Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju tě Justine mám tě ráda mas dobry písničky umiš krásné tančit i zpívat pa justine milujutě
    • až na to, že kdyby nebyl slavnej na tohle bys ani nepomyslela
  • moc se mi Libý Justin bieber JE PROMNĚ NEJVĚTŠÍ IDOL.
  • andy_fan125

tlalala

ahojky je tu někdo??
  • dorisek111

skoda

achjo....justínek ma holku.skoda *9* *9*
    • roxanda

Re: skoda

ne ted vazne nema!!!
      • kikinqva

Re: Re: skoda

mate pravdu nemá žadnou ted ale četla sem v bravu myslim..a tam řek že chce holku do vánoc...takže prej jaká se mu bude zdát simpatycká tak se sni bude chtít líp seznámit nebo co neco takovýho tam řikal *1* *14* *14* *3*
    • sweet.anne

Re: skoda

Ne, teď nemá..
  • nehg

Ach jo!

Fakt si myslíte, že přijede do Prahy vždyt ani neví co to je Česka Republika neví kde to je tak proč by sem měl jezdit on má dost fanynek v Kanadě...Každej mi sem určitě bude psát, že mu závidím, že něco dokázal a já ne...Ale co bych mu záviděl, že má nejlepší žehličku na vlasy a, že má super líčidla?
    • alficka

Re: Ach jo!

Já myslím, že ví co to je česká republika a kde je aspoň přibližně. Po tom co jsme kanaďany porazili v hokeji a ankonec vyhráli mistroství a jako on velkej fanoušek hokeje by to měl vědět. Tak už jen z tohoto důvodu by měl čr znát *15* *1*
      • Re: Re: Ach jo!

přesně taak!
    • lucy-bieber

Re: Ach jo!

jo máš pravdu má super žehličku a teď vypadni on sem stejne jednou přijede
  • Všude se píše o něm...to je samý-"zdrogovanej Bieber", "napadl člověka", "v jeho moči jsou stopy marihuany"...a těm Bobrovkám je to úplně jedno a furt ho milijou, nechápu....
    • No právě !! o tom to je ! Milovat svého idola i s chybami !! jenže ty to nechápeš už máš v tý svý hlavě nakouřeno !!! Vy haters tady budete na něho nadávat jakej je Gay atd.. že je ve vězení! přitom není ...
      • Přesně! :)
    • Závidíš že se o něm mluvíííííííí?Nebo že je slavnej,má dům,peníze,auta,motorky atd.?Když se ti nelíbí tak ho neřeš.
      • zavidet mu neni co fetak jeden. tak motorku mam taky byt budu mit taky prachy by se dalo rict ze mam taky. jo a bohatstvi neni vsechno jsou dulezitejsi veci nez prachy
        • Mrs.Wesley
          Hele a kolik ti je?
          • Kolik tobe?
            • Kdyz nemusim Presne. Tak ok. 23 mi neni je mi 20 - 23
            • Tak 50 mi neni je mi 23
            • Mrs.Wesley
              Hele nemusí s to říkat přesně ale je ti pod 15?nad 15?
            • Mrs.Wesley
              Nejdřív tobě abych si byla jistá že si nepíšu s 50tiletým dědkem
      • Mrs.Wesley
        Vzpamatuj se kdo by mu záviděl braní drog a dělání samejch blbostí*7**8*
  • Bieber lovee you *14* *14* *14*
  • Love you Justin Biber :-)))
  • Ilove you justine seš krasnej nadhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • i když vypadá jako homobuk, teplajzník nebo samcoložník tak měl prý nějakou holku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit