-
justin
justin je proste sladkej *14* *14* mam hjo moc rada kazdy den ho posloucham a rikejte si co chcete ale je bozi love you justin ♥ -
-
Re: justin
já ho taky mám ráda :) můj milášek *4*
-
-
Smrt
Kurt odešel, Justin přišel.. nejhorší rok. Dnes je to 17 let -
-
Re: Smrt
Ježiši nech toho -
-
No, někomu se to líbí, to vyjádřit takhle. Mám stejnej názor, ale zase ho nepodávám takhle :D
-
-
-
krása nebo nádhera
Ahoj , *4* mě se Justin líbí a vy si říkejte co chcete je pěkný jako spousta jiných zpěváků raperů a herců.. Např.Flo Rida David Guetta Eminem a td.... takže si mluvte cokoliv ae na něho a Eminema s Floridoua Davidem Guettou nemáte!!!! -
-
Re: krása nebo nádhera
ja vam povim ze je proste bozi a posloucham jeho pisne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
mate pravdu *3* *3* *3* *3* *3* -
Jak to muzes vedet :D xD *7* -
já sem milovala Justina *14* uš jak vyšlo jeho 1 cd a davida Guettu jak by smet *14*.Hele stoner mohlibychom být kamarátky přes Iternet coříkáš?? -
-
Re: Re: krása nebo nádhera
Ahojky,Justina úplně zbožnuju je nejlepší a vy ostatní ho nepomlouvejte!! Je stejně dobrý jako ostatní zpěváci a rappeři!!Než kritiku sem rači nepiště nic!!!Ty vaše nadávky nikoho nezajímají! ANETAFRI:nechceš,že bysme spolu my vě byli kámošky přes internet?jak chceš.
ODEPIŠ MI PROSÍM *4*
-
-
-
klji
Hudebník dobrej ale přijde mi že ze sebe furt dělá malýho smrada *13* -
-
Re: klji
Proč si myslíš že ze sebe dělá malýho smrada ?Nemyslím si
-
-
Písně
jaké pisničky se vám nejvíce líbí. vím, že asi všechny tak skuste si je poslechnout a vybrat TOP 10.děkuji za přečtení *3* -
-
Re: Písně
No tak to bude hooodně těžký, vybrat si jenom 10....
Takžeee: Pray, Somebody to love, Love me, Born to be somebody, U Smile, First dance, That should be me, Never say never, One less lonely girl a Up....uff to bylo strašně těžký...teď bych tam zase napsala jiný...no nic už to tak nechám =D =D =D <3 <3 *14* *14* *14* :-* -
žádné -
-
Re: Re: Písně
Náhodou se mi Justin Bieber líbí možná má hlas jako holka ale je moc pekný a určo upřímný kluk :)
takže tomu komu se nelíbí tak ať tady nedává žádné odkazy a diskuze!!! -
-
Re: Re: Re: Písně
Hlas jako holka? to asi špatně slyšíš! ;) *13* -
Re: Re: Re: Písně
Ahoj souhlasim stebou Naty.pomlouvejte si nekoho jiniho!!jake by bylo vam kdy by vas nekdo pomlouval?
-
-
-
Top 10? No bude to těžké ale zkusím :D
Latin girl,pray,that should be me,never say never,wont stop,down to earth,baby,somebody to love,one less lonely girl,born to be somebody a ještě jednu můžu ?:D Stuck in the moment
-
-
Vzkaž něco Justinovi :)
Ahoj :)
Jedna holčina Annie* pojede na JUstinův koncert do Berlína.A vy na její stránce můžete JUstinovi cokoli vzkázat (nejlepe v angličtině) ona pak z těch vzkazů uděla knížečku a pokusí se mu to předat.Piště do středy http://justinbieber-world.blog.cz/1 103/scrapbook-for-justin -
JB SKUPINA
Ahoj lidi jste opravdoví fanoušci Justina Biebera?? Jestli ano přidejte do moji skupiny můžete psát novinky atd. díky a ty odkaz *1* *1* http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-Cz/121986091203666 -
justinéééééééék
*14* Justinek je tak sladkej a hezounkej chtěla bych s nim chodiiiiiiiiiiitt *14* *14* a kdo taky ne že jo! *1* *1* -
-
Re: justinéééééééék
ojéééééééééééééééé
-
-
i love Justin bieber
i love Justin Bieber i love Justin Bieber i love Justin Bieber i love Justin Bieber *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Našla sem v jednom obchodě fakt úža věci s Justínkem! *3* např: řetízky, prstýnky, náramky...Fakt super! budu si muset něco koupit..(už sem si koupila fakt dobrej řetízek na krk...s jeho fotkou a srdíčkem)
*14* *14* -
-
Re: ...
Tak že už sem vám to poslala....
ale je to focený z mobilu, tk doufám že to bude vidět :)
Byla jsem přímo v tom obchodě a vyfotila i další věci (P.S. všechno stojí kolem 2OO kč)... -
-
Re: Re: ...
jj díky mocíík *3* *3* -
-
Re: Re: Re: ...
nz *3*
-
-
-
Ok, ale spíš bych ti to poslala na mail, jo? *3* -
-
Ok :) Clover268@seznam.cz -
-
Ok, až budu mít čas tk vám to pošlu...tenhle tejden mám trochu nebitej-->škola *9* *9* *9*
ale pokusim se co nejdřív,jo? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jj děkuju email ti pošlu *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
OK *3*
-
-
Jasně v pohodě.Škola má přednost.Znám to a z té školy už šílím. -
-
Já taky...no střední (ještě k tomu gympl) neni taková zábava jako na základce.. *1* *1* *3*
-
-
-
-
pls pls prosim poslala by si mi taky foto kuju *3* *3* *3*
-
-
To je přes net nebo normálně v obchodě ?Jestli v obchodě tak to v tom mojem zatraceným městě nebude :( já to chci -
-
Je to normal obchod...v Praze v Palladiu
Jmenuje se to Clare's *14* *14* *14* -
-
omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
*3* *3* *3* *3* -
-
jj, určitě...je myslim v -1. nb -2. patře
a jakej máš plánek?...ten obchod je tm celkem nově... *3* -
-
našla sem na internetu
-
-
-
omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
*3* *3* *3* *3* -
Zase Praha !:( Nemám ráda Prahu.Bez urážky :( Já bydlím u Ostravy tak mě to štve :( -
-
Monouseku1: Neni zač *3* *4*
Lucka: Jestli chceš můžu ti to koupit a potom poslat poštou... *4* *4* -
-
Opravdu ? Wow :D Dala by si nějdřív sem fotku toho co sis koupila ? Chtěla bych vidět jak to vypadá :)
-
-
-
děkujuuu mocíííík *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
a kde je ten obchod?????prosííím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-