-
Ahoj navštivte můj nový blog!
justinbieber-bestsite.blog.cz/
Zanechte i koment! *5* -
Sakra... ještě mi řekněte že máte #bieberfever když tady mektáte o tom že má přijet do Prahy. :D Ten ani neví že nějaká česká republika s Prahou existuje. Prosím vás, neplácejte tu takový blbosti ano? :D Jestli (vůbec) Justin přijede do Prahy tak to bude buď koncem tohodle roku nebo až toho dalšího. Teď nedávno byl v Pakistánu a tadytěch Asijských různých zemích, takže "HAHAHA" . Mimochodem.. ta premiéra měla bejt kdy? Někde v září ne? Prosím vás. Vzbuďte se z tadytěch dětských snů ano? *15* *15*
-
-
Měl přijet do Prahy,pokud to nevíš...a zjevně nevíš :D :P
-
-
Tak jestli má přijet do Prahy, tak to já radši odletim na druhý konec světa..
-
-
-
no o tý účasti v Praze prosím pište dál *3* pls mooooc
-
Teen Choice Awards 2011 Justin Bieber
Ahoj chcete vidět fotky Justina a video Z TCA 2011 tede ze včera na blogu hollywoood-star.blog.cz to je :-) -
Pro anti fanoušky to zde není!
Prosím vás, anti fanoušci Justina, nemusíte sem pořád psát jak ho nesnášíte, protože mi fanoušci si zde chceme sdělovat novinky a né sledovat nějaké závistivé komentáře. ;) -
-
Ahoj mám dotaz vy co ste fans Justina ste taky anti fans Seleny...nebo neřešíte(přejete) jim jejich vztah??
-
-
Ano, přála jsem jim to. Sluší jim to spolu. Bohužel se rozešli, takže prdlajs!
-
-
-
Na premiéru nedojede!
Jak jste už možná slyšeli, říkalo se ,že Justin přijede do Prahy na premiéru svého filmu Never say never ,ale bohužel nedojede, jelikož oznámil ,že chce mít celé léto volno a navíc neměl ani v plánu sem dojet!:( Bohužel -
-
to je škoda *13* *8* *9* *13*
-
Re: Na premiéru nedojede!
Jo přesně !! :)
-
-
Ehm..
Nechápu, co mají všichni proti Justinovi. Nejsem posedlá Biebermánií a nešílím po něm, ani neříkám že je hnusnej a namyšlenej a podobně. Mám ho ráda. Umí hodně sportů, hraje na hudební nástroje, krásně zpívá, úžasně tančí a má nadherný smích/úsměv. Tak proč mu to nikdo nepřeje? Proč mu každej závidí a pomlouvá ho, aniž by ho znali. Tak ho nechte bejt a nešímejte si ho,dík! -
-
Re: Ehm..
Moje slova !!!Nechte ho ŽÍÍÍT !!!!
-
-
Novinka ...
Všichni fanoušci Justina no úžasná zpráva koncem srpna by měl přijet do čech do naššeho hlavní ho města... Jasně že do Prahy a prý tam bude i Ben z československé superstar ted přesně nevím proč tam Justin jede prej nejaka premiéra ... Ted jsem to slyšela v radiu ...Zjistím toho víc a napišu Vám ... *4* -
-
Re: Novinka ...
ehm to asi těžko.. :D
úryvek z článku:
"Magic Box chystá v rámci projekce menší překvapení, ale účast samotného Justina Biebra zde v ČR zcela vylučuje."
-
-
prosím nechte JB !!
Pro všechny,co nenávidějí Justina Biebra !! Nemají ho rádi proto,že má hodně fanynek !! Kdyby nebyl tak oblíbenej,tak by mu nikdo nenádával ! Jste tu jak malý děti ! Můžete se nad sebou zamyslet ! Není gay,to by neměl holku ..LOGIKA !! A zpívat taky umí.A kdo ho tady pořád pomlouvá,tak jsou to ubožáci,kteří mu závidí ! Smiřte se s tím,že je hezčí než vy a umí líp zpívat !! Je to jenom obyčejnej kluk !! Ty jo ... půjde jedna holka po ulici a bude poslouchat Justina Biebra a kolem ní projde parta namachrovaných kluků a řeknou jí,že je trapná,protože poslouchá Justina Biebra..no a pak se z ní stane ANTI-BIEBERS !! NEPOSLOUCHEJTE JE !!Proč do Čech nejezdí a do jiných Evropských zemí jo?? Mysletesi o mě cokoliv ,ale já se nezměním a Justina mám ráááda !! A tak to zůstane !!!!!! -
-
Nemáme ho rádi proto, že nám jeho hudba už leze krkem a slyšíme to úplně všude: v rádiu, obchodě, ve škole... Bože!! No a největší pecka je, když k vám přijde kamarádka s mobilem a prej "hele, to si musíš poslechnout" a pustí z mobilu písničku.. Už zase on!!! To snad neee..! To je potom silně na pěst, zvlášť když zmíněná kámoška ví, že ho nemáte rádi. Nemyslím si, že je gay a já mu nezávidim, není co. Že by byl hezčí než my, o tom bych mohla diskutovat, protože to je věc názoru a mně se jeho xicht vážně nezamlouvá. Zpívat líp než já umí rozhodně, protože já spíš vřeštim, i když hudební sluch mam dobrej. Holka jdoucí po ulici s JB v MP3 neni trapná, jen doufám, že poslouchá i jiný věci, protože poslouchat jen jednoho interpreta je už trochu zhovadilost... A to že ho máš ráda mi neva, jen se nám ostatním prosim nes*rte do života a o hudbě se spolu bavit nebudem.
-
No nemyslím si že je zrovna obyčejnej kluk:D když má milióny fanoušků..nejsem zrovna jeho fanynka ale songy má dost dobrý:)) vetši na lidí mu nadává hlavně kvůli tomu že má hlas jak holka v songu one time bych řekla že to tak bylo ale teď už rozhodně ne...je fajn:) a ty co ho nemaj rádi by měli DRŽET HUBU!!!:))...
-
-
Ty třeba taky neposloucháš to co já, tak taky Drž hubu vůči metalu a necpi nám Justííínka! Navíc, my jsme v demokratický zemi, takže já názor říct můžu,
-
-
-
BLOG
HOLLYWOOOD-STAR.BLOG.CZ
NOVINKY O MILEY A JB KOUKNĚTE KDYŽ BUDE ČAS