-
new song?
Slyšeli ste už tohle...?
http://www.youtube.com/w atch?v=ouSt8tXzBVk&NR=1&feature=fvw p (vymažte si mezery *3* ) *14* -
liško podšitá , nevim kdo je nejakej diego . je mi ukradej kdes vzala to jmeno. a mimochodem - nejsem bloncka ,ty náno . je to muj nazor tak se do toho nemontuj . a milovat biebera - no možná ti co nemaj oči a uroven *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10* *12* *16* *16* *16* *1*
-
¨pro mě je justin bieber skvělí ma dobrí písničky a ktomu je krasnej och muj bože chci ho *14*
-
-
Místo psaní kravin na internetu se jdi učit češtinu.
-
-
Ty tvoje komentáře o gramatice mě teda pěkně sr*ly, ale tohle je asi oprávněný. Napsat dobrý s í je moc!
-
-
-
Lovely-s
No on podle mě je i diskant xD Tywe já z něj fakt nemůžu xD -
Web
Ahoj vim ze jsem otravna, ale justina znam teprve chviku. muzete me prosim doporucit nejaky skveli cesky web o nem kde najdu spoustu novinek? zatim sem zadny nenasla tak doufam ze mi poradite. dekuju. justinek je nej *14* *14* -
blog.
ahojte všici.. koukněte na muj blog..teda jestli chcete.. je to o bieberstory. můžete tam nechat i koment :-) tady je adresa biebersotry.blog.cz -
-
Re: blog.
bieberstory.blog.cz pardon zatamtu chybu :D
-
-
peckaaaa domiiii *14* *14* *14*
-
milujem justina on je najkrajsí na celom svete a hovorte si co chcete je proste pekný *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Lucka
ahoj lucko
:D kdyz si tady na osobnostech justina biebera das odkazy tak tam jich najdess spoustu super bloguu ... treba ja chodiim na ten hnedka 1 protoze ten je upe nej :) -
-
Re: Lucka
Jezis ja sem blba. dekuju moc *4*
-
-
justin beiber
justin beiber je nejhezci kluk *14* *3* *4* *14* *14*