-
:/
Něco ujde, jako třeba Baby nebo One time, ale zbytek je katastrofa. *16* -
Odepis. .. :-P
Mocinky moc pěknej,roztomilej, prostě všechnoo :-P mocinky moc hezky ZPÍVÁ ... prostě luxusniiii :-P:-P *14* *14* -
Co s nim maj kluci za problém?
Já ho sice nemusim ae něak moc se neprojevuju proti němu, ae dž se ptáte co na něm nenáviděj (hlavně) kluci?...ehm tak za prvé, jediná celkem fajn písnička byla Baby, přiznej si to, tady nejde o to ak zpívá ae že je hezkej no a to je ten důvod, holky o něm furt kecaj ak je úžasnej a ty si myslíš že jejich kluky to baví? no já nwm ae dž by byla krásna 15letá zpěvačka a kluci by o ní furt mluvili jak je úžasná holky by byli eště naštvanější na ní než kluci na Biebera už to chápeš? *7* PS: Rada...dž by ste balili kluka, rozhodně nemluvte o Bieberovi před nim, chápete... *9* -
-
Re: Co s nim maj kluci za problém?
Konečně normální názor! =D Ale, jo je krásnej, ale (podle mě) hoodně dobře zpívá! -
-
Re: Re: Co s nim maj kluci za problém?
já když jsem opprvé viděla videoklip One tome, taky se mi prvně zalíbila ta písnička a jeho zpěv, až pak se mi začal postupně líbit on. -
-
Re: Re: Re: Co s nim maj kluci za problém?
sorry za překliky... *1*
-
-
-
-
Kanče si tu ještě? Tvoje komenty jsou legrační bez tvých komentu to tady nemá cenu*7*
-
-
Koukám tady je někdo do me.... :)
-
-
Ani nápad já už idola mám a ty to nejsi!!!*10*jen prostě máš hustý komenty*3**10*
-
-
ale:) nechces si to priznat:) ale dik:)
-
-
Vojeď mě
-
-
A ty si co
-
-
-
-
-
No jasně čičinko:) rozjezdu to tady jak ježka na dálnici
-
-
:D neříkej mi tak je to děsný..*10*
-
-
a co mysicko?:D:D:D:D
-
-
Já vím
-
Ani jedno nech mě už být
-
-
Boha jeho tady se nekdo asi spatne vychrapal. Ja to nijak spatne nemyslel
-
-
-
-
-
-
milujem ta ja som gay justine
-
-
Dalši trapak *1* *1* *1* *1* dalši maly děcko *15* *15* *15* se nam tady svěřuješ že si gay jo? Dej si bacha na reakce a aby se ti nesmali když to takhle tady všem řekneš *3* *3* *2*
-
-
Ahoj Justine vim ze si to neprectes ale dekuji ti za vsecko co jsem kdy diky tobe dokazala jsi muj nejlepsi pritel a navzdy te budu obdivovat a milovat tvou hudbu
-
-
bestovní songy..
nejlepší songy nebo prostě písničky které napsal jsou..:My love,one time,one less lonely girl,favorite girl,where are you now,never let you go,Common denominator,bigger,down to earth,kdo souhlasí???=) *3* *3* *14* *4* *1* *3* *5* *15* *8* *4* -
-
Re: bestovní songy..
Neni to my love ae love me a ete frist dance you and me set a place at your table !!Jinak souhlas :)) Mozna by se ete najka nasla -
-
Re: Re: bestovní songy..
já jsem se hned opravila *3*
-
-
Souhlasím. *14* *4* Já mám teďka nejoblíbenější Bigger a Down to Earth. -
-
Re: Re: bestovní songy..
ja taky down to earth a sry ze sem tu dlho nebyla...jb is sweeet!!!!§ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: bestovní songy..
On upa nej..Ze začátku jsem ho poslouchala jen proto že je hezkej ale jen co jsme si poslechla tři písničky tak ho poslouchám jako nej zpěváka ale i jako nej krasavce... *3*
-
-
-
*love me
-
-
...
on je prostě dokonaleey ... *14* -
Justin
Víte, že byl v pondělí na večeři s Miley Cyrus? :) -
-
Re: Justin
jj ja jo...je to video na facebooku.... -
Re: Justin
Jj teda aspon já víím :)) -
justin bieber milujeme ho
no jo fajn ja ho zbožnuju to co rikas jsou moje slova a to nekecam a s miley byl na večeři jaky pondělí???? *14* *1* *3* *5* *14* *7* -
-
Re: justin bieber milujeme ho
Teď v pondělí. :) Fotky: http://www.justinworld.net/pictures /thumbnails.php?album=479 -
-
Re: Re: justin bieber milujeme ho
ale dit v casopise psali že řek že miley neni jeho typ *1* no ale já na časopisi nedam tam jen kecajj v necem jako ne ale neco přeháněj že? *4* jinak Justin je nejdokonalejší *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho
Ale večeře neznamená hned rande =D... Sice to "nejspíš" říkal, že není jeho typ, ale tak kámoši můžou být že jo -
-
Re: Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho
Přesně. :) Jsou jen kamarádi. A navíc, Miley chodí s Liamem.
-
-
-
-
-
-
Justin Bieber je sexoušek já ho tak miluji *14* *14* eště že pojedu možna do New Yourk *14* *14*
-
-
mě se teda v žádnym případě ne ne nikdy ne nelíbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
-
-