomlčela ;) -
-
Ty lidi myslím aji cízí *3* no radši jo abych tě něčím co je pravda neurazila *3* *4*
-
-
No né, jak je možné, že jsi své rozsáhlé spektrum smajlíků zregulovala na 3? Congratulations! :)
Ok, ok, já jsem trapná, ty jsi trapná, všichni jsme trapní...spokojená? :) Jdi si pustit Baby od J.B., já si půjdu pustit Baby od S.T. a bude vládnout naprostá spokojenost na obou stranách :) -
-
Všichni zase nejsou trapní *1* *1* *1* *1* *1* ...jsem ráda žes to pochopila *3* *4* jo dík já si ještě pustím Boyfriend,As long as love me a tk Beauty and beat *4* *4* *4* *4*
-
-
Ten koment byl myšlený ironicky, no nevadí :).
Informace, co všechno si pustíš jsou (asi jenom pro mě na tomhle fóru) naprosto irelevantní ;). Když ti tu napíšu, že si jdu pustit Aerials taky ti to bude úplně jedno..pusť si co chceš :).
-
-
-
-
-
-
on se sám přiznal že je ještě panic
-
Šiška!