-
je to pravda?????
hae, je pravda, že Ludacris je jeho strýc???? *7* -
-
Re: je to pravda?????
Ne není to pravda !! :D -
-
Re: Re: je to pravda?????
Nn myslím že nn *4*
-
-
-
čauky lidi chtěla jsem se jenom zeptat jestli bude justin někdy vystupovat v evropě strašně se mi líbí je fakt boží a slyšela jsem že už nechodí se sell je to pravda ?
-
-
jo už vystupoval...měl světové turné, ale do ČR nepřijel... :)
-
Neni to pravda ze Sell chodí viděla jsem je když jsem byla u tety :) *3* *3* *3* *3* *3*
-
Ne neni pořát s ní chodí tobě to vadí?Me ne já jí mám moc ráda
-
-
to je v poho
tak v poho sweet.anne? -
-
Re: to je v poho
Jasný. *4*
-
-
NEW SONG!
Slyšeli ste jí už? já si myslim že je celkem dobrá... *14* *14* *14* -
-
Re: NEW SONG!
No nová ani není.Na youtube už je celkem dlouho,ale je nádherná -
-
Re: Re: NEW SONG!
jj, ok neni moc nová...ale myslela sem jako že neni na My World (My World 2.0) *3*
-
-
Re: NEW SONG!
tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=jW5F LS6KGZs&feature=feedf (vymažte si mezery *3* )
-
-
Happy Birthday *4* *14*
-
Nikdy nepochopím jak nějaký lidy ho můžou soudit.. :/
Ať se první kouknou na sebe :) Podle mě mu všichni závidí že dosáhl více než ostatní. :D A jestli ho chtějí dále pomlouvat tak až dokážou aspoň půlku co on.. ;) Promě je Justin fajn člověk.. :) -
Spolu s one direction patří k nejhorším zpěvákům na světě, nesnáším ho
-
-
já nesnáším tebe :))
-
proč myslíš?
-
-
Proč bychom měli být blbí nebo vypatlaní? Jenom protože máme svůj názor?
Viděla jsem pár jeho videí a ani na jednom nevypadá jako normální člověk, všude vypadá jako mimino, to je dost blbí když je mu šestnáct. No zlatej Tom Klus nebo Kája Gott, aspoň mají HLAS!
Justin je na úrovni Rtmuse, taky takhle blbě
Jo a pro ty nechápavé, hádat se nechci a nejsem žádnej heker, vy asi nevíte co je to heker :-) -
-
Justin vypadá úplně normálně jako každý mladý kluk. A to, že vypadá mladší než je, jednou dozajista ocení, protože bude vypadat mladší celý život. Mě je přes 20, všichni mi hádají tak o 5 let méně a já jsem spokojená, protože až mi bude 40 a budu vypadat na 35, tak to člověku polichotí. A prosím tě, když tomu tak rozumíš, tak jak by měl vypadat? Má v 18 nosit knírek nebo rovnou plnovous?
-
-
Doktorka medicíny promluvila. Alespoň se nese* do věcí, kterým evidentně nerozumíš.
-
-
Inteligentní člověk nepotřebuje doktorát, aby pochopil tak jednoduchou věc. Chápu, tobě by nepomohl ani ten doktorát.
-
-
Kde máš nějaké podklady pro své tvrzení o mladickém vzezření?
-
-
-
-
Dementní nebo zaostalá?Je mu je 18!Asi to v 10 nedokážeš pochopit...
"Kája Gott"Je starej děda,kterýho sem netahej..(Nic proti němu..)
A Rytmus?Že je Justin na jeho urovni,to jsi vážně posr*la!Nějakýho slováka co jen repuje a divně čumí...Nemůžeš srovnávat s Justinem Bieberem!.......Který toho dokázal v životě víc jak tady všichni dohromady!
http://www.youtube.com/watch?v=Fs7qgP6MZvo -
-
Mně není deset, ale jedenáct *15* *15* *15* *15* *15* Ale ať je mi kolik chce o mně se tady nebavíme *7*
-
Zatím si jen dokázal nas*at 7 miliard lidí minus jeho fanynky *1*
to co on zpívá není ani muzika, Káju sice neposlouchám, ale to je aspoň zpěvák na úrovni, ale ten Bieber *1*
Snaží se to oblíkat jako drsňák, v klipech si to hraje na citlivku s velkým srdcem a zpívá to jako holka. No poslouchej to...
A Gott si aspoň udělal respekt u několika národů, z Biebera si akorát celý svět dělá prd*l *15*
Jinak k tomu videu... Na sociálních sítích má tolik fanoušků, protože to jsou všechno ti jeho 12ti leté fanynky (prostě děti). To samé platí i na prodeji u iTunes. A důvod proč ho posloucháte je spíš ten, že se chováte jako stádo ovcí a když ho jedna z vás začne poslouchat, tak ho začnete poslouchat všechny. A je jedno, jak kvalitní bude mít písničky nebo jestli bude jódlovat, hlavně že to bude Justin Bieber *1*
-
-
-
Justin je úchylnej úplně nejvíc klidně věřím tomu, že ukázal zadek a že kouřil trávu, to není nic divnýho a myslím si, že je to velkej sprosťák kterej nic nedokázal a to že pomáhá někomu je pitomost, je to HOWADO, GAUNER, SVINNĚ a všechno nejhorší na světě a můj názor, kterej je jasnej mi nikdo neodepře protože já jsem jediná a nikdo mě z vás nezná takže si na mě nevylejvejte vztek, vy beliebers a fanyny, jste provokativní a trapný
Chichichichichi -
-
Až na to, že on tu trávu nekouřil ;) To byl jeden kluk kterej se jmenuje Robin a je Jussovi hodně podobnej ;) Nejdříve si zjistěte informace a pak tu pište něco o tom, že Justin hulil....
-
-
*7* promin , ale taky me moc nezajima , ale ujde