Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nejlepší k narozkám , hodně štěstí a zdraví. at se ti jen daří *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Justin je teda drogas davali to ve zpravach ze se nasli u nej doma drogy a ja ho tak zboznoval!!!
  • sweet.anne

School Gyrls

Justin má malou roli ve filmu School Gyrls, kde hraje sám sebe. Tady je trailer a Justin je tam asi ve třech nebo čtyřech záběrech: http://www.youtube.com/watch?v=k4M1 2vl-678
    Vypadá to dost dobře. *4*
  • Never let you go..official musi video

cau lidi...justin ma uz oficialni klip na never let you go tady vam posilam odkaz..
    http://www.youtube. com/watch?v=3ExWsVFJlFo
    musite to tam dat bez ty mezery dyztak..x))
    • Re: Never let you go..official musi video

jo a jenom zminim ze je to fakt pekny..me se to moc libi..jak je to udelan..y x)) *14* *14*
      • kikinqva

Re: Re: Never let you go..official musi video

to video je užasnýý a všimly ste si že má v každym nákou snědou tmavovlasou holkuu?? *1* *14* *14* *7* *14* *3*
        • alficka

Re: Re: Re: Never let you go..official musi video

ano ne já se dívám hlavně na justina *1* ale strašně mu to sluší v té bílé košili *14*
          • Re: Re: Re: Re: Never let you go..official musi video

jj na tech skalach..xD xD
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: Never let you go..official musi video

jj je to uzasny u toho more upe klasneeeeeeeeeeeeeeeeeej ae ta holka ploc tam musi bejt holka ale lepsi holka nez kluk *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • Prosím,Lauro, když už se montuješ do angličtiny, tak si nepleť výrazy "have" a "have to".
    • Have to je muset a have je mít, já si to nepletu
  • kaaataaa

hlasujte!!!

hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour
  • jelena

Justin nejspíš chodí se Selenou objevily se fotky z Karabiku kde byli 2. ledna a tam si dávají pusy a objímají se tak jestli je to pravda tak jim to přeju http://miley-demi-selena.blog.cz/11 01/january-2nd-at-the-caribbean-wit h-justin-bieber kdyžtak si vymažte mezery
    • kajuska4

Re: jelena

Ehm...sice se Selena k němu nehodí ale dcl jím to přeju!
  • Každý má náký svůj názor na jakoukoliv hvězdu a nikdo ten názor nemůže změnit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nevím o co se tu někteří snaží všechny ty trapný pomluvy a nesmyslný kecy, už je mi z toho zle!!!.....Uvědomujete si že jste jen a jen TRAPNÝ!!!!!!!!
    Tohle je stranka o Justinu Biebrovi a jestli ho nemáte rádi tak nechápu proč na tuhle stránku vůbec lezete natož proč tu píšete všechny ty ubohý komentáře.....Nemáte ho rádi OK ale nechte nás co ho rádi máme a neotravujte nás komentářema které nas fandy J.B. VŮBEC nezajímají.
    • Kronoss1
      I kdyby jsi tam napsala více vykřičníků, tak ti to moc nepomůže. Najdi si, co je diskuze a pak se vrať. Díky.
      • Tak to se pleteš! Čím víc vykřičníků, tím má názor větší hodnotu!!!
        Jak je možné, že tohle proboha nevíš?
        Justin je nejlepší zpěvák na světě a kdo tvrdí opak mu jen závidí!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Jo! Katherine má pravdu, není špatné psát ! a vy Justinovi závidíte!!!
          • Až na to, že jsem o kousek výše napsala, že jsem to nemyslela vážně.
            Chtěla jsem tím ukázat, jak inteligentně zde někteří píšou.
            • v tom případě máš nejspíš hodně blízko ke zvířeti, které dělá bů bů bů!
              Jako nemusíš hned Justina urážet!
        • Kronoss1
          Jak ubohé ...
          • Nemyslíš si doufám, že jsem to myslela vážně, že ne?
    • Tohle je diskuse. A diskuse je o tom, že se diskutuje. To znamená, že mají být dvě strany z odlišnými názory, které vznáší protiargumenty.
      • To máš pravdu, ale jaké argumenty máte vy? Že je teplej a že dělá falešný pop. To jsou vaše argumenty. Když si to myslíš, stačí to napsat jednou a ne tisíckrát dokola jak .......
        • Klidni se. Že je to gay jsem nenapsal. Já mám argumentů dost, to vy pořád tvrdíte, že jen závidíme...
          • A ne? Píšeš o něm, že je nechutně bohatej....tak co to je?
            • Začínám velice pochybovat o tvém inteligenčním kvocientu.. Takže kdo je nechutně bohatý, je podle tebe gay? Bille Gatesi, jsi gay, slyšíš? Řekla to jedna holka na diskusi o podprůměrném popovém zpěvákovi.
  • Miluju javascript:addSmile(14)justina promin ni to že jsem nebila na konzertě v praze moc mi to mrzí javascript:addSmile(9) ja furt poslouchám tvé písníčky seš moc hezký.chtěla bych tě vidě moc a moc javascript:addSmile(14)je my 11 já tě miluju jenom zaspěváka ale si moc hezký pá zuzka javascript:addSmile(5)
  • nechápu co proti němu máte je to nejhezčí zpěvák a souhlasim s tim že někdo má rád třeba to ho ozzyho a já mu nenadávam tak proč vy nadáávááte justinovi asi protože ste mentálně postižený . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit