Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :/

Něco ujde, jako třeba Baby nebo One time, ale zbytek je katastrofa. *16*
  • janickaivetka

Odepis. .. :-P

Mocinky moc pěknej,roztomilej, prostě všechnoo :-P mocinky moc hezky ZPÍVÁ ... prostě luxusniiii :-P:-P *14* *14*
  • mikelike

Co s nim maj kluci za problém?

Já ho sice nemusim ae něak moc se neprojevuju proti němu, ae dž se ptáte co na něm nenáviděj (hlavně) kluci?...ehm tak za prvé, jediná celkem fajn písnička byla Baby, přiznej si to, tady nejde o to ak zpívá ae že je hezkej no a to je ten důvod, holky o něm furt kecaj ak je úžasnej a ty si myslíš že jejich kluky to baví? no já nwm ae dž by byla krásna 15letá zpěvačka a kluci by o ní furt mluvili jak je úžasná holky by byli eště naštvanější na ní než kluci na Biebera už to chápeš? *7* PS: Rada...dž by ste balili kluka, rozhodně nemluvte o Bieberovi před nim, chápete... *9*
    • kikiss11

Re: Co s nim maj kluci za problém?

Konečně normální názor! =D Ale, jo je krásnej, ale (podle mě) hoodně dobře zpívá!
      • alficka

Re: Re: Co s nim maj kluci za problém?

já když jsem opprvé viděla videoklip One tome, taky se mi prvně zalíbila ta písnička a jeho zpěv, až pak se mi začal postupně líbit on.
        • alficka

Re: Re: Re: Co s nim maj kluci za problém?

sorry za překliky... *1*
  • Mrs.Wesley
    Kanče si tu ještě? Tvoje komenty jsou legrační bez tvých komentu to tady nemá cenu*7*
    • Koukám tady je někdo do me.... :)
      • Mrs.Wesley
        Ani nápad já už idola mám a ty to nejsi!!!*10*jen prostě máš hustý komenty*3**10*
        • ale:) nechces si to priznat:) ale dik:)
          • Vojeď mě
            • A ty si co
    • No jasně čičinko:) rozjezdu to tady jak ježka na dálnici
      • Mrs.Wesley
        :D neříkej mi tak je to děsný..*10*
        • a co mysicko?:D:D:D:D
          • Mrs.Wesley
            Já vím
          • Mrs.Wesley
            Ani jedno nech mě už být
            • Boha jeho tady se nekdo asi spatne vychrapal. Ja to nijak spatne nemyslel
  • milujem ta ja som gay justine
    • Dalši trapak *1* *1* *1* *1* dalši maly děcko *15* *15* *15* se nam tady svěřuješ že si gay jo? Dej si bacha na reakce a aby se ti nesmali když to takhle tady všem řekneš *3* *3* *2*
  • Sany
    Ahoj Justine vim ze si to neprectes ale dekuji ti za vsecko co jsem kdy diky tobe dokazala jsi muj nejlepsi pritel a navzdy te budu obdivovat a milovat tvou hudbu
  • stember

bestovní songy..

nejlepší songy nebo prostě písničky které napsal jsou..:My love,one time,one less lonely girl,favorite girl,where are you now,never let you go,Common denominator,bigger,down to earth,kdo souhlasí???=) *3* *3* *14* *4* *1* *3* *5* *15* *8* *4*
    • Re: bestovní songy..

Neni to my love ae love me a ete frist dance you and me set a place at your table !!Jinak souhlas :)) Mozna by se ete najka nasla
      • stember

Re: Re: bestovní songy..

já jsem se hned opravila *3*
    • sweet.anne

Re: bestovní songy..

Souhlasím. *14* *4* Já mám teďka nejoblíbenější Bigger a Down to Earth.
      • kikiss11

Re: Re: bestovní songy..

ja taky down to earth a sry ze sem tu dlho nebyla...jb is sweeet!!!!§ *14* *14* *14*
        • dom_isek

Re: Re: Re: bestovní songy..

On upa nej..Ze začátku jsem ho poslouchala jen proto že je hezkej ale jen co jsme si poslechla tři písničky tak ho poslouchám jako nej zpěváka ale i jako nej krasavce... *3*
    • stember

Re: bestovní songy..

*love me
  • ...

on je prostě dokonaleey ... *14*
  • sweet.anne

Justin

Víte, že byl v pondělí na večeři s Miley Cyrus? :)
    • dorisek111

Re: Justin

jj ja jo...je to video na facebooku....
    • ladyy_bieber

Re: Justin

Jj teda aspon já víím :))
    • justin bieber milujeme ho

no jo fajn ja ho zbožnuju to co rikas jsou moje slova a to nekecam a s miley byl na večeři jaky pondělí???? *14* *1* *3* *5* *14* *7*
      • sweet.anne

Re: justin bieber milujeme ho

Teď v pondělí. :) Fotky: http://www.justinworld.net/pictures /thumbnails.php?album=479
        • kikinqva

Re: Re: justin bieber milujeme ho

ale dit v casopise psali že řek že miley neni jeho typ *1* no ale já na časopisi nedam tam jen kecajj v necem jako ne ale neco přeháněj že? *4* jinak Justin je nejdokonalejší *14* *14* *14*
          • alficka

Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho

Ale večeře neznamená hned rande =D... Sice to "nejspíš" říkal, že není jeho typ, ale tak kámoši můžou být že jo
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho

Přesně. :) Jsou jen kamarádi. A navíc, Miley chodí s Liamem.
  • andrejka.balanova
    Justin Bieber je sexoušek já ho tak miluji *14* *14* eště že pojedu možna do New Yourk *14* *14*
    • almen
      mě se teda v žádnym případě ne ne nikdy ne nelíbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit