Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dopis::D

no ploste krasavecek klasny *14* nejvic frajeross *3* *14*
    • Re: dopis::D

je ti 12, nebo si děláš pr...??
  • alficka

1.místo

Ohoo tak už ho máme na 1. místě *14* skvělýýýý *1*
    • ladyy_bieber

Re: 1.místo

Ahoji prosimtě pošleš mi přes ICQ ten odkaz kde se hlasuje pro juss? nebo o čem tady mluvíš že ho máme na prvním místě :)) chci taky hlasovat :))
      • alficka

Re: Re: 1.místo

ale to se nehlasuje...já myslím to že je první tady na osobnostech =D
        • ladyy_bieber

Re: Re: Re: 1.místo

Jo aha =D =D
    • kikiss11

Re: 1.místo

Superrr *14*
  • To je hrozný, pořád ho vystavujou v tom blbým Bravu, který čtou zamilovaný puberťačky co si říkají fanynky a nebo taky hodně BELIEBERS, žé? Anebo ten Harich, ten jakoby šel v jeho šlépějích, taky debbil, můžou si s JEBE podat ruce. Jo a na Óčku je taky pořád jak Bíbřáč tak i ten "Harik šoumen", no já čekám kdy tam bude třeba Rihanna, Lady GaGa, Katy Perry, Shakira, Miley Cyrus nebo ASPOŇ One direction, ale tihle dva exoti teda to potěš koště no
    • Kronoss1
      Já se na Óčko fakt nekoukám. A rozhodně by tomu Katy Perry ani Lady GaGa nepomohly.
    • Pokud vím, tak třeba Miley Cyrus taky žerou zamilovaný puberťačky.... to je totiž hvězda jen pro náctiletý holky.
    • Z tohoto příspěvku je cítit mnoho závisti, viď, Adele.
      • Mysli si,co chceš, ale Miley pomohl ke slávě její táta, jinak by se neprosadila, Justinovi jeho rodiče nepomohli, všechno si zařídil sám.
        • Tos reagovala na mě? A pleteš se - Bieber si nic nezařídil sám, zařídily to věci jako YouTube a samozřejmě dnešní zhovadilá společnost plná holek, které diskutují a ani nevědí o čem.
          • No hlavně, že ty víš, o čem diskutuješ. Nerozumíš ničemu, pořád se vytahuješ,jak rozumíš hudbě a tvoje názory jsou k smíchu. Ty vážně nedokážeš překousnout, že je Justin slavný a bohatý,pořád tady oxiduješ a snažíš se ho pošpinit, jak jen to jde. Tak mu to konečně přej, že je slavný...
    • Tos teda udeřila hřebíček na hlavičku...hlavně,aby tam byla Miley Cyrus....to je teda hvězda na entou. *15*
      • Jo hele já Bravo nečtu, protože nejsem žádná puberťačka a Miley Cyrus mám ráda jako zpěvačku a herečku
        • A představ si děvče, že jiní zase mají rádi Justina. To je ale novinka co?
          • Ani ne, třeba ty, Adelko!!!
            • Myslím, že jeho fanoušků je víc, z toho čísla by ti asi spadla brada.
  • Kronos
    Ale uznavas, že Katherine je pí.. Když to o něm napsala?
  • Hananana jháááááááá mucq!
    • co to je ?
  • *6* no,byl to gay, ale abych řekla pravdu celkem se spravil. nejlepší je boyfriend
    • A na si přišel/přišla jak? Že byl gay? Podle mě teda gay nebyl..Nikde o tom teda napsané nebylo

P.S.-Ve slově ANONYM se píše TVRDÉ Y, zlatíčko *3* *3*
      • ♥_♥ :jsem s tebou ale to (anonym) to se tam dává samo to nikdo neurčuje takže ona za to nemůže bych řekla
        • Ale né.. *1*
          Já jsem myslela jako ona tam má anonim (anonym) *3*
          To její jméno, né to v závorce *3*
  • I love you Justin Bieber.Iam Belieber Forever.I love you.♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • hudy
    Mno, tak jsem to z nejhoršího pročistila a zítra to doladím, pokud se tu zase začnete nesmyslně hádat a štěkat, smáznu vám všechno!
    • No, musím říct, že ačkoli jsem dosud tyhle čistky nemusela, teď by bylo vážně dobře vymazat všechno. Začíná se to dostávat na osobní rovinu a to je nanic.
  • makca.m

:)

ouuu..taková malá dokonalost je to :) *3* *3* *14* *4* *4*
    • narzis

Re: :)

presne:D
  • iwetka.v

:)

já osobně proti němu nic nemám, zpívá hezky, ale zatím fakt jak holka... ale jsem zvědavá na to, jk bude zpívat až bude starší, odmutuje a bude mít fakt hlas chlapa :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit