-
film
bude to v češtině nebo jen s titulkama???? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: film
Doufám že s titulkama!!! *13* *10* *3* -
-
Re: Re: film
Přesně !Chci to s titulkama dabing by to jen zkazil.Kdo ví,který pitomec by byl na ten dabing.Já chci slyšet Justinův hlas po celý ten film :) -
-
Re: Re: Re: film
Přesně...tky chci slyšet jeho hlaaas!!!! *14* *14* *14*
-
-
-
-
:)
Teďka jak má ostříhaný vlasy tak mu to hrozně moc sluší...a vypadá dospěle *4* *14* *1* -
-
Re: :)
No newim no...ale musikm uznatz že vypadá dospělejc... *3*
Ale teď jak to má kratší, tk nemůže tolik házet těma jeho vláskama... *3*
Ale stejně mu to slušíííí! *14*
-
-
?
Je pravda že nosí průhledný rovnátka ? *4* -
-
Re: ?
jj je to pravda ale myslim že je ještě nedávno nosil ale teď už ne ale nwm.viděla sem foto kde rovnátka měl *1* -
Re: ?
co?ne...
-
-
PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Ahoj holky :) ... nevíte kde bych si s Justíínkem mohla psát? *14* *3* *4* -
-
Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Twitter,ale ten ti neodepíše.Každý den mu tam piše tísíce fanynek a je skoro nulová šance že ti napíše -
-
Re: Re: PORAĎTE MI PROSÍÍM :)
Never say never *1*
-
-
-
justin
Hi,Justin! *4* How are you?? I'm quite good! *3* I want meet with You very much,because You are my favourite RnB songer!Your songs are super I like somebody to love, eenie meenie,pray or never say never!!! *14*
You are very nice boy!!
You be happy *1* Bye -
-
Re: justin
joo!!co to má být?? -
Re: justin
No.Nevím proč to tu píšeš.To mu napiš na jeho stránky nebo na jeho kanál na youtube,ale ne tady na české osobnosti.cz.
-
-
NEW SONG!
Slyšeli ste jí už? já si myslim že je celkem dobrá... *14* *14* *14* -
-
Re: NEW SONG!
No nová ani není.Na youtube už je celkem dlouho,ale je nádherná -
-
Re: Re: NEW SONG!
jj, ok neni moc nová...ale myslela sem jako že neni na My World (My World 2.0) *3*
-
-
Re: NEW SONG!
tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=jW5F LS6KGZs&feature=feedf (vymažte si mezery *3* )
-
-
Miláášek :)
Miluju ho z celého srdce :)* <3 .... Je tááák sladkej :D -
-
kniha
ahoj chtěla sem se jenom zeptat jestli nevíte kdy tady u nás v čechách bude ta knížka *14* *14* *14* -
-
Re: kniha
Super *9* *10* *9* *9* -
Re: kniha
Myslíš jeho oficiální biografii First step 2 forever my story ? Ta už tu je dávno se koukni na net tam je na českých k objednání (ale v angličtine,ale myslím si že v AJ je to lepší) -
-
Re: Re: kniha
jj tu myslim ale já to všude hledala a nemůžu to najít a chci to česky já a aj to by nešlo do hromady *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: kniha
jj, přesně tak yjí sháním, ale všude jí maj jenom v aj...pls newíte někdo kde by se dala sehnat v češtině? mooooc díky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: kniha
V češtině nikde není a počkáš si ještě hodně dlouho než tu bude v češtině (jeslti vůbec bude)
-
-
-
-
-
Re: Miláášek :)
Já takýýýýý :)<3<3<3 Je ůůůůžasneeej <3 *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
...
Já tu fotku s Justinem viděla se podívej na její blog... *3* -
-
Re: ...
dáš se prosím adresu toho blogu? :) -
Re: ...
Na jakej ?
-
-
Justin
Já sem už Justina viděla naživo byli sme na dovolený v Americe a potkala sem ho tam a mám s nim i fotku je vážně skvělej a dal mi pusu na tvář.. *14* -
-
Re: Justin
Ano,vážně ? Tak dej sem tu fotku.Uvidíme jestli mluvíš pravdu
-
-
Justin je super
Justin je vyborny spevak tanečnik herec...
Ale je mi ho zaroven luto....Ma nie len vela fanusikov ale aj velmi vela neprajnikov..Proste takyto ludia nemozu druhemu dopriat... A to čo som čitala ze Je buzerant....No to ječista zavist..Rychlo sa dostal hore tak len aby ho jeho neprajnici zhodili...Chcem im len odkazat nech sa snim porovnaju čo oni dohromady spolu tolko nedosiahli ako on....ALe kazdy ma svoj nazor to respektujem ...Ale čo je moc to je moc.Pochopim ked niekto povje ja nemam v laske Justina ale to ze cisty buzik :( na plač a ako sa musi ešte citit Justin
:(