-
Páni..., jak jde vidět, tak se tady diskuze zaobírá pořád jedním stupidním směrem. Jako, že fanouškům je kolem 12 let? Chá! Znám několik lidí od 20-40 let, kteří Justin zbožňují! Četla jsem to, s Ozzym. Ano, dokázal toho hodně, ale to snad každý v Hollywoodu, ne? Jinak by snad ani nebyl slavný. Fájn, hodně si toho prožil, ale to z něj ještě nedělá lepšího zpěváka, než je Bieber! Justin si musel, stejně jako on, svou cestu ke slávě tvrdě vydřít, byl šikanovaný a musel se spokojit jen s KYTAROU a SNEM! Pane bože, lidi hrabe vám? Když ho nemáte rádi, tak proč sem sakra lezete? Copak jste už úplně stupidní? Asi ano, že? Ozzy je sice v hudebním průmyslu už 60 let, ale jeho éra skončila už před 20 lety, zlato. Neříkám, že ho nemám ráda, ale když někdo srovnává 18 letého kluka a 60 chlapa, tak mi to přijde tak stupidní, že si myslím, že ti, co tady nadávají na "12 leté fanynky" mají maximálně IQ 50...
-
-
Ozzy je Angličan a předtím ,než šel do Ameriky, měl kapelu Black Sabbath, která byla hodně úspěšná. Stupidní jste tu vy, že máte vůbec odvahu srovnávat legendu s mladým páskem, který bude muset hodně makat, aby se na něj vzpomínalo jako na legendu. Uvidíme, kde bude on za 40 let.
-
Takže... Ozzy rozhodně nebyl slavný díky Hollywoodu, Black Sabbath byla birminghamská kapela, která šla na tu dobu naprosto progresivní cestou, v době vydání prvního alba (1968) takovou muziku nehrál nikdo. Byla to doba Doors, Beatles, Pretty things (to ti asi nic neříká). A Ozzy je lepší zpěvák než JB! Má větší rozsah a mnohem líp frázuje. To, že Bieber v každý písničce vzdychá a dělá oh z něho nedělá lepšího zpěváka, to je pouze módní záležitost. A že je Ozzy v hudebním průmyslu 60 let? Boha jeho, vždyť mu je 64!
Dřív, než něco napíšeš, ujasni si prosím některé fakty a souvislosti. -
Jo, možná Ozzyho éra už skončila, ale jak se na něj teď vzpomíná? Jako na dost dobrýho muzikanta, který přinesl něco novýho do hudebního průmyslu. Jak se bude vzpomínat na Justina po 50 letech? Jako na kluka, kterej akorát zbláznil náctileté holky.
P.S. Srovnávat nováčka s legendou jenom kvůli momentální oblíbenosti je opravdu stupidní.
-
-
Justina mám opravdu ráda, jsem jeho věrná fanynka.
Myslím, že hádky toho to typu jsou zbytečné. Každý má svůj názor.
Ale zase všem jeho fanouškům není 12 a méně let a nechovají se tak to dětinsky.. Takže zase neházet všechny do jednoho pytle :) -
justin bieber je nejlepší *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
On je prostě nejlepšíí z nejlepších!....miluju ho!.. *14*
-
tak tenhle zpěvák je asi nejlepší z nejlepších *14* protože kdyby nebyl tenhleten užasný zpěvák justin bieber tak ani nevim cobych dělala takže asi nějak takhle *14* takže je prostě k sežrání *14* :*
-
-
To, že je pro někoho "k sežrání," neznamená, že je nejlepší zpěvák.
-
Kam na to chodíte? Dle tvého pravopisu soudím, že ještě děláš základní školu.
-
-
No něco takovýho:)*Taky o koncertě atd...:)* a hlavní je,že to bude ve 3D :D :*
-
Belieberky právě Justin už je u konce se svým 3D filmem :* v roce 2013 asi nějak v polovině by měl být hotovej už se nemůžu dočkat :)režisér je stejnej ten co dělal Never say never :)
Jmenuje se Believe 3D :)* snad bude u nás v kině musim vidět :)
Bude to o jeho koncertě...atd.... -
-
takže taky nějaký dokument jako byl NSN? :) jinak se taky moc těším :)*
-
-
Justin Bieber je ten nejlepší zpěvák, hned po Rytmusovi!!! (ale od konce):D
-
Můžes být vůbec ráda že ti tady někdo říká pravdu..
-
Miluju..Upe šílím..:/:):**..!!
Ty jeho songy..Áááá ♥..Ale..Strašně mě štve...Jak všichni říkaj...Že je teplej..atd.?!Není..to by nechodil ze Selly?!:/:):P:D..Takže klid..Ju?!
JB patřil, patří a bude patřit do šoubyznysu..Never say never..:/:):D