-
..
tak to je vazne božííí kluk..skvele zpiva.. *14* *14* -
-
Re: ..
že jo?? je sQěleeeej *14*
-
-
proč ?! :(
NJN JE ŮŽAAA, ae holky nwm jak jste na tom vy ... ae já každej večer usínám se špatným pocitem že ho v životě neuvidim.. a je to fkt hrozný, aby toho nybylo malo tak se mi o nem jeste zda!takže na něj nemuzu prestat myslet ... CHJOO proc ty nejhezci kluci jsou az na fruhym konci svetaaa ..?!? *9* *7* *9* -
-
Kakí
HMmoje řeč ae nebylo by špatný kdybi přijel do česka kdyz uz byl v nemecku to mne asi nejvic nastvalo!!ae doufan ze knam nekdy zavita *14* *3* -
-
Re: Kakí
no přesně...s oběma souhlasím...je prostě skvělej*14* a doufám že sem přijede *9*
-
-
-
dotazz??
ahojíík holky
cchtěla jsem se vás zeptat jestli ten Golden Ticket platí jen v USA a Kanadě nebo ještě někde??díky za odpoved -
-
Re: dotazz??
podle mě jen právě v americe ale nevím
-
-
JUSTIN BIEBER VČR!!
JE TADY MALÁ ŠANCE ŽE BY JUSTIN MOHL BÝT V ČR!! Hlasujte pls na strance http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx
vpravo dole je anketa Kterého z následujících zpěváků byste rádi viděli v O2 areně?" A na výběr je Adam Lambert,Miley Cyrus a Justin Bieber
Tak hlasujte at má Justin co nejvíce hlasů!! :) :)
lIDI NEJDTE VÁM TO PŘIDAT JAKO DALŠÍ NOVINKU?? mĚ TO TOTIŽ NEJDE :( :( POSÍLEJTE TO DÁL MILEY HO DOHÁNÍ!! MUSÍ VYHRÁT! -
-
Re: JUSTIN BIEBER VČR!!
Už sem to taky skoušela a nejde mi to *9*
-
-
Vy jste faakt!!! KOZY holky nechápu proč z něho tak šílite :D* xDDD* co je na něm tak úžásnýho??.. jo je hezký . ale to je asi tak všechno!! :D*
-
Bizzle *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ahoj Justin Bieber je podle mě hodnej 17 letej kluk kterej podle mě umí dobře zpívat a tancovat.. nwm proč někoho baví ho furt pomlouvat... !! *5* *5* *16* *16*
-
-
Nás to nebaví, ale když mi někdo řekne, že moje oblíbená skupina (KISS) jsou příšernej póvl nebo tak nějak a kamže se hrabou na "toho slaďouška Justínka", není se co divit, že se nas*ru a opáčim, že toho tolik zatim nedokázal, což je zřejmě pravda. Nebudu řikat, že je to vřeštící holka, když už je to ohraná fráze. Oceňuji, že jsi napsala "podle mě" a tudíž pojedu na stejný vlně: Podle mě by se ten hlas dal vylepšovat, ale neschopenku bych mu nedala. A to že umí tancovat??? Tak to je podle mýho ten největší eror, do choreografií Michaela Jacksona má daleko a ani ho očividně nedožene, jeho "tanec" stojí za nakládaný houby, který nesnášim. Uvidíme kam se dostane, ale na mym žebříčku zřejmě zůstane navěky až dole. Hudbě zdar, Annie 3:)
-
-
njn si traúka KISS sou trapni omg!!!:DDD hah trapaci Justínek jedee!!:P a muzes se jit treba zahrabat si mi v piči!:P muucQ:))) *5* *1*
-
-
Máš čistou pravdu *3* *3* *3* *3* *3* *5* *14* *14* *1* *1* *1* *12*
-
-
justin
Justin je nej a nej hezčí na světě já nepochopim komu se nemuže líbit.
moc ho miluju *14* -
-
Re: justin
milada23 :přesně moje slova...je uplně krásnýýý *14* -
Re: justin
jj přsněěěě!!! mně se nejvíc líbí justin a vanessa hudgens oba dva jsou upe beeest *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: justin
jj mate pravdu je sqvělej CHCI HO!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
sry
Omlouvám se za chyby *4* -
juuu
juuuu on ma stejny Ipod jako mam jaaa *14* *14* *14* *14*