-
Plakáty na Prodej
Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3* -
-
Re: Plakáty na Prodej
ty si asi sahla/y proc by si mel nekdo od tebe kupovat plakaty....trosku posahany!!!!! *10* *16* *5* *13*
-
-
Baví tě akorát hádat se a nic víc, ale se mnou se hádat nemusíš, neboj mě jentak někdo nerozhodí
-
Vše nejjj k 18 a já tě Miluju *14* *14* *14*
-
jsi tu
-
-
Ahoj :)
-
-
Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
Konečně je ja netu ukázka všech písniček z alba Justina ... To album bude užasné!!!! Ukázky http://justinbieber.blog.cz/ -
-
Re: Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
Já hO Tk mIlUJu zBožNujU ho.kDO Má JEho PLaGáTy výStŘIžKy SaMOLEpLKY a CoKOlIV S JuStInEm bIeBEReM.bErU TO LeVnĚ dĚkUju.juStiN je nEjLePŠÍ -
-
Justin
muck justin je peknej love *4* *4* *4* pěkne zpívá * *3* *14* *14*
-
-
tak má nebo ne???
já už se v tom fakt nevyznám-má Justin bráchu nebo ne?????????ten Christian je brácha Justinovo holky(Caitlin Beadles)ne???? *7* -
-
Re: tak má nebo ne???
jojo cailtlin má bráchu christiana a justin má myslím sourozence ale nwm jestli sestru nebo bráchu *3* *7* *4* *3* -
-
MÁ
na malou segru!!! *3*
-
-
Re: tak má nebo ne???
Neboj nejsi jediná která má v tom tak trochu zmatek....Také by mě to docela zajímalo..Ale vubec si nejsou podobný na sourozence. -
-
Re: Re: tak má nebo ne???
ahojky holky jak tak koukám tak máte v tom zmatek tak ten kluk není jeho sourozenec je jedináček a ta catlin je jeho holka *3* *5* (je moc klásnej) *14* *3*
-
-
-
Re: Ukázka celého alba Justina !!!!!!!!!!!!!
jo !!!opravdu skvělýýý to album si musim koupit:)!!!!!
-
-
DeNi
Justinek..Njlepší...Nejstylovejš í..Njedokonalejší..Ty jsi ten nejlepší...Moe platonicka láska ..mam sen se stebou setkat ale to se asi nedočkam *4* -
-
Re: DeNi
musíš věřit holka! Já taky snívám a snívám, ale věřím... *3* no prostě věř xD *15* *14*
-
-
O2 arena
Němel náhodou Justin víc hlasů než Miley? Je to nějaký divný -
love love *14* music huste
-
Justin Bieber nejde do důchodu byl to jen další skandál .Ratši sem nepište když sem píšete nesmisly a nic o něm nevíte *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
Všechno nejlepší ^·^ Ode dnšeka už je velký chlap, je plnoletý :) ^·^