-
Holky a nemáte skype? Tam bychom mohly pokecat všechny společně a né jen po dvou na ICQ -
-
Re: skype
no ale poky dyk na icq to jde taky sice ne telefonycky ale konverzace se dá.... -
-
Re: Re: skype
jé dyť to je pravda..tak fajn Jen kdyžtak já jsem Buď Rabbit nebo Králík, teď si nejsem jistá *1* -
-
Re: Re: Re: skype
jasný už tě mám přidanou:D
-
-
-
Re: skype
aha tak toe jedno já skype nemám ptže sem si ho dicky založila a pak sem ho zase smazala a takle sem jich mela nekolik skype nejak nepouživám to nevadi;)
-
-
Včera jsem na netu cet ze nejakej ULTRA k oko t ty nechal udělat plastiku obličeje za 2 mega aby vypadal jak Justin Jebal Bobr. Ta plastika se nepovedla vypadá jak zrůda dobře mu tak.
-
-
To je neuvěřitelný jaký ty fanoušci dělaj blbosti...
-
-
o muj bože už nemužu justinee *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Ano najuspešnejšia hviezda sučastnosti na Baby (hudbe) má 5 Milionov Dislike a 2 Milionov Like vážne je nauspešnejší a aj tak poslední polrok ide dole vodov a počkajte do roku 2015-2016 ten K***t bude sedet v Base!!! *16* *16* *8* *8*
-
Happy Briday Justin *3*
-
pro mě je osobností Kurt Bachman a Dave Mustaine
*11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
opište kod z obrázku, opište kod z obrázku, opište kod z obrázku, opištE kod z obrázku, opište kod z obrázku, opište kod z obrázku, KURŇA OPIŠTE KOD Z OBRÁZKU!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
MILUJU jUSTINA ALE ON PRÝ MÁ PÍRSING PROMINTE NWM JK SE TO PÍŠE ALE ... SELENA GOMEZ A JUSTIN BIEBER JE TO PRAVDA... I LOVE :(((( BE ME Miley Cyrus :popová star :p I write to know that I sing very best all the time but I'm not a celebrity you love thank you with love miley xxx ♥
-
jak to je??
jak se jmenujou ty dve nove pisnicky? *7* -
-
Re: jak to je??
Sry ale zrovna nevím jaký myslíš asik Baby a tu druhou asi Pick Me ne?? *4* -
-
Re: Re: jak to je??
jjjjj..díííky. *3* *4* *3*
-
-
-
justin je proste nej *14* .ale drogy by brat neměl.jsem hrozně naštvaná že je ve vězení *16* .co kdyby ho už pustili
-
-
dyť si to zalouží *7*
-
-
Jako nechápu, to jste tak zlý?
Musíte o urážet.
Ano mluvímk k tobe Katherine a k tobě Michale.
A ten váš pirát kytarista je trapnej,jako herec nestojí z nic. -
-
Z nich mluví jen závist a nenávist víš? Vsadím cokoliv, že by chtěli být na Justinově místě, i když říkají, že nechtějí.
-
-
Radši se nesázej, prohrála by si i spodky.
-
-
Skončíme v pekle viď?
-
Moment... Ty ses odvážila napsat, že Keith Richards je trapný?!!!
-
-
No a? Vy to samé říkaté o Justinovi.
Jinak ty a Katherine jste samozřejmě trapnější, vůbec ničemu nerozumíte.
Ona urazila Justina a ty jsi jí v tom podpořil. (s tou mořskou pannou) -
-
Hlavně,že ty něčemu rozumíš. Sranda je, jak se snažíte vypadat chytře, viz. ADELE a kouření, ale nemáte na to znalosti. Vy máte 2 hlavní argumenty. MSG a závidění. Tím končíte. Michal jasně řekl několik argumentů, na které nikdo z vás nebyl schopen reagovat, stejně jako nejste schopné reagovat na mě, pokud se dostaneme více do hloubky.
Já vám to nevyčítám, chápu, že ve 13 letech toho ještě tolik umět nemůžete, ale proč se pak s námi pouštíte do polemik, které nemůžete vyhrát?
Vaše krátkozraké a naivní vidění světa je opravdu k smíchu. -
-
My máme i jiné argumenty. A co Michal napsal tak chytrého a i kdyby něco jo. Tak pořád platí, že naše misis Katherine je totální pí.
-
-
Říct máme jiné argumenty a nikam je nenapsat, je jako říct, že mám 100 miliónů, ale jezdím ve Fabii a chodím ve věcech od Vietnamců.
Michal je o několik stránek dál napsal a já ještě o více stránek také.
Poznámka na závěr - Bieber nebyl ani nominován na ceny Grammy, ale hlavně, že vyhrál American Music Awards.
-
-
-
-
Představ si, že se odvážila. A co má bejt? Pro tebe je trapnej Justin, pro někoho Keith..
-
-
Problém je v tom, že Keith Richards je nedostižná ikona světové hudby a člen jedné z nejslavnějších a nejúspěšnějších kapel v historii... Je zakládajícím členem skupiny, která vznikla již před padesáti lety a má miliony fanoušků napříč všemi generacemi...
-
-
Justin má taky miliony fanoušků po celém světě a nepatří mezi ně jenom náctiletí, mají ho rádi i dospělý. Problém je hlavně v tom, že nedokážete uznat, že Justin v popularitě a sledovanosti předběhl ty vaše veterány.
-
-
S tím rozdílem, že Rolling Stones by na fotbalovém zápase uvítal obrovský aplaus a ne vypískání.
-
-
-
-
-
Bieber jako herec taky nestojí za nic
-