Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flaška

Omlouvám se napřed co ted napíšu a jsem si plně vědoma toho že budete na tento komentář psát něco jako , neni pravda ! nebo co víš ty , ale každý má přece právo na svůj vlastní názor . A můj je ten že za prvé něco spíš nedůležitého jaký známí zpěvák už má překladem příjmení bobr ? ale to fakt není to co mi vadí , vadí mi to že je mu 15 a má hlas jako nevim 9 letej , a podle mě je to pěkná flaška , když omyslím na to kolik talentovaných a neznámých zpěváků je tam venku a sláva si nevybrala je ale nějákého blbce který s prominutím ani neumí zaspívat the climb ( což by měl každý prvo třídní zpěvák umět ) . Tak to je všechno jenom chci zopakovat že se omlouvám pokud jsem tu právě pomluvila vaši nej nej lásku která je nejspíš pro 98% z vás nedosažitelná ..... *9* *8*
    • anickapokutova

Re: flaška

ty jsi mi nějaká chytrá obzvlášt když bobr se řekne anglicky beaver. *1*
  • twitter

Ahoj holky.. jenom sem se chtěla zeptat... psali ste si s ním už na twittru? ... =) =) a odepsal Vám? ... kde se vám to zobrazilo, že Vám odepsal? .. =) díky,,, ♥
  • domca006

už..

už jste slyšeli new song Latin girl..?? teda ne až tak novej..:D už je to asi tak měsíc řekla bych..xD xD no to je jedno..každopádně si to pustte..!! :))
    • nicola14

Re: už..

ÚŽASNÁ!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • kajuska4

Re: už..

nádherná *14*
  • jj

Jo ale jediný dobrý na něm je že když to zvládne tak hrozný zpěvák stát se úspěšným tak to nejpíš každý , já jsem docela velký fandda Usher ale když mu volal že chce být jeho manager ta byl nejspíš sjetej ... *7* *16* *10* *9*
  • jááj

Hele...Mě se sice taky Justin Bieber líbí ale... Je upa obyč...kdyby nebyl slavnej a šel by po ulici tak...na něj koukaj jako na normal kluka... *3* *13* *5*
    • kikiss11

Re: jááj

jo a vůbec by mi to nevadilo!!!!! kdyby nebyl slavnej....jen prostě skwělě zpívá......jinak by mi to bylo fuk kdyby nebyl slavnej!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Re: jááj

Souhlas.
    • kikiss11

Re: jááj

no ja nwm ja pozoruju všechny kluky kolem takže bych si ho určitě všimla...když je tááák sláááádkej!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • mike11

jje to malej kokot a nesnaším ho kripla
  • *3* *3* *3* justin je tak roztomilý. a taky jsem si všimla že má docela tmavý obočí
    • Mrs.Wesley
      Podívej se na Paula Wesleyho a budeš o Justinovi tvrdit opak!*8*
      • Ty seš zase tady!?*16*
        • ty seš zas tady didino?!! *10*
  • ...

fakt holky sice co jsem koukala na icq tak tam jich je vážně moc co jsou pod jmenem jako JB ale taky se mi upa libi jo rada bych si snim psala ale vážně tam icq nemaj misto toho je tam AIM takže to asík težko muže byt justin
  • jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

ale Justin je dívka :D neslišíte? má hlas jako dívka *1* *1* a tak i vypadá *15*
    • Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

jo tak jesli vypada jak divka tak jako ja sem asi miss Čr... jasne ulna holka hey!! nevim jakej debil nebo jaka krava ses ale asi výmaz že?!!! Ty nerozeznas holku d kluka..tak bys nejspim mela jid k ocnimu..! a kdyz se ti Justin nelii tak nechapu proc sem lezes!! ses asi vazne pipina!!
    • alficka

Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

Ne neslyšíme... Justin má prostě jen vyšší hlas no a? zpívá i tak hezky...Tak se do něj přestaň už navážet, ty tvoje řečičky nás nezajímají *13*
      • ladyy_bieber

Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

Přesně .. neni to holka .. Když se ti Juss nelíbí,tak jsem vůbec nepiš,tohle je jenom pro fanoušky .. nechápu tu tvoji drzost jsem něco psát .. chápu že každej má jinej názor ale říkej(piš) to někomu koho to zajímá!!! *13* *13* *13*
        • Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

Hm tak jako pravda je, že bypadá určitě ne na 16 let to teda ani náhodou . A ještě něco, tohle jenom pro fanoušky určitě neni! A že někdo napíše to že se mu nelíbí nebo že zpívá jak holka si myslim že to neni závist ale každej to slyší takže hned nepište že tu někdo závidí :D :D :D .. *7*
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

Ty seš snad vypatlaná ne?? když juss nemáš ráda tak jsem vůbec nepiš .. nikoho to nezajímá ! *13*
          • Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

a jak se píše gay? j-u-s-t-i-n-b-i-e-b-e-r....no fakt zpívá jak holka malá ukvičená 13-tka *1*
            • avrilka123

Re: Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

jj máš pravdu!!!Je to hnus!!! *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj

holka toe dobrá šračka nadavaj si nekomu jinymu Mino.. nejaka vypatlana ne??a nic jinyho si vymyslet neumis? *15* *15*
  • Kamaf tut
  • jak se vám muže líbit????fuj *11* *11* *11*
    • Mě se taky moc nelíbí má hlas jak hol..!Má tetování a někomu připadá sladkej mě teda ne ale nechci urážet i když to tak asi hodně vypadá,ale ja proti němu a lidem co ho zpožnˇují nic nemám vážně. *3* *3* *3* a má hezký písničky to musíte uznat.Jo a když ho tak nesnášíte proč sem teda chodíte tím myslím jen některé(například o mě by se to říct nedalo já proti němu nic nemam)jo a pár holek vječina holek přede mnou taky ne pa. *3* *1* *2* *15* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit