-
Já vás fakt nechápu. Proč sem lezete, když ho nemáte rádi? Na tuhle otázku vždy odpovíte: „My sem můžeme lézt.“ A podobně, ale já se ptám proč? Proč sem chodíte?! Jak by bylo vám, kdybychom pomlouvali a naváželi se např. do vaší rodiny? Taky by vám to nebylo příjemný. Tak proč to děláte vy? Potom se nedivte, že se ho zastáváme. Vy by jste se nezastali svojí rodiny, kdyby jí někdo nadával?! Já se radši zajímám o lidi co mám ráda, než o lidi co ne. Tak proč vy?
Podle mě je Justin nejlepší zpěvák na světě a je tu můj subjektivní názor, takže to nesuďte. -
-
Protože není nic jiného co dělat. Život je nudný. A když se člověk nudí, tak přece nejlepší je jít na osobnosti.cz pomlouvat Justina a urážet Belieberky, to je přece ohromná zábava.
-
Já tě taky nechápu. Buď neumíš číst nebo jsi nechápavá nebo tvé je tvé IQ menší než 70 nebo je to kombinace. Já jsem to sem už psal, to tvé proč.
A co tady pořád meleš o rodině? Vzpamatuj se holčičko, my nic o tvé rodině neříkáme, my jen říkáme pravdu o zpěvákovi nižší kategorie. To, že tu pravdu nedokážete unést je jen váš problém.
-
-
Pro nás je na něm dobrýho všechno!A už to píšu asi postý!!Je mi někde,že to tady melu pořád dokola!!!Když ti to tak vadí!!!!Tak sa.ra jdi do ......!!!!Představ si jo je to nemoc!!!Já si můžu psát kolik chcu těch vykřičníků!!!!Nevedeš nic jinýho než asi nudnej život!!!!Že se musíš jen hádat s Belieberkama!Asi no vlastně nic jinýho neumíš!!
Kdyby ano tak ukážeš to tím,že jsem už nepolezeš!Tím akorát dokazuješ,že jsi ubohej!!!A co ty víš o nějaký naší rodině!!!Nescházíme se?!Nerozumíme si?!Ted bylo velký setkání v Praze!!Já znám několik Belieberek!!A to i několik Boybelieberů!!Když je ti to jedno!Tak sem nelez!Je to furt dokola! -
-
Je to pořád dokola, ale alespoň mám argumenty a umím stisknout tlačítko "reagovat", což se tobě evidentně nedaří.
-
-
Je divnej, je to debil, jediný co je na něm dobrý je to, že hraje v skvělejch filmech, ale chová se jak namyšlenej napapánek
-
-
Víš vůbec co znamená slovo de*il? Ani ho neznáš, tak ho nesuď a nepomlouvej - radši se sama předveď co umíš.
-
-
Si děláte srandu!!To jako budete se navzájem pomlouvat!!!?!?A už toho nechte je to tak trapný!!Když tady na Justinův profil,někdo píše o někom jiným!!!A souhlasím s Nunatou!:)!To jako máš tak mega nudnej život?!?!Že musíš lézt někam,kde jsou Belieberky?!Když nemám někoho ráda!!Tak nelezu na jeho profil!!!A snad se o něho vůbec nezajímám!!Je mi přece někde!!No jo,ale to by vlastně udělali normálni lidi!!!A to asi nejste!Táhněte!!Běžte si k nějakýmu Ozzymu!!Jinak ho tady budem teda taky pomlouvat!!A aspon uvidíte jaký to je!!!Pro nás to taky není snadný číst.......!
-
-
Bože ,, máš nudný život" to je tak dětinské vždyť to psaní nezabere ani ne 2 minuty když tu píšeme svoje názory tak to musí nutné znamenat že nic neděláme? Taky neříkám že když ho poslouchate že nic neděláte. A co tu melete o ozzym to je další blb se stupidním stylem. A jak se dá přirovnat pomlouvání rodin a biebera. Neříkám že jste hloupí ale jen vám něco vám zkazilo logické myšlení. Kdyby mě zase někdo soudil věk podle psaní tak píšu z mobilu a nemám čas na pravopis.
-
Umíš psát bez vykřičníků nebo je to nějaká nemoc? A tak se ukaž, pomlouvej Ozzyho, to jsem fakt zvědav. Snaž se alespoň mít nějaké argumenty. Já vím, že zrovna tobě slovo argument nic moc neříká, ale pokus se.
-
On se najde vždycky někdo, kdo ho tady bude pomlouvat.
Mě přijde, že některý haters vyloženě baví se hádat s belieberkama. -
-
Tady někdo objevil Ameriku, bravo!
-
-
-
fuj,je to slizská bukvice.nic víc.a přihlouplé třináctky uchcávají do kalhotek....
-
-
A ty jsi ubohej, trapnej a sociálně slabej vlezdoprdelista, který umí jen pomlouvat, nic víc.
-
-
Oukej.. nechte bejt ozzyho a spol. a já nebudu dávat ničím nepodložené argumenty, protože to přece není můj styl..
-
-
Oukej.. nech Justina a my necháme Ozzyho;)
-
-
Na Ozzyho nic nemáš, ale do toho, jsem zvědav s čím přijdeš.
-
-
-
No jo když je někdo blbej....Tak se sním nic nedá dělat.....Možná jsi i slepej!!!Když nevidíš,že je to Fotomontáž!!!!!Chápeš!!?!?!Je to udělaný!!!!Je to smutný,když o někom toto píšete a není to pravda!!!Je to bezvadnej kluk,který toho musel v životě prožít hodně......Miluje ho spustu holek......A je taky mrzí,když je někdo tak sobeckej a nedá si říct...!!Škoda,že nejste slavní!!!Abyste si zkusili,jaký to je.....Normální kluk,který chodil už s několika holkama....!!!A proč jako hledáš jeho obrázky?!?Když ho nemáš rád!!!Možná jsi teda gay!!!Tak se oněj nestarej s.kra!!!!
-
Tak za prvé, přesně jak se říká, facka není argument. Jediné argumenty, které by se mohly považovat za argumenty, jsou za poslední dobu dva, a sice 1) JB vyprodal MSG a 2) JB byl ve zprávách (dost o tom pochybuju, byl možná tak na nově, jenže to nejsou zprávy, ale žvást).
A za druhé, JB je holka a když ne, tak je to přinejmenším pěkná buznička. Dva neoddiskutovatelné důkazy:
http://4.bp.blogspot.com/-NL26sXdmHNc/UF3Ypr2e3uI/AAAAAAAAAcg/CXQNMnVbMUE/s1600/justin-bieber-girl-by-t-m.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_l86vx2hQEO1qa5hm0o1_500.jpg
A se Selenou chodí jenom proto, aby lidi neřekli, že je bu.na.
Á propos, i ta Selena není inteligentně ani vzhledově nijak na výši. -
-
Ty fotky vůbec nevypadají jako fotomontáže. :D
-
A ty určitě vypadáš jako bůh krásy. Jestli tvrdíš, že Justin je holka, tak jsi přinejmenším slepej a možná i retardovan*j.
-
-
No víš bylo to ráno v normálních!!A odpoledne a večer!!ne Vip!!!!A vypadá jako holka?!?!?Tak to ty musíš vypadat jak kluk!!!Není na něm nic holčičího!!A nikdy nebylo!!!!Dejte stím už pokoj!!A ty taky...!!Asi se pořád nudíš!!Že sem lezeš!!A mega jsi to přehnal!!Urazil si naši druhou rodinu!!Je to stejný jako,když řeknu něco takovýho o tvý vlastní rodině!!!Asi jsi teda malej,nerozumnej kluk,který nic jinýho neumí!!!Než jen sedět u pc a hádat se s holkama,o někom...o kterým vlastně nic nevíš!!!Moudřejší ustoupí!!!To neznáš!!Jsi snad něco víc než my?!?!Ne?!?!Ale no jo nejsi!!!Jinak už sem nebudeš lézt!!!
-
-
Tím, že tam budeš mít víc vykřičníků ničeho nedocílíš, to za prvé. Za druhé, nauč se psát. Za třetí, ty kecy o tvé druhé rodině si nech pro někoho jiného. Kecáte o druhé rodině a ani se neznáte, ani si nerozumíte, ani se nescházíte, prostě nic. A jestli má pro tebe tvoje vlastní rodina stejnou váhu, jako banda pošahaných fanoušků, tak je mi tě opravdu líto. A zase používáš ty samé argumenty. Jako kolovrátek.
-
-
nejhorší jsou ti co o něm říkají že je gay a holka . jasně , vypadá tak ,ale samotní dobře víte že je Justin kluk a chodí se Selenkou . no jo co to sem pletu ,ale tohle potkávám často ; Justin je gay ,Justin je holka *7*
-
-
prej vypadá tak :D lol
-