Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • the_sweetinka

Justin

*14* *14* O je upa buží kluk Miluju ho *14* *14* *14*
    • terka.simis

Re: Justin

Máš pravdu upa boží...malej týpek...
      • vany-hudgens-love

Re: Re: Justin

já ho cuuuuuuuuuuuu *14* *14* *14*
    • _ivinkhaa_

Re: Justin

juj to mas pravdu on je upa nejvic lUxUs ja ho zeru *14*
  • dancitko
    Ahojte chtěla bych Vás poprosit jestli by jste mi nedarovali ozdobu na

http://vanocni.datart.cz/daniela-hankeova-si-preje-herni-konzole-microsoft/

moc Vás všechny prosím jestli budete chtít taky darovat tak mi napište do zpráv. Darujete mi ji když na téhle stránce tam dole je darovat ozdobu prosím (:
  • lllooo

:)))

Nenavidim Justina Biebra...!! *13* *13* *13*
    • ladyy_bieber

Re: :)))

noa co? komu to tady cpeš? ste normální? nebudu vám furt dokola říkat že tohle je jenom pro fanoušky .. tak jsem vůbec nepiš když ho nemáš ráda .. nikoho to nezajíma !!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: :)))

Neni pravda že je to jenom pro fanoušky..at si sem píše co chce..ignoruj to!
        • ladyy_bieber

Re: Re: Re: :)))

Ale já taky myslim že to je pro fanoušky.Nebo jsem aspon nepište hnusný věci o nšem když ho zbožnujeme Týna =)
          • Re: Re: Re: Re: :)))

Tohle je jenom diskuze a s fanklubem to nemá nic společnýho:) tak si to neplet:)
            • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Aha sry já si to spletla :D já myslela že tohle napsala ta Týna .. :d
            • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Týna .. Aha tak to nevadí .. ale jsem jeho velká fanynka .. a ničí mě když o něm někdo píše hnusný věci .. *13* tím myslim všechny co ho urážej :) hele já jdu k babičce tak ahojky nikdy pokecáme :)
        • sweet.anne

Re: Re: Re: :)))

Vždycky budou haters, ať bude kdokoliv..
  • antidicaprio

ahoj

ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
    No jo,reklamaXD
    budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju

http://antidicaprio.blog.cz/
  • kajuska4

ehm

Už teho mám akorát dost ta miley-destiny je tak trapná dobře možná bydlí v USA třeba se tam odstěhovali nevím jo ale jako že by se bavila se všemi celebritami?Tohle je už dost trapný sakra nikdo ti tu nevěří přemýšlej..
    Dobře já mám taky tetu v USA a odstěhovala se když udělala školu a teď tam bydlí s přítelm ale že se baví se všemi stars?ehm dost blbí ne?Možná si je potkala a vyfotila ale že by si s něma chodila každej den a nákupy?MYSLÍŠ ŽE MAJÍ ČAS NA TEBE PROSÍMTĚ UŽ SE VYHRABEJ S TOHOhLE! *8* *13*
    • Re: ehm

presne miley-destiny ma pravdu Ja mam jeho fb a samozrejme ze ho ma pod jinym jmenem a akorat dnes jsem si s nim psala a psal ze prijede do ČR alke jeste nevi kdy a pak mi pres mail posle jeho podpis a ja si ho pak vytisknu a kdo mi neveri tak at everi jste naivni kdyz neverite a justin skype nema... :D a chtela sem i listky do zakulisi ale on rekl ze mu to jeho manazer nedovoli tak nemuze ale rad by dal...
      *3* *3*
      • Re: Re: ehm

Když se vymlouvá že lístky dávat nemůže tak pěkně šmelí :D on může dávat lístky...určo je to někdo jinej přemýšlej proč by jináč říkal že nemuže?

pošleš mi ho tky pls? kujuu moooc.. do sprááv:-)
      • lucka19

Re: Re: ehm

prosím pošleš mi jeho mail na mail prosím.
        • Re: Re: Re: ehm

sorry ale ne ...mrkni se na nejaky ty fancluby s justinem..urcite tam najdes nejaky vzkazy pro justina sorry ale ne.... *9* *3* *3*
          • lucka19

Re: Re: Re: Re: ehm

a kde si ho sehnala???ať si ho seženu

a nemohla by s mi dát email.prosím
        *7*
      • monouseku1

Re: Re: ehm

prosííím prosííím pošleš mi jeho fb jako zprávu pls díky *14* *14* *14* *14*

ja chci tak yjeho fb !
          • Re: Re: Re: Re: ehm

tak se s nim musis znat *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ehm

*s ním*.. sorry překlep.. ale prostě vy co kecáte že se s ním znáte a že vám dá lístky a tak ste mega trapný a taky ste na hlavu.. prosím zajděte si na nejbližší psychiatrickou léčebnu ve vašem okolí.. *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ehm

nikdo se s ní neznáte tak co to tu melete.. OMG vy ste tak trapnýý... jedinej kdo z vás má mozek je kajuska4 *4*

monouseku1: rada bych ale justin to nema rad kdyz mu posilkame at si prida kamosky je pajk nastvany jo a jeste newi kdy bude mit koncert ale rikal ze nekdy dorazi snad mi da nejaky listky navic....a kdo mi neveri tak at neveri justin je fakt skvelej kluk musite ho akorat poznat osobne a pak uz je znej fakt super kamos proste rada bych ti ho dala ale fakt nemuzu sorry...P.S.-psat si s nim anglicky to da dost zabrat ,ja vam napisu az bude na fb a poslu klidne celej chat na vase E-maili .
        • kajuska4

Re: Re: Re: ehm

NEVĚŘÍM!A ty jí věříš já teda ne! *13*
    • monouseku1

Re: ehm

já s tebou naprosto souhlasim *5*
  • Justin Bobr
  • tak justin neni blbec aby ste věděli on je hesky něž kdokolich
    jini trotože na justina bibra nikdo nema a taky že mema ...........on je
    prostě heskej ........ haha ....... *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Ahoj!Milujete Justina Biebera, tak jako já?Tak určitě navštivte
    http://justinbieber-bestsite.blog.cz/
    Za každý komentář budu ráda! ;-)

promiŇ za reklamu!
  • To je snad zlej sen...Justin má svátek ve stejnej den jako já, podle světovýho kalendáře má svátek 1. Června Laura, taky je Mezinárodní den dětí a i jméno Justin je 1. Června...To si že mě asi dělá někdo prrdel ne?
    • No hrůza Lauro, měla by ses nechat přejmenovat, jinak nevim jak s tim budeš dál žít!
      • No přesně, ale to se nemůžu, rodiče mi to nedovolí, ale chtěla bych se jmenovat třeba Samantha
  • lovekikushqua

...

*14* justin je nej klučina na světě! *14* žerů ho! a vy posraní trapáci dite pomlouvat někoho jiného! akorát závidíte že nejste tak hezcí jako je on!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit