-
papája
*14* *14* *14* *14* PROSTĚ HO MILUJU *14* *14* *14* -
MUCK
ahoj lidi hee chápu že ho >> APSOLUTNĚ LOVEQUJETE << ale nechtěli by ste se uklidnit děláte z něj něco co není !! :/... netvrdim že je buzerant ... ale co je moc to je moc :D..... a na to že ho nemám ráda musim uznat ale že má pěkný písničky teda jen nějaký ...kdyby ste žili 4 roky v Americe a byli v Hollywoodu jako já změníte na některý hvězdy názor já sem třeba ROCKERKA ! a ty od kterejch by čekala něco nebylo nic a ty který nemám ráda sem si naopak oblíbila:D.... snad mě chápete jak to mylim a co vám tím chci říct ;) -
-
Re: MUCK
Ty jsi byla v Hollywoodu tak to kecaš a co jsi tam delala?Jako jsi tam bydlela a ty si jako nejaka celebrita nebo co? tak jak muzes vedet jak se citi Bobr kdyz je tak mlady a slavny?Nejsem jeho moc zadna fanynka ale je small hezky a pisnicky ma jen nektere beautiful napr: somebody to love atd.. *3* *7* -
-
Re: Re: MUCK
Jezisi...vzdyt nemuzete vedet,jestli tam byla nebo ne??Nemuzete jen tak rikat,ze tam nebyla.Vite,jak to cloveka nastve,kdyz mu rikate,ze lze a ani to nevite??Nereknu,kdyz jste treba jeho kamarad,ktery o tom neco vi... -
-
Re: Re: Re: MUCK
Hele jestli si byla v Hollywoodu tk já ti to přeju a nebudu nijak schazovat tvoje názory ale je to každýho věc jestli se mu líbí Justin Bieber nebo Tokio Hotel nebo ....já ani nwm co ale prostě každej má jinej styl a líbí se mu něco jinýho a je dost trapný a ubohý bejt protivnej a toho ,komu se nelíbí to co tobě . *13* *13* *4* *4*
-
-
Re: Re: MUCK
náhodouja sem byla v šesti v kanade a v 11 ve stockholmu,talinnu,petrohradu a ve warnemunde (je mi 11)
-
-
píšeš hlouposti myslíš si že si chytrá a že si něco zažila...ale je to právě naopak...:-)))) -
ahoj hele neuraž se ale nejsou to tak náááhodou to co nám tu cpeš kydy??:D... jako o tom Hollywoodu ... atd. a to že ti je 14 ..??...takže si nejchytřejšííí chápu to dobře?? :D :/
-
-
Blog
ahoj mám blog o justinovi teprve sme ho založila ale budu se snažit každy den přidávat něco new..:) tak se dyžtak kokni..:) www.bustinjieber.blog.cz -
-
Re: Blog
ok *14*
-
-
Justin
Já sem už Justina viděla naživo byli sme na dovolený v Americe a potkala sem ho tam a mám s nim i fotku je vážně skvělej a dal mi pusu na tvář.. *14* -
-
Re: Justin
Ano,vážně ? Tak dej sem tu fotku.Uvidíme jestli mluvíš pravdu
-
-
Všechno nejlepší bobře!! *1*
-
Justin Bieber není kretén.Proč si to myslíš?! On toho udělal víc než ty Muniku nebo jak se tam jmenuješ!A Selenu nesnáším je hrozná .. !! Spíš je chudák Justin Bieber! *2* *16*
-
-
Máš pravdu já taky nesnáším Selenu je hrozná spíš je opravdu chudák Justin
-
-
Miley97
Justin Bieber-Dokonalost sama.xDD I♥Justin♥Justin♥ILOOOOOOOOOOO VEHE MUCHMUCHMUCHMUCHMUCH
Ja vim ze tohle pride jako blaznivej text ale ted mam manii Justin♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mas pravdu
dorisek 111 mášš naprostou pravduu ... mě už tu nebavíí psáátt jakk jk je nejlepšíí ... dit to je přece jasnýý ... protostěě JuStIiN BiEbEr FOREVER !!!!!! nezapomenuu na nějj !! -
MUCK
to sem zasejc jáá... nemyslete si že sem nějako nafoukanáá ale je mi 14 a vim jaký to je se do někohokoho nemůžu mít zamilovat ... nemá to cenu věřte mi ... an jedna z vás s nim nikdy nic míít nebude... on ani neví pomalu že nějaká praha Hradec Brno Ostrava ... atd. je ! ... :D;):* fakt věřte mi <3 -
-
tady nejde o to že si někdo myslí že snim bude chodit nebo tak něco....copak ty nemáš oblíbenýho zpěváka kapelu nebo herce?? to je láska k jeho práci..samozřejmě i kněmu..nevim teda jk osatní al emě b v životě nenapadlo že bych snim někdy něco měla !!!xDD LOL -
tyjo tak to kdyz ti je 14 jsi nejspis posbirala vsechnu moudrost sveta takhle si mluv az tak za 2 roky -
hmm a kdo ti jako tohle má sežrat my ho máme rády a jestli ty ne tak vyfyč!
-
-
SUPER
Justin Bieber je nejlepší!!! *3* -
-
Re: SUPER
áánoo *14*
-