-
Justin Bieber se mi NElíbí *7*
-
-
no to je fakt *11*
-
-
ouuuuhhhh milašëk
miluju jeho pinicky je božííí :-* *3* *14* -
new song!
.. Justin má new song " Baby" ! *14* je krásný!! *14* PS: napsala jsem to do novinek a omylem se to tam dalo 6x.. xD tak si nemyslete jj =) *3* -
dfyxgbdvxfd
sem tu jenom na skok hele lidi je fakt ze ten justin neni osklivej ale je mu asi 15 nn? a mahlas jako holka neobvinujte me je to muj nazor ale fakt je to divny a musim rict ze si myslim ze je teplej mizim nazdarek -
-
Re: dfyxgbdvxfd
Teplej fakt není *1* Ono to zní hlavně nám čechům, ale američani maj takový podobný hlasy (myslim děti) Je fakt že Justin už není malý dítě a je to trochu zvláštní, ale v různých písničkách jde slyšet, že už má ten hlas vyspělejší. A nám se to prostě líbí, jak zpívá a má krásný písničky. A on je sám o sobě pro nás taky krásnej *1* -
-
Re: Re: dfyxgbdvxfd
máš pravdu tohle furt říkám kámošce který se Justin nelíbí.....američani maj jiný hlas než mi...a to se mi na nich líbí :*
-
-
-
OMG
OMG proč má v každým videoklipu nějakou holku??? -
-
Re: OMG
v každym ne třeba v never say never tak tam ji nema !!!!§ *14* *14* *3* -
-
Re: Re: OMG
jj *14* přesně a on stejnak za to nemůže oni mu dávají text a musí to zazpívat a mně to newá právě že takovéhle písničky jsou nejky *14* -
-
Re: Re: Re: OMG
jj.......on za to nemůže to mu poručujou oni.... *3* zlatu našemu... *14* *14* *14* *14* *14* *1* *3*
-
-
-
-
Justin zpívá jak holka.
A vypadá jak i**** .... teda, on je i**** nafoukanej!!!! -
-
Možná před 3 lety, ale teď už ne. Jsi docela pozadu.
-
-
Já teda pozadu nejsem, ale ty asi jo, páč si nedokážeš přiznat, že se chová JAK buzík a že je nafrněnej jak prase!!!
-
-
Jseš no;*
-
-
To je teda duchaplná odpověď... Se koukni na videa z Teen Choice Awards a uvidíš, jakej je to floutek!
-
-
Pouho-pouze projevuji svůj názor na něj a nesouhlas s tim, že je "totálně úžasnej."A pkud ti tak strašně moc vadim, proč si mi vůbec odpovídala, když sem podle tebe na palici???
-
jo! jsem so jistá naprosto že se mi nic nestalo. A když ti tak vadí tak co sem lezeš?
-
A seš si jistá že ses pořádně neflákla do palice?! Páč belieber nemůže být nikdy normální!
-
pro tvou informaci jsem nespadla. Ale ty asi jo.
-
Jemu a závidět?!?!?!?!?!!! Si upadla, ne???
-
se koukni na sebe a uvidíš někoho, kdo umí jen závidět a nadávat.
-
-
-
-
-
Proč JAK holka? je to přece naše malá Justýnka! *15* A souhlas, ten si nevidí na nohy, jak nosí nos nahoru!
-
-
Renato to neni pravda barvu oci ma tmave hnedou vysku nevim ja nekde cetla ze ma 178cm to fakt nevis cemu verit a postavu ma uzasnou protoze cvici ne jak ve zpravach rikali ze mu davali naky prasky aby mel vetsi svaly to neni taky pravda cvici porad je proste KRASNEJ........
-
umiš dobres spivat a kuratkazdy řika ze gayy ale ja to mu ne sem tvujj fanovsek *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
nejdriv se nauc psat a pak neco pis na net LAMO
-
-
***IN LOVE***
Justin je uple slaďoučkej *14* *14*
k nakousnutí! *8* *14* *14* *14* -
-
Re: ***IN LOVE***
jsem s tebou -
-
Nezajem
Ja ho miluji *14*
-
-
jo přesně moje slova ale ty idijoti nám do to ho kecaj jak kdyby byli hesčí -
-
Směju se Ti!
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
Ty by ses měl(a) číst a potom si naliskat. *16* -
-
Re: Směju se Ti!
SKLAPNI UŽ!!! *8*
-
-
-
*1* to máš teda recht *14* fakt úžasnej, dokonalej prostě ooouuuu!!! *14*
-
-
Newiiiiim
NEWIM JAK HLASOVAT UKAZE SE MI KOLONKA A PAK NWM JAK DAL TWL NEVIM PODLE JAKECH PRAVIDEL PORADTE CHCI HLASOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *8* *8* -
-
Re: Newiiiiim
taky nevím jak hlasovat tak tady máte moje icq 597-254-904 a přidejte si mě :-) a pokecáme o Justínkovi a pošlete mi někdo ten odkaz :-) *3* -
Re: Newiiiiim
dekuju uz sem hlasovala a uz posilam kamoskam at hlasujou takyyy *14* *14* *14*
-