Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde najdu nejakou stranku abych se na ty dily mohla podívat?poradte pls
  • Jako,teprv dnes jsem se pořádně podívala kdo to je a jak vůbec vypadá. Písničky mě berou jen některý ale je to Nádhernej kluk s krásnýma očima a hlavně úsměvem to žeru na chlapech nejvíc a taky na něm. Takže asi mu začnu i fandit :) *14* *3* *2*
  • radka.mihalova
    justine nigdi nezapome nu jak smese poprvé líbali *3* *3*
    • OMG! Tak tohle je fakt ubohý.
    • tak to je Moooc..=DDDDDDDDDD Prosim tě on ani neví, že jsi na světě!!:DD máš bujnou fantazii:DD
      • kiss.miss
        Jaj tak to je síla. Ve fantazii možná, ale v real life určitě ne.
    • Ty že si někdy líbala Justina haha to určitě, máš nějakej důkaz asi né co, chtěla bych ho vidět.
    • to nen pravda bože seš ubohá *16*
  • dáte mi pls adresu?

ahoj holky dali by jste mi pls adresui kde muzu hlasovat??já jsem pred tim hlasovala ale paaakk to přestalo a bylo tam napsanoze vyhralo polsko :-( a taak uz si nepamatuju tuu adresuu pls odepiste děkujuu jiiinak justin 4ever
    • kikiss11

Re: dáte mi pls adresu?

Ahojky tady je: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/02?page=2
  • pick me

na CD My World II nebude Pick me..:-(
    • sweet.anne

Re: pick me

No ono se spekuluje o tom, že pravý název Pick Me je That Should Be Me.. Ale není to jistý. :-/
      • Re: Re: pick me

Aha=)Tak to jo *14*
    • kikiss11

Re: pick me

Jak to víš??? *7*
  • tahni *16*
  • Miluju tě JB seš bozi:D *14*
    • bubuska1
      je to pravda ale je pekni je na nom vsetko uzane okrem spravanie a na cloveku zalezi aky je nie ako vyzera takze viac rozumu *5*
      • Asi tak
  • Kronoss1
    Už se hroutí. No, nebude to trvat už moc dlouho.
  • Strašné se mi líbi , je sexy a

♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡:-) ;-)
  • s.asicek

Lucka,Sandruš a alficka

bestíííčci
    *1*
    • Re: Lucka,Sandruš a alficka

jásný ty taky jak by ne:D:) klidne mi taky napíš icq se mužem aspon poznat a Alficka muže teky aspon i sváma bude normálni diskuze a nebudu poslouchat že je jeho sestřenka:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit