-
for Justin:
Hallo,Justin!
How are you? I'm good...Hey listen, go to for your concert to Czech!I wanna see you,because you my favourite boy...
You are really good...... * *1*
I am luck for you in the Czech- some Ostrava or Brno
Bye-bye *3* -
love
lovuju justina je ten nejlepší a ti co ho nemají rádi nemají hudební sluh *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: love
přesně *14* -
-
Re: Re: love
souhlas =) -
-
Re: Re: Re: love
ehm spíš ti co ho maj rádi nemaj hudební sluch... xDD xDDD *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: love
Tos to Vystihl/la xDD
-
-
-
-
-
Bravo
V novém bravu je plakát Justina *3* -
-
Re: Bravo
strašně moc ho miluju nevím co mám dělat ani kluka nechci jen ho taky bych si moc přála ho vydět závidím holkam který ho už vyděli na vlastní oči asi bych ondlela. *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Bravo
jáho viděla dal mi podpis kam sem htěla je strašně hodnej fakt -
-
Re: Re: Re: Bravo
Co no jasně to každy znás může na psat že jsme ho viděli ale horzně bych chtěla *14* -
Kecáš? Ty jsi s nim fakt byla? *14*
-
-
Re: Re: Bravo
Přesně máš na 100% pravdu *14* -
-
že jo děkuju.. *1* *3*
-
-
-
Re: Bravo
vím,mám *14*
-
-
nálada
Nevím ale vždycky když mám špatnou náladu, tak zajdu sem, protože tady se 100% zasměju nad každým příspěvkem *1* hlavně na těch co jsou od té jeho armády náctilených fanatiček......za rok, dva po něm neštěkne ani pes takže si to užijte *1* -
-
Re: nálada
Děkujem -
Re: nálada
přesně *1*
-
-
Jojo jenom žárlej on je nejhezčí na světě
-
Já jsem ho viděla přes sklo auta když jsem byla u tety v konektykatu protože asi jeho strýc ?? a bydlí tam holka kterou to auto málem přejelo!!!!! Krutý
-
Hodně s ním lomcuje zpěv, kdyby nebyl zpěvák třebe by byl lepší. Zrovna on patří mezi nejnavštěvovanější, kdyby nebyl zpěvák možná by nevypadal jako teď, vypadá jako kdyby mu někdo ublížil, jako prokoplej fotbalovej míč se kterým si nikdo nechce hrát, tak to je. Je mu 20 a vypadá jak mimino-to je hnus
-
-
taky si myslím *3*
-
Omg holka ty se nauč psát víc srozumitelně, protože to co tu píšeš za hovadiny, by nepochopil ani Einstain :D Ani nevíš kolik mu je a asi si ho nikdy v životě neviděla na nějaký fotce co?? :D Jak tu psala aluska33 doufáme že nebudeme muset vidět ten tvůj ksichtíček, to by jsme se třeba všichni lekli :DD
-
Komu je 20?!?!Možná jsem blbá,ale vážně nepochopila jsem to!Justin má 18 kdyby něco!Kdyby nebyl zpěvák tak to bude normální kluk!Bezva kluk kterej má svůj styl a jede si podle svýho!Jde poznat,že oněm nic nevíš a jen se sem s*reš!Protože jsi nikdy neviděla jeho fotku,když podle tebe vypadá jako mimino!Ještě,že nikdy neuvidím tvůj ksicht!To bych se možná lekla.
-
-
vy co píšete , že všemu rozumíte tak si trhněte , protože tohle je diskuze ne psaní moudrých řečiček . každý má právo tady napsat svůj názor ikdyž to skoro nikoho nezajímá *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
hele no tak proč ho nenavidite justina co vám udělal ???? on nám změnil život a já diky je mu jsem se změnila diky je mu se citím skvěle *1* jsem belieberka ale mate pocit že justin že je sobec a děcko vy se pletete justin je dospělí muš třeba všechno napraví když jste naň ho takovy tak on je taky na vas takovy *9* vy ho spiš rozčilujete on nemá rád pochopte to prosím justin je nejlepší klučinek na světě *1*
-
-
DospělÍ muŠ?!
-
-
Jo dospělý muž! Nebo je snad děcko? Je sice pravda, že se tak chová, ale je mu 20.
-
Jo dospělý muž! Nebo je snad děcko? Je sice pravda, že se tak chová, ale je mu 20.
-
-
-
Myslím, že jí šlo o to š na konci. Čistě můj osobní názor. Taková milovnice jazyka českého a nevšimne si?
-
-
Jsi trapná!! A navíc, kdo říkal, že jsem milovnice českého jazyka?!
-
-
Tvé češtinářské připomínky a věčné opravování hovoří za vše. Ale byla v tom jistá dávka ironie, přiznávám.
-
-
-
-
-
Přesně tak :) Jsem taky Belieberka.
-
-
Rozhovor
Super rozhovor! Check it: http://www.youtube.com/watch?v=TiDZ D2hq3Rk