-
Nejhorší zpěvák na světě.
Dávám "Nelíbí se"
*10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Mas pravdu
-
Tvůj problém ;) tak sem nelez když se ti nelíbí né ? logika :*
-
-
Tohle není fansite, takže sem klidně může napsat i negativní názor. Hezký den.
-
-
-
B
Ahj lidi justin je bozii -
NArozky
JJ 1.Března oslaví Justííínek sve 16.narozeniny achjo kdybych tak mohla bejt na jeho narozkach iihh ne kećam!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
JINAK MILUJU THE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
plss
ahoj hele dejte mi plss odkaz na ten videoklip k " Never say never " díky -
-
Re: plss
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5- P9v3F8w&feature=sub -
-
Re: Re: plss
díkz *15*
-
-
-
V mojí třídě ho každej nenávidí
čaw,sem ráda že aspon' vy máte rádi Justinka stejně jako já,u nás ve třídě ho mám ráda asi jen já a má Bf,na hodině informatiky nám učitelka pouští hudbu,a jeden spolužák řekl:Dejte ta Justina Biebera! A to řikal ze srandy,a všichny: ty vle nějákej b*br. *9* uplně je mi zle když ho pomlouvaj... *13* myslim že věčina z vás se mnou bude souhlasit když řeknu:
I LIKE I JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!! *15* *5* *3* *5* *14* *4* *3* -
-
Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
suhlasim s tebou aj ja mam rad justina -
-
Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
je tk to ste asík jediný klucíí tak toho si vážímm :)* -
-
Re: Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
co dělam sem si to blbě přečetla *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
-
-
Re: Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
NEVŠÍMAT ANTIFANOUŠKŮ
MILOVAT JUSTINKAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *3* *14* moc ho žeru *14*
-
-
Re: V mojí třídě ho každej nenávidí
Ne I LOVE Justin Bieber
-
-
Cedo..
konecne si objednala cedecka...obe...kdyz uz tak obe..xD a ted bude uz jen cekat do 28.3...ja to nevydrziiimm!!! x)))))) *4* *4* -
Nevím jestli si todle přečtou ale prosím nezavirejteho on krasně spíva a ti kdo mu nadavaj bi se měli stiděd on toho vživotě dokazal víc než vi tak mu nenadávejte a vi prosím nezavirejteho doufam že ten soud 10.března dopadne dobře tak mu dejte třeba nijakou pokutu ja vim že to možná nejde ale on je strašně roztomilej a krásně spíva *14* *14* *14* *14* *14* ja nechci abiho zavřeli dit pak bi nepsal písničky a to já nechci bilo bi ho škoda *9* *9* *13* začínal takhle http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w&feature=share dit tobich nedokazala ani já vim že proněj platí taky pravidla ale on je užasne justine přestan dělat kravini a bi tě nezavřeli kdibi zavřeli tebe tak bi zavřeli mně a všechni tvoje fanynky si užasnej *14* *7* aš bbudu věči tak se chci dostat na tvůj koncert ale kdiš tě zavřou tak nebudeš mít žadní noví písničky a to mi holky nechcem si užasnej tak si to nezkaš a nedělej kravini bilobitě škoda ja vim že mi asi nerozumíš kdiš píšu česky ale tak at ti to někdo přeloží mám tě rada *14* *7* *7* *7* moc prosím nezavírejteho *9* *13* *7* *11* *11*
-
-
Písně může skládat i v lochu!*1**1**1**1**1**1* daj mu papír a tužku proklepnou ho pánví a může skládat!*3*
-
Pane bože nepis takoví ohromný texty*16*
-
Ahoj! Ano je to smutné já jsem jeho veliká fanynka a také nechci aby ho zavřeli je to můj idol..:* Ale dělá si to sám...-_-
I ♥ JB *14* *14*
-
-
Já o něm takový kraviny nepíšu
-
A to že tu někdo psal že Paul wesley je jeho starší kopie je pěknej NESMYSL...lidi ste blbí nebo ještě 100krát blbější???asi to druhý...čauvec*11**8**8**8**8**6**6**6**6**6**6**6**6**6*
-
sory blé *5*