-
JUSTINKO
Helov justin my name monika i from europe and slovakia and filakovo.your are is byutifool and greit bandleader.I LOVE YOU .I em not awful in english.i have got 13years of.I LOVE YOU -
-
Re: JUSTINKO
Yes, You're not really good in english, but Justin not coming here... This is just fanclub *3* .
Promiň, ale tohle jsem si nemohla odpustit.... Sice by bylo fajn, kdyby sem Justin chodil, ale vážně sem nechodí a taky bych chtěla vidět, jak *1*
-
-
♥♥
justina biebra mam mooc rada je super ale tk nekdy znam i lepsi pisnicky *1* *1* ale hezky zpiva skoda ze nikdo koho znam ho nenavidi *9* *9*
♥♥♥ *14* *14* -
-
Re: ♥♥
u smile je nejkyyyyyyyy *4* *4* *4* *4*
-
-
Ahojky, kdyby někdo měl zájem o jakékoliv CD, DVD od Justina, popřípadě o nějaký předmět s motivem nebo jménem J.B. stačí mi napsat na mail PetraPresley@seznam.cz . Mohu sehnat za mnohdy pěkné ceny :) (klidně i jiné skupiny a interprety ze zahraničí) *3*
-
-
ano mam zajem o nejake CD a DVD. poradne je naostrim pak s nima pojedu do ameriky tam si najdu bobra a zacnu je hazet po tom bobrovi
-
No jo nepiš to sem furt *6*
-
-
hele já Justina nenáviděla...pak jsem viděla ten jeho film o jeho životě a fakt mě to dojalo začala jsem poslouchat tvé písničky koukala jsem na fotky kde je on a sel...a jedno ti řeknu chlapečku ...jsi pěkný vůl...tolik ti to se selenou sluší a ty uděláš takovouhle krávovinu? nemám na tebe slov a tý holce věřím páč jinak by nechtěla aby si justin udělal testy otcovství...Ty si u mě skončil hochu a určitě nebudu jediná snad si to vezmeš k srdci a začneš se chovat jako normální kluk a ne jak namyšlenej puberťák kterej si myslí že dostane každou...u mě jsi nula dokud se nevzchopíš...čaues...737323852 *3*
-
-
Tak já myslim, že celýmnu Justinovi je tenhle český server celkem ukradený. Sice tu k němu od plic promlouváš, ale mám takovou obavu, že zrovna ON si to nikdy nepřečte *2* Je to tvůj názor, tvoje věc a já ti nic z toho neberu *3* Nemá cenu se nad něčím takovým rozčilovat! *3* Jo a na tom čísle čekáš, že se ti třeba ozve? *15* *1* *2*
-
-
moje řeč *1*
-
-
-
oo
Vidim, že po žebříčku se sune velmi rychle. Toe dobre =D -
-
Re: oo
no to jo....LOVE JUSTIN...xDD *14*
-
-
pulka penisu
naslo se nahe foto justina biebra je videt pulka penisuhttp://litejvtomsemnou.cz/?re feral=6652&msgid=6 -
muuuccq
JUSTNKU PŘEDBĚHNI MILEYNU CYRUS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: muuuccq
a neni to žádná Mileyna!!!!!!
Je to mileynka. *1* -
-
Re: Re: muuuccq
Hele vidíš, tobé taky není příjemný, když se někdo naváží do Miley, tak se přestaň navážet do Justina...jo *13* -
-
Re: Re: Re: muuuccq
Presne.. *3* *3* *3*
-
-
-
Re: muuuccq
To se nikdy nestane o to se JÁÁÁÁ postarám!!!!!!!!! *16* *16*
-
-
jb
ja sem nwjedela ze justin mnet teprv 3 holky ja sem si myslela ze jich mnel hodne *4* *5* -
-
Re: jb
měl jenom 1!!! *13* *13* *13* -
-
Re: Re: jb
Ne, neměl, říkal to, když byl v Německu poprvé.
-
-
-
pajuska588
je úplne suprovy a nádherni...jeho pesničky nemajú chybu......i love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
Koncert
http://o2arena.cz/O2arena/lstInq.as px
hlasujte pro Justina....!!!!!! :)