Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • devilishsmile
    K tomu dohadování, sorry, ale já fakt nechápu proč tady lidi co ho nemají rádi chodí, jen plácám, já třeba nemusím Rytmuse (to je fakt) ale nechodím na jeho fans stránky nadávat jeho fanouškům, jak jsou slepí,hloupí atd. 100lidí 100chutí, a tak to je, TAK TO POCHOPte :D To že nám řeknete ne neznamená že UŽ JE KONEC :D:D :D Trochu vtípky :D Ale ne, ani fanoušci nemůžou přesvědčovat jak je úžasný, když jim ho budete vnucovat, ještě víc si ho znechutí..
    Tím nechcu říct že neco vnucujete, protože to tady nesleduju, jenom vím že když mi někdo někoho vnucuje a nelíbí se mi, ještě víc se mu (interpretovi, jinému umělci atd.) bráním :D
  • devilishsmile
    Justin, Jeho film Never say never byl super :) Trochu vás tu spamnu :) Promiňte, už mám víc obětí :D:D:D
    je to příspěvek, soutěž o lístky na Rihannu, v příspěvku danném na Aikovu zeď jsem "bránila" Justina, Pokud se bude chtít, podívejte se a když se bude líbit like prosím :)

tu AIK-->> https://www.facebook.com/pages/Aik-Murczechy/140783845962614

a tu MŮJ PŘÍSPĚVEK-->> https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249758791731785&id=140783845962614¬if_t=feed_comment
    Kdyby jste se rozhodli dát like a nešlo by, musíte mít nejdříve AIK váš LAJK :P
  • Takže včera bylo Video Music Awards 2011 a jestli chcete vidět fotky tak koukněte na hollywoood-star.blog.cz a prozradím že justin vyhrál 1 cenu Best Male Video *3*
  • http://www.zahlasuj.eu/hlas/22827/a
    ukažte jim, že nas fanoušku Justina Biebra je víc, než anti!
    Hlasujte, hlasujte, převálcujem je :P
  • Ahoj!Milujete Justina Biebera, tak jako já?Tak určitě navštivte
    http://justinbieber-bestsite.blog.cz/
    Za každý komentář budu ráda! ;-)

promiŇ za reklamu!
  • Jsem pro kompromis: Vy o nás antifans nebudete říkat, jak jsme blbý, debilové atd. a my zase nebudeme říkat totéž o tom vašem Bobrovi. Už mě silně unavuje všechno okolo něj, takže vy nás neštvěte s jeho hudbou a ostatním, neposílejte mi odkazy na jeho videa a já na oplátku opustím tenhle profil a už nikdy se nevrátim, snad jen abych si přečetla vaše reakce a popřípadě odpověděla. Jestli je to fér, napiš nebo dej lajk, ať vidím, jaký to má ohlas a odpusťte si komenty typu "Ty si pitomá kravka, když se ti Justínek nelíbí" atd.
    • Moje řeč. *1*
    • tak na tyhle prasečinky sem se vás neptala...
    • Napiš jestli si představuješ taky jeho vždyt víš.
      • Mas na mysli koule? To ja vidim jako tenisove micky, minimalne tak velike.A ptáka aspon 3 dm velikyho... Justine, strasne rada bych se pred tebou nekdy svelkla a pro tebe klidne i neco vic *3* Jen by sis rekl, hned bych ti ho kourila, hned bych se na tebe napichla *14* *14* *14*
    • Já když vidím justina tak ho vidím nahatého.(má velký p****) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Ten ze by ho mel velkyho? To asi tezko... Zenskej pohlavni organ ma mozna velkej, ale o penisu rec byt v zadnem pripade nemuze...
  • Oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaa Justin Bieber je táááááááááák sexy a když se zasměje.Když si pouštím Baby tak ho vidím nahatého. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Máš pravdu ségra ale nejsi anonym ale jsi Simča já ho taky miluju. *1* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8*
  • ron0000
    justin bieber (bobr) je ........
  • moje sestrenice te ma moc moc mocmoc rada a važi si te takže kdybis chtel holku tak ji *2* *2* *14* *14* *3* *3* *4* *4*
  • Ahoj Justin Bieber je podle mě hodnej 17 letej kluk kterej podle mě umí dobře zpívat a tancovat.. nwm proč někoho baví ho furt pomlouvat... !! *5* *5* *16* *16*
    • Nás to nebaví, ale když mi někdo řekne, že moje oblíbená skupina (KISS) jsou příšernej póvl nebo tak nějak a kamže se hrabou na "toho slaďouška Justínka", není se co divit, že se nas*ru a opáčim, že toho tolik zatim nedokázal, což je zřejmě pravda. Nebudu řikat, že je to vřeštící holka, když už je to ohraná fráze. Oceňuji, že jsi napsala "podle mě" a tudíž pojedu na stejný vlně: Podle mě by se ten hlas dal vylepšovat, ale neschopenku bych mu nedala. A to že umí tancovat??? Tak to je podle mýho ten největší eror, do choreografií Michaela Jacksona má daleko a ani ho očividně nedožene, jeho "tanec" stojí za nakládaný houby, který nesnášim. Uvidíme kam se dostane, ale na mym žebříčku zřejmě zůstane navěky až dole. Hudbě zdar, Annie 3:)
      • njn si traúka KISS sou trapni omg!!!:DDD hah trapaci Justínek jedee!!:P a muzes se jit treba zahrabat si mi v piči!:P muucQ:))) *5* *1*
    • Máš čistou pravdu *3* *3* *3* *3* *3* *5* *14* *14* *1* *1* *1* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit