-
Ta pravá! něco rozhodla! to sem opravdu neřekla? o.O..
-
-
Na co míříš? Když reaguješ na komentář, napiš to opravdu pod něj jako reakci. Je tu hodně komentářů.
-
-
je sexy a to moc závidím seleně protože justin je krásnej ... a hudbu má super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
to mislite namě hample a baruško *9*
-
Plakáty na Prodej
nechápu proč bych si mela kupovat od tebe plakaty kdyzz je muzu mit v casopise (bravo,popcorn,bravo girl,divka atd..) -
MTV
hele na MTV byl sice Deník Justina Biebera ale JUSTIN BIEBER'S TEEN STAR neni jak je to mozny? -
JB
nwm co proti němu všichni maj...! *16* -
-
Re: JB
Asi to,že je to buzerant,když zpívá zní to jajo když někdo tahá psa za koulea vypadá jako kripl.
http://www.youtube.com/watch? v=rFTjd46-zHs
(škoda že po něm nehodili cihlu místo té petky) *1* *15* -
Jo. Já nesnáším ty dementní antifanoušky, kteří se do Justina naváží. Stejn mu jen závidí. Je naprosto dokonalej. -
-
Re: Re: JB
přesně..závidí..
-
-
přesně já to taky nechápu..:(( -
-
Já to chápu, ale nechápu ty jejich nadávky na něj. Ale to,že ho nemaj rádi, to chápu -
-
Re: Re: Re: JB
jo asi tak nejak
-
-
jj přesně *9* -
-
Re: Re: Re: JB
je to strašný..! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: JB
jj *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JB
hele nemáš na něj fb pls?? *4*
-
-
-
-
-
-
sice jsem semka už napsal že mě vadí jak se chová ale některé jeho písničky se mi celkem líbí
-
ahoj holky a kluci byly jsme na justiniho koncertu jak se tam pozvracel dal nám autogram a fotečku *14* a koupil nám kytíííííííí růžičky *14* a políbil nás když jsme odjížděly a my jsme mu daly naše tel číslo a řekli jsme mu ať nám brnkne až bude mít další koncert na kterým se pozvrací *11* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *12* *16*
-
-
lepší lež sis nemohla vymyslet..
-
-
to není lež se koukni na to video sme hnědovlasé namalované a sme v první řadě. *13* a ty nám jenom závidíš že jsme tam byly puso
-
-
-
trefila si to je mi 13 uplně přesně
-
mijuju!!
mijuju ho,chci ho je k sežrání:) *14* *14* *14* *14* *14* už se těšim na jeho cd...... *14* *14* *14* *14* -
-
Justin Bieber
Je to pořádně hezkej klučina,ale už má holku..bohužel *9* -
-
Re: Justin Bieber
to jo mno!!!!!! -
-
Re: Re: Justin Bieber
ale ted uz holku nemaa
-
-
-