-
Lovely-s
Hej tywe já ho zbožňuju xD Takovej roztomilééj xD Škoda že má holku.....:-/ *1* *9* -
-
Re: Lovely-s
chtela bych se te zeptat....on ma fakt holku??? p.s. a koho???? jja myslela ze ee *7* -
-
Re: Re: Lovely-s
ee...nema....ja jsem to cetla nema holku *13* ale prejze se mu libi Emily Osment ... -
-
Re: Re: Re: Lovely-s
ufff...... to se mi ulevilo *4* sice je nemozny abych se snim nak znala ae je božíííííííí!!!! mocky mu fandim!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Lovely-s
*14* *14*
-
-
-
-
-
......
diky!!!!! -
...
Ahojky, chci se zeptat jestli na tom My World 2.0 má být 10 skladeb??
Nebo 12?? *4* -
-
Re: ...
myslim že 10 -
-
Re: Re: ...
Aha *9* Já myslelaže 12.
-
-
-
caitlin s justinem u moře!!
V Bravu je článek o Justinovi a Caitlin!! Byli spolu na Bahamách u moře!! Pořád spolu blbli,Jedli Velké gumové hady(jede spolešně),a hráli kulečník!!Že by se dali znovu dohromady??? Justin říká že né že je jenom kámoška a že hledá velkou lásku!!! Ale neříká to jen proto aby si udržel fanynky??? *16* -
-
Re: caitlin s justinem u moře!!
newm mozna ja si ale nemyslim
-
-
Justina se mi vzhledově moc nelíbí, on je na mě moc holčičí a takový no až moc sladký.
Co se týče jeho písniček, měl dost dětský a holčičí hlas (v době hitu baby). Teď už má trochu jiný hlas (né dětský a né holčičí), nemám mobil plný jeho písniček, ale Boyfriend a celkově skoro album Believe se mi líbí.
Nejsem Belieberka, dříve jsem o Justinovi říkala né moc pěkné věci.
Ale dnes lituju toho co jsem řekla, protože ačkoliv Belieberka nejsem a Justina nezbožňuju, tak ho moc obdivuju, za to co dokázal a co dělalá. Já bych to nedokázala. A kdybych byla on a někde bych četla, co haters píšou nevim já bych to nejspíš neunesla.
Jo a co se týče toho jak se pozvracel na koncertě, tak to je blbé no, ale stává se to. Jemu se to stalo po vypití mléka, nevím přesné informace, ale třeba bylo zkažené, nebo ho vypil moc nebo mu prostě nesedlo, to se prostě stává, vám se to může stát taky. -
-
Anetka počuvaj ty nevieš čo on je tak sa neozyvaj ok keby ta on takto urazyl ved to je bábyka najkarajsia na swete Justin Drew Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ale já ho neurážim (už ne) a ten příspěvek byl pozitivní.
A ved sem psala, že album Believe se mi líbí, ale nej. je písnička boyfriend a pak ta beauty and a beat, kterou zpívá s mojí oblíbenou nicki minaj.
-
-
-
..
Justin je úplně ze všech nejdokonalejší má úplně ten nejkrásnější hlas ze všech spěváků...in love..:o* och tak nádhernej je.... *14* -
fotky
sakra.. nahrala sem asi 25 fotek, ale nechce mi to projmout uz 5 dni... *10* *10* *10* -
-
Re: fotky
Jóó tak to znám taky...to naštve -
-
Re: Re: fotky
už se mi to taky staloo.....pak ale je to nejhorší že ty si stym dáš praci a ono se to sme nenahlaje -
-
Re: Re: Re: fotky
jo ze jo?!!! ono to trva pul hodiny jedna fotka a pak nic.. *10* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
a dneska v 7 ráno sem sem náhlavala taky fotky a vubec tu ještě nejsouu....divnýý celkem mě to štve no ne celkem štve mě to!!! *1* *16*
-
-
-
-
-
Mein Name, je to začátek věty!!!!
-
-
Jenže já píšu o podstatných jménech a ty o přídavných. Aha, ty ani nevíš, co je podstatné a co přídavné jméno. A to jsi došla až do pátý třídy? Neměla bys být ve druhé třídě??
-
-
Jenomže já se učím německy sama od sebe, takže tohle úplně nezvládám no
-
-
-
A s prominutím
-
Já absolutně nechápu proč sem lezete když ho nemáte rádi -.- pak sem píšete jak jsou všichni strašně trapný a jak vám ty komenty tady vadí ale stejně je čtete pak tady o tom kdo je trapnej -,-