Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte všetci ja sa volám Katka Kabátová.Mám 9 rokov.
  • Happy birthday, I like you your music is best..Bat a from in czech republic:(((
  • OMG !!! Mišánku
  • Chováte se všichni jako mimina! Vždycky bude existovat skupina lidí, kteří ho budou milovat a skupina lidí, která ho bude nesnášet. Takže si myslím, že je zbytečné lidem vnucovat názor, že Justin je skvělý, totéž platí u názoru, že je to i..ot a bůhví další negativní věci o něm. Nechte lidi, aby si udělali na tohoto zpěváka vlastní názor a pak nebudou vznikat tyto debaty o něm.
    • Máš pravdu, ale uznej, že je to vážně kravina o něm říkat, že je to gay, že dělá gaye z jiných lidí, že by nikdy nedokázal uspořádat charitativní koncert a že by se nikdy nevzdal celého honoráře pro charitu. Tohle prostě inteligentní a nezamindrákovaný člověk nemůže říct, tohle může říct možná jen někdo, kdo ho zná osobně a velmi dobře. Tahle diskuze je jako házet perly sviním. Nikdo ho tady nezná a přesto každej do puntíku ví, jaký je, co by udělal a co ne. To je vážně dětinský. Pro chytrého a inteligentního člověka je tahle diskuze ZTRÁTA ČASU, proto už se jí nezúčastním. Nemíním tu ztrácet čas se zakomplexovanými lidmi, který si tady o něm vymýšlejí naprostý sci-fi.
      • A proč bych nemohla být dětinská když jsem dítě? Já se za to nestydím, že je mi 11 vy paka!
      • Já jsem nenapsal, že se mu nepodaří uspořádat charitativní koncert, nehledě na to, že jich je mraky a že většinou jde jen o laciná gesta. Já jsem napsal, že se mu nepodaří udělat něco jako Live Aid, a nepodaří se to ani nikomu jinému.
  • joey.jordison

proboha

no to je zas něco *9* ..když jse to slyšel v telce tak jsem myslel že to zpívá holka *1* *1* no je mu 15 no..
  • sweet.anne

Justin

Čus. *5* Už zítra má Justinek 16 let!!! *4* Jen kdybyste někdo zapomněl, což asi ne.. *1*
    • Re: Justin

justin je ten nejky kluk na svete.a na jeho narozky se vazne zapomenout neda *1* miluju ho *14*
      • Re: Re: Justin

jj mas pravdu je neeej....a na jeho narozky se nedá zapomenout...je strašně roztomilej,že??!*14* *14* *14*
      • lenushka14

Re: Re: Justin

a ne 14.3??....on ma zajtra?? *4*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Justin

J. *3*
    • Re: Justin

Ahojky. Máš pravdu na to se nedá zapomenout. Jinak předem přeju všechno nejlepší!!!! *14* *14*
  • A dost!!!

Joo presne tak mazejte to ..co to tady pisete .. ...Je to trapny jak sem pisete jakej ten kluk je ..stejne to nikdo newite ..a je jedno co pisou bravicka atd ..Bych chtela videt vas ..jak ste dokonali ...Co sem ty nektery holky nenapisou *1* A kdy ten kluk bude mit sex tak to vam je uplne u prdele *1* ...skoncila sem *15* *15*
  • domca006

Už ste to viděli?

už ste viděli Behind the scenes of Somebody to love?? estli ne, tak se na ně můžete podívat zde: http://www.youtube.com/watch?v=Dphe kzCKqL4&feature=sub
    podle tohohle soudim, že ten klip bude bomba..!! už se nemůžu dočkat..at už je konečně pátek..!!! x)) xDD
    • alficka

Re: Už ste to viděli?

To teda jo...Jsem čučela a už se taky nemůžu dočkat...bude to určo bomba!
    • sweet.anne

Re: Už ste to viděli?

Jj, viděla jsem to! A měla jsem z toho Biebergasm. :D <3
      • domca006

Re: Re: Už ste to viděli?

xD se nedivim..bu de to boombbaaa..!! xDD
  • <3

Jusin je BEsT!NEj nEj Nej nej!!!Miluju ho, je prostě úžasnej :) .Nevíte někdo, jak se jmenuje jeho brácha?
  • miluju te justine ja sem gay gay *14* ti taky opusti selenu demi lovato budeme žit mi dva jenom bude samey sex sex sex sex sex sex sex pindoura
    • Seš trapnej tvl,možna tak ti si gay když to tu pišeš *1* *1* *1* *1* *1* *1* .....no co se dá dělat prostě nazor malyho děcka *15* *15* ,hele nechodiš ty nahodou ještě do školky????? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit