Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju Justina.....Miluju jeho telo jeho pisne Jeho rodinu!Mam ho rada protoze ve svem zivote neco dokazal.....dokazal neco co si pral a co si chtel z celeho srdce splnit a diky tomu ze mu bůh dal obrovsky dar a taky ze si za svim snem sel a to znej dela vijmecneho..... *14* *14* *14* *14*
  • Justin Bieber- Přejmenuj to! :) Jmenuje se Justin Drew Bieber :)
    • Holčičko je to, Justin Jeremy Drew Bieber :)
  • Baruj
    Kája a Karolínka se jmenuješ:D Tak jak ti mám asi říkat!:DD! O.o Takže proč si teda něco nenapsala i o Selěně?a Justinovi? když si o nich začala mluvit?..jo takže když tvoje kámoška má ráda Justina tak ty hned musíš najít něco na internetu a říkat to co o něm mluví na internetu?:D A nebo mluví?Kdyby si o Justinovi něco pořádně věděla tak tady mluvíš i o něm i heský věci:) Ano sama si možná řekla že dal půl milionu do Afriky ale i něco víc udělal nedělá jen to špatný Chtěla bych vidět kdyby si byla na jeho místě jak by ses zachovala! Ty sama prosimtě nevíš jak to mají slavný takovýhle případech takže klídek to že Justin bere drogy a nebo fetuje je jeho věc néé není svatoušek to tady nikdo nepíše říkáš to tady ty sama:)Myslím že tady řešíš samé kraviny!Za co ti to stojí když to tady budeš řešit? myslíš že ty když umíš češtinu tak to tady vyřešíš? nevím kdo tady teď nadával Marušce že neumí češtinu ona má třeba nějaké potíže tak nevím kdo tady teď někomu nadává to je jako kdyby ty si měla křívý zuby..prosimtě nikdo není dokanalý:).On je prosimtě Justin rád když aspoň soukromí a může mít trochu volno!a to každý člověk co je normální cce jenom prachy a prachy jenže jemu o to nejde a ani každýmu slavnýmu.Každá megastar je štastná za každou chvilku času soukromý!A to že Maruška neumí češtinu taky není tvoje věc!Karolíno už to prosimtě neřešte! piště názory ale nehádejte se ;)
    • Jo, a Selena a Justin? Na to jsem narazila jen okrajově, mířila jsem tím na něco jiného. Každopádně jejich vztah mi úplně jasný není, pořád se rozcházejí a zase dávají dohromady, jako by nevěděli, co chtějí.
    • Kája ani Karolínka se nejmenuji, Karolina je jen přezdívka. Rhytmic gymnastic asi také nemá toto jméno v rodném listě.
      Ano, Maruška možná má dysortografii, ale ať tedy neříká, že nic neumím, když sama není dokonalá. Mít dysortografii, tak se snažím ve psaní aspoň trochu zlepšit a nepíšu pořád do internetových diskuzí.
      Mít tolik peněz jako JB, tak si to také samozřejmě nenechám pro sebe. Ale jak už jsem psala, tohle dělají skoro všechny celebrity! Je to od něj samozřejmě hezké, ale jeho roční příjem se pohybuje ve stamilionech korun, bylo skoro trapné si to sobecky syslit. Znám dost slavných, kteří jsou bez skandálů a o peníze jim očividně tolik nejde.
      Nevím, co je špatného na internetu, ráda bych věděla, odkud bereš informace ty. Asi Justin Bieber's Believe, že? Ale to je propagační film, který nebyl vytvořen nezávisle. Aneb: "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí." (Caesar)
  • A jeste neco jem mu zavidis to co dokazal
    • ty koni jeden. není mu co závidět, i já jsem toho dokázala víc než on a nikdo mi nepomáhal na rozdíl od něho...
      • To urcite aa ty si urcite ta sama co urzela 1D a justinka nech napokiji ti koni
        • panečku, ty jsi ale aktivní že toho stíháš tolik *4* vím o tobě, že strašíš i vedle na diskusi.
          nikoho neurážím, jen konstatuji pravdu. jestli někoho urážet tak jedině vás, vlhký fanynky, protože to samé děláte nám normálním lidem, jen urážíte, nedejbože vyhrožujete. amen
  • ja osobně mam na j.b. svuj nazor ale nechci pomlouvat jako jini takze se diskuze zříkam *15*
  • :-* :-* :-*

úúúúpaaaaaa ho zbožňuju,,závidim holkám který žijou v městě kde on,,je plostěěěě neeejlepšíííí a nejkrááásnějšíí:-* *14* *14*
  • Já vím, ale on by to tak třeba řekl, já jsem to tak řekla schválně
    • No jasně, pokud jsi v AJ nejlepší z celé třídy, tak bys takovouhle kravinu nikdy neřekla. Aspoň nelži. Anebo jsi ta nejlepší čtyřkařka ne??

PS: německy umím taky docela dobře + italsky
      • Lžeš tady ty, tak jsme se to třeba neučili no, ty umíš howno a budeš se vytahovat, myslíš že ti to někdo věří? Já mám z angličtiny jedničku tak drž hubu, protože já zatím nejsem žádná vysokoškolačka, chodím do pátý třídy, tak je jasný že neumím všechno. Tak když jsi tak chytrá tak něco napiš německy nebo italsky, akorát machruješ, ale stejně jsi Viděla itálii jen na mapě a německo taky tak co
        • Když jste se to neučili, tak mě aspoň nenapadej, že jsem to napsala špatně. Tohle inteligentní člověk nedělá.
          • Ty mě napadáš v němčině, když ani nevíš, že sprechen je mluvit
            • Vím, že sprechen je mluvit, ale říká se "ich spreche" a ne "ich sprechen". To to fakt nechápeš?
  • :D :D :D

Proboha ... *7*
  • Taaaak jsem zase zpět pokavad někdo postrádal me komentáře tak dá palec nahoru
    • Mrs.Wesley
      Já jo ale tak napůl*7*
      • a co to ze jen napul??
  • ?????tak teď jsi napsala úplnou blbost
    • Přesně!!!!!!!!!!!!!!!! Moje řeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit