Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baruj
    Ta pravá! něco rozhodla! to sem opravdu neřekla? o.O..
    • Na co míříš? Když reaguješ na komentář, napiš to opravdu pod něj jako reakci. Je tu hodně komentářů.
  • je sexy a to moc závidím seleně protože justin je krásnej ... a hudbu má super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • to mislite namě hample a baruško *9*
  • Plakáty na Prodej

nechápu proč bych si mela kupovat od tebe plakaty kdyzz je muzu mit v casopise (bravo,popcorn,bravo girl,divka atd..)
  • MTV

hele na MTV byl sice Deník Justina Biebera ale JUSTIN BIEBER'S TEEN STAR neni jak je to mozny?
  • JB

nwm co proti němu všichni maj...! *16*
    • Re: JB

Asi to,že je to buzerant,když zpívá zní to jajo když někdo tahá psa za koulea vypadá jako kripl.

http://www.youtube.com/watch? v=rFTjd46-zHs
      (škoda že po něm nehodili cihlu místo té petky) *1* *15*
    • adkass

Re: JB

Jo. Já nesnáším ty dementní antifanoušky, kteří se do Justina naváží. Stejn mu jen závidí. Je naprosto dokonalej.
      • kajuska4

Re: Re: JB

přesně..závidí..
    • domca006

Re: JB

přesně já to taky nechápu..:((
      • alficka

Já to chápu, ale nechápu ty jejich nadávky na něj. Ale to,že ho nemaj rádi, to chápu
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: JB

jo asi tak nejak
      • kajuska4

jj přesně *9*
        • Re: Re: Re: JB

je to strašný..! *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: JB

jj *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: JB

hele nemáš na něj fb pls?? *4*
  • sice jsem semka už napsal že mě vadí jak se chová ale některé jeho písničky se mi celkem líbí
  • ahoj holky a kluci byly jsme na justiniho koncertu jak se tam pozvracel dal nám autogram a fotečku *14* a koupil nám kytíííííííí růžičky *14* a políbil nás když jsme odjížděly a my jsme mu daly naše tel číslo a řekli jsme mu ať nám brnkne až bude mít další koncert na kterým se pozvrací *11* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *12* *16*
    • lepší lež sis nemohla vymyslet..
      • to není lež se koukni na to video sme hnědovlasé namalované a sme v první řadě. *13* a ty nám jenom závidíš že jsme tam byly puso
  • trefila si to je mi 13 uplně přesně
  • kikiss11

mijuju!!

mijuju ho,chci ho je k sežrání:) *14* *14* *14* *14* *14* už se těšim na jeho cd...... *14* *14* *14* *14*
    • hsmylove

Justin Bieber

Je to pořádně hezkej klučina,ale už má holku..bohužel *9*
      • Re: Justin Bieber

to jo mno!!!!!!
        • Re: Re: Justin Bieber

ale ted uz holku nemaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit