-
hlas
predtim sem ho nesnasela ale jak mu zacal mutovat hlas zpívá uzsne.treba na tom seleniným konzertu.kdyby k tomu nebylo video vubec bych nepoznala ze to zpiva justin!! -
Justin Drew Bieber
hi I am fans of Justin Drew Bieber sorry that I can translate Czech to use your dyskuze goodle and if anyone has a problem to me so leave me alone you prove you something? not so important or arrive to the Czech Republic and I will give you know:
: Your fans love you Justin Bieber -
Nezajímal mě...
Justin Bieber mě po pravdě vůbec nezajímal ... ale když sem si i něm vše přečetla atd... změnila jsem názor zjistila jsem že ON není jako ostatní celebrity On není namyšlenej pač byl do 15 let byl normalní kluk ... Ted od něj poslouchám skoro všechny písničky nejvíc se mi líbí "NEVER SAY NEVER" zbožnuju jí ... A jeho mám ráda... *4* -
help
Nechte Justina být !! Nic vám neudělal ,neznáte ho osobně,takže o něm nemůžete říkat že je blbec atd ... zamyslete se nad sebou !! Ti co mu pořád nadávají,tak mu jenom závidí,že ho všichni chtějí !! UBOŽÁCI !! Nechápu prostě takoví lidi ! Je to jenom kluk,kterej je slavnej no !! a co ??NECHÁPU !! jste všichni UBOHÝ !! taková ZÁVIST !! nechte ho být !! -
-
My ho osobně neznáme, takže o něm nic neřikam, co by zpochybňovalo jeho inteligenci, ale vy ho osobně taky neznáte, tak o něm neřikejte, že je hodnej kluk. Já mu nezávidim, páč neni co. A pochopit nás nemusíš, jen se o to pokus, stejně jako se já snažim pochopit vás, když s kýblem před držkou sleduju jeho klipy a snažim se najít, co na něm vidíte (zatím bezúspěšně)...
-
Re: help
Jo máš pravdu ... nechte JB být !! -
Re: help
máš svatou pravdu !!!!!!!!
-
-
..
Čaute :D .. Klikněte prosím sem .. >> http://www.youtube.com/watch?v=mgEi xhE3Oms&feature=relmfu .. aby to mělo víc zhlédnutíí.. děkují :** -
kriminálka miami
Ahoj chtěla ych se zeptat jestli nevíte jak se jmenuje ten díl kriminálky miami kde JUSTIN hraje( jestli teda ten díl byl v televizi ) ? moc děkuju :) -
-
Jsou na to dost nechutný fóry, když ho zastřelej...to je mi ho docela líto...i ten černý sliz co mi pohání srdce někdy změkne...
-
Re: kriminálka miami
v TV byl minulý čtvrtek na JOJ -
-
Re: Re: kriminálka miami
děkuju :) a nevíš jak se ten díl jmenuje ? :) -
-
Re: Re: Re: kriminálka miami
1. Shock Waves, 2. Targets of Obsession :) Sú to vlastne dva diely..;D -
-
Re: Re: Re: Re: kriminálka miami
Kujíííí ;) ♥
-
-
-
-
-
♥
Justin je nejlepší ♥♥ -
-
Re: ♥
Justine, snažil jsem se ti nepsat, ale prostě jsem si nemohl pomoct. Já nemám ani tvůj e-mail, tak se tu přede všemi musím ztrapnit... já to už prostě nemůžu vydržet. Od prvního okamžiku, kdy jsem zaslechl tvou píseň Baby... zdálo se mi, že mluvís jen a jen ke mně... já... já tě miluju... a myslím to naprosto vážně. Už se nebudu stydět za to, co k tobě cítím, jak na tebe po večerech myslím... Vážně si nedělám legraci, já vím, že vy to tak nejprve budete brát, ale já mluvím naprosto vážně. Měl jsem z toho deprese, ale pak jsem zjistil, že nemá cenu skrývat to, co doopravdy cítím. Prosím vás všechy, pokud náhodou máte někdo kontakt na tohoto úžasného mladého muže, dejte mi prosím vědět.... vážně nevím, jak si pomoci bez něho.... -
-
neboj,není se za co se stydět a pokud se někdo směje,nemá to v hlavě v pořádku
P.S.prominte za jméno IQ nic oryginálnějšího mě nenapadlo -
Obávám se, že Justin Bieber neumí česky *1*
-
-
Re: ♥
jjj..je!!!!
-
-
:-D
Ja Justina neposlouchám a ani proti němu nic nemám..............a taky není to jedno kdo ho poslouchá? Každý je jiný. 100 lidí a každý ma jiný styl hudby. Ja třeba poslouchám The Click Five a Ashley Tisdale a taky je mi jedno ce se o nich píše! Přece si je nenechám zhnusit.........:-D -
-
Re: :-D
alspon jeden chytrej člověk se tu najde
-
-
Bavíte mě
Já vám nevím čím to je, ale já z vás nemůžu. Mě strašně baví, jak pořád mluvíte o závisti, ale vy vůbec nechápete, že ono není co závidět. Když to vezmu střízlivě, tak vypadá na 15, hlas má jako 14 letá holka a to, že vydělává, to co vydělává je jen smutné, jelikož si to prostě nezaslouží.
Ale chápu vás. Ve vašem věku, kdy nemáte ponětí kam vlastně patříte nebo čím budete, tak se prostě chytnete toho nejbližšího idolu, který vám je blízký, protože v jádru jste malé holky, které sní, že takový slaďoušek, který toho zažil tolik, že píše paměti, pro ně přijede a udělá z nich princezny. Dotud je to pro vás v pořádku, ale pokud někdo (neříkám vy) vyhrožuje někomu, kdo s vámi nesouhlasí, zmlácením, pak je to trochu moc.
Ale až vyrostete, dospějete a poznáte, že lidi jako Bieber mají v hlavě seno a kdyby je takové nevyzrálé holčičky a chlapečkové neposlouchali, tak mají po kariéře i životě, protože nic neumí.
Ale beru to, protože děláme jen to, co umíme, bohužel v případě Biebra je to horší v tom, že ani zpívat neumí, to je na tom to smutný. -
-
Re: Bavíte mě
Ty mě taky bavíš.Já poslouchám Justina od té doby,co byl slavný.Já normálně neposlouchám americkou hudbu.Nemám jí ráda.Viděl si..teda slyšel si videa Justina než byl slavný ? Slyšel si ten hlas? Podle těch starých videí vím,že on umí zpívat.Není co závidět ? Hmm možná podle tebe.Skoro u každé hvězdy jsem viděla,že někdo píše,že jim není co závidět.Jasně to je pořád ta samá písnička.
Nemůžu taky z toho,že vy říkáte,že Justin zpívá jako 14 letá holka.Možná takový hlas měl.Ano,to přiznávám,ale slyšel jsi ho vůbec zpívat ted ? Slyšel si ho na nějakém videu mluvit?Asi ne,když pořád tvrdíš,že zpívá jako 14letá holka.Když o něm vlastně nic nevíš a slyšel si nejspíš jen jeho nejznámější klip Baby tak ani nemluv.Neodsuzuj laskavě všechny holky ve věku 12-15 let jo? Mě je třeba 13,ale myslím si,že v hlavě to už mám trochu v pořádku.Nebojím se říct,že poslouchám Justina ani že si někdy poslechnu Beatles,Queen,Abba a ani to,že ráda poslouchám korejskou muziku.
ta tvoje moudra k ničemu nevedou.Ty asi nevíš,že nějaký tvůj vzkaz si ty "holčičky" neberou vůbec vážně a je jim jedno co o Justinovi říkáš.
Sákra škoda slov.Nevadí.... -
-
Re: Re: Bavíte mě
Tak popořadě.
1. Ne neslyšel jsem jeho starý videa a ani nechci, radši.
2. Co bych mu mohl, podle tebe, tak závidět? Já bych řekl, že nic.
3. Viděl jsem 2 jeho klipy, oba hrozný - Baby a One Less Lonely Girl - to se vážně nedalo, musím tedy uznat, že je lepší než Rebecca Black, ale jen o trochu.
4. Ne, já ho neznám, ani nechci a já předpokládám, že když pokládáš tyto otázky, tak ty se s ním ob den bavíš a znáš ho, ale o tom pochybuji, hlavně o tom bavení.
5. Ale něco o něm vím, vím to, že je arogantní hlupák, protože psát v jeho věku paměti, je vrchol drzosti a arogance. Ten toho musel za těch 17 let zažít!
6. To, jestli to máš nebo nemáš v hlavě srovnané nebudu komentovat, ale je fajn, že se nebojíš říct, že ho posloucháš. Tobě se třeba líbí (nechápu), ale to je taky v pořádku, pro tebe, i když nevím, čím se bude živit, až vyrostete, protože nikdo jiný ho neposlouchá a pro tu další generaci bude moc trapný, tedy, on je trapný už teď, ale škoda slov .. -
-
Re: Re: Re: Bavíte mě
ale Baby a One Less Lonely Girl jsou starý. Tam má ještě docela dětský hlas. Pusť si třeba novinku od Chrise Browna - Next To You. Je to fakt dobrá píseň, a Justin tam toho moc nezpívá, takže to přežiješ.:-D -
-
Re: Re: Re: Re: Bavíte mě
Potporuji RnB styl -
přesně!!! ja sem byla i na jeho koncertě v Londýně a rozhodně neměl hlas jko 14-ti letá holka...a navíc se to líbilo i mojí mámě která Justina nemá ráda.. :D -
Mě bohatě stačí, že tam vůbec zpívá.
-
-
-
-
-
reklama
Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-)