Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikolinkasimek

justin

justin je proste sladkej *14* *14* mam hjo moc rada kazdy den ho posloucham a rikejte si co chcete ale je bozi love you justin ♥
    • Re: justin

já ho taky mám ráda :) můj milášek *4*
  • Smrt

Kurt odešel, Justin přišel.. nejhorší rok. Dnes je to 17 let
    • Re: Smrt

Ježiši nech toho
      • No, někomu se to líbí, to vyjádřit takhle. Mám stejnej názor, ale zase ho nepodávám takhle :D
  • stoner.jonas

krása nebo nádhera

Ahoj , *4* mě se Justin líbí a vy si říkejte co chcete je pěkný jako spousta jiných zpěváků raperů a herců.. Např.Flo Rida David Guetta Eminem a td.... takže si mluvte cokoliv ae na něho a Eminema s Floridoua Davidem Guettou nemáte!!!!
    • Re: krása nebo nádhera

ja vam povim ze je proste bozi a posloucham jeho pisne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*

mate pravdu *3* *3* *3* *3* *3*

Jak to muzes vedet :D xD *7*
    • anetafri

Re: krása nebo nádhera

já sem milovala Justina *14* uš jak vyšlo jeho 1 cd a davida Guettu jak by smet *14*.Hele stoner mohlibychom být kamarátky přes Iternet coříkáš??
      • Re: Re: krása nebo nádhera

Ahojky,Justina úplně zbožnuju je nejlepší a vy ostatní ho nepomlouvejte!! Je stejně dobrý jako ostatní zpěváci a rappeři!!Než kritiku sem rači nepiště nic!!!Ty vaše nadávky nikoho nezajímají! ANETAFRI:nechceš,že bysme spolu my vě byli kámošky přes internet?jak chceš.
        ODEPIŠ MI PROSÍM *4*
  • klji

Hudebník dobrej ale přijde mi že ze sebe furt dělá malýho smrada *13*
    • Re: klji

Proč si myslíš že ze sebe dělá malýho smrada ?Nemyslím si
  • lucka19

Písně

jaké pisničky se vám nejvíce líbí. vím, že asi všechny tak skuste si je poslechnout a vybrat TOP 10.děkuji za přečtení *3*
    • nicola14

Re: Písně

No tak to bude hooodně těžký, vybrat si jenom 10....
      Takžeee: Pray, Somebody to love, Love me, Born to be somebody, U Smile, First dance, That should be me, Never say never, One less lonely girl a Up....uff to bylo strašně těžký...teď bych tam zase napsala jiný...no nic už to tak nechám =D =D =D <3 <3 *14* *14* *14* :-*
    • Re: Písně

žádné
      • stoner.jonas

Re: Re: Písně

Náhodou se mi Justin Bieber líbí možná má hlas jako holka ale je moc pekný a určo upřímný kluk :)
        takže tomu komu se nelíbí tak ať tady nedává žádné odkazy a diskuze!!!
        • Re: Re: Re: Písně

Hlas jako holka? to asi špatně slyšíš! ;) *13*
        • Re: Re: Re: Písně

Ahoj souhlasim stebou Naty.pomlouvejte si nekoho jiniho!!jake by bylo vam kdy by vas nekdo pomlouval?
    • Re: Písně

Top 10? No bude to těžké ale zkusím :D
      Latin girl,pray,that should be me,never say never,wont stop,down to earth,baby,somebody to love,one less lonely girl,born to be somebody a ještě jednu můžu ?:D Stuck in the moment
  • Vzkaž něco Justinovi :)

Ahoj :)
    Jedna holčina Annie* pojede na JUstinův koncert do Berlína.A vy na její stránce můžete JUstinovi cokoli vzkázat (nejlepe v angličtině) ona pak z těch vzkazů uděla knížečku a pokusí se mu to předat.Piště do středy http://justinbieber-world.blog.cz/1 103/scrapbook-for-justin
  • mishkabieber.17

JB SKUPINA

Ahoj lidi jste opravdoví fanoušci Justina Biebera?? Jestli ano přidejte do moji skupiny můžete psát novinky atd. díky a ty odkaz *1* *1* http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-Cz/121986091203666
  • justinéééééééék

*14* Justinek je tak sladkej a hezounkej chtěla bych s nim chodiiiiiiiiiiitt *14* *14* a kdo taky ne že jo! *1* *1*
    • Re: justinéééééééék

ojéééééééééééééééé
  • i love Justin bieber

i love Justin Bieber i love Justin Bieber i love Justin Bieber i love Justin Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nicola14

...

Našla sem v jednom obchodě fakt úža věci s Justínkem! *3* např: řetízky, prstýnky, náramky...Fakt super! budu si muset něco koupit..(už sem si koupila fakt dobrej řetízek na krk...s jeho fotkou a srdíčkem)
    *14* *14*
    • nicola14

Re: ...

Tak že už sem vám to poslala....
      ale je to focený z mobilu, tk doufám že to bude vidět :)
      Byla jsem přímo v tom obchodě a vyfotila i další věci (P.S. všechno stojí kolem 2OO kč)...
      • monouseku1

Re: Re: ...

jj díky mocíík *3* *3*
        • nicola14

Re: Re: Re: ...

nz *3*
    • nicola14

Ok, ale spíš bych ti to poslala na mail, jo? *3*
      • Re: Re: ...

Ok :) Clover268@seznam.cz
        • nicola14

Ok, až budu mít čas tk vám to pošlu...tenhle tejden mám trochu nebitej-->škola *9* *9* *9*
          ale pokusim se co nejdřív,jo?
          • monouseku1

Re: Re: Re: Re: ...

jj děkuju email ti pošlu *3* *3* *3* *14* *14* *14*
            • nicola14

Re: Re: Re: Re: Re: ...

OK *3*
          • Re: Re: Re: Re: ...

Jasně v pohodě.Škola má přednost.Znám to a z té školy už šílím.
            • nicola14

Já taky...no střední (ještě k tomu gympl) neni taková zábava jako na základce.. *1* *1* *3*
      • monouseku1

pls pls prosim poslala by si mi taky foto kuju *3* *3* *3*
    • Re: ...

To je přes net nebo normálně v obchodě ?Jestli v obchodě tak to v tom mojem zatraceným městě nebude :( já to chci
      • nicola14

Je to normal obchod...v Praze v Palladiu
        Jmenuje se to Clare's *14* *14* *14*
        • monouseku1

omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
          *3* *3* *3* *3*
          • nicola14

jj, určitě...je myslim v -1. nb -2. patře
            a jakej máš plánek?...ten obchod je tm celkem nově... *3*
            • monouseku1

našla sem na internetu
        • monouseku1

omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
          *3* *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: ...

Zase Praha !:( Nemám ráda Prahu.Bez urážky :( Já bydlím u Ostravy tak mě to štve :(
          • nicola14

Monouseku1: Neni zač *3* *4*
            Lucka: Jestli chceš můžu ti to koupit a potom poslat poštou... *4* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Opravdu ? Wow :D Dala by si nějdřív sem fotku toho co sis koupila ? Chtěla bych vidět jak to vypadá :)
        • monouseku1

děkujuuu mocíííík *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • monouseku1

a kde je ten obchod?????prosííím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit