-
A kde najdu nejakou stranku abych se na ty dily mohla podívat?poradte pls
-
Jako,teprv dnes jsem se pořádně podívala kdo to je a jak vůbec vypadá. Písničky mě berou jen některý ale je to Nádhernej kluk s krásnýma očima a hlavně úsměvem to žeru na chlapech nejvíc a taky na něm. Takže asi mu začnu i fandit :) *14* *3* *2*
-
justine nigdi nezapome nu jak smese poprvé líbali *3* *3*
-
-
OMG! Tak tohle je fakt ubohý.
-
tak to je Moooc..=DDDDDDDDDD Prosim tě on ani neví, že jsi na světě!!:DD máš bujnou fantazii:DD
-
-
Jaj tak to je síla. Ve fantazii možná, ale v real life určitě ne.
-
-
Ty že si někdy líbala Justina haha to určitě, máš nějakej důkaz asi né co, chtěla bych ho vidět.
-
to nen pravda bože seš ubohá *16*
-
-
dáte mi pls adresu?
ahoj holky dali by jste mi pls adresui kde muzu hlasovat??já jsem pred tim hlasovala ale paaakk to přestalo a bylo tam napsanoze vyhralo polsko :-( a taak uz si nepamatuju tuu adresuu pls odepiste děkujuu jiiinak justin 4ever -
-
Re: dáte mi pls adresu?
Ahojky tady je: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/02?page=2
-
-
pick me
na CD My World II nebude Pick me..:-( -
-
Re: pick me
No ono se spekuluje o tom, že pravý název Pick Me je That Should Be Me.. Ale není to jistý. :-/ -
-
Re: Re: pick me
Aha=)Tak to jo *14*
-
-
Re: pick me
Jak to víš??? *7*
-
-
tahni *16*
-
Miluju tě JB seš bozi:D *14*
-
-
je to pravda ale je pekni je na nom vsetko uzane okrem spravanie a na cloveku zalezi aky je nie ako vyzera takze viac rozumu *5*
-
-
Asi tak
-
-
-
Už se hroutí. No, nebude to trvat už moc dlouho.
-
Strašné se mi líbi , je sexy a
♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡:-) ;-) -
-
Lucka,Sandruš a alficka
bestíííčci
*1* -
-
Re: Lucka,Sandruš a alficka
jásný ty taky jak by ne:D:) klidne mi taky napíš icq se mužem aspon poznat a Alficka muže teky aspon i sváma bude normálni diskuze a nebudu poslouchat že je jeho sestřenka:D
-