Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že byl fajn než se stal celebritou. V dnešní době vám sláva vleze na mozek a nestane se z vás nic jiného, než jen rozmazlený .... a když si teď na to zvykl, že je v luxusu a holky po něm šílej, bude horší až vyroste a třeba slavný nebude, protože nikde není psáno, že bude slavný. Toť vše, vaše malá kritická Messie :)
  • moc miluji justina
  • Já si myslím že Justin ,je ůplně normální kluk jako sme tady všichni,a má taky city.A myslím si,že to co dokázal on se nepovedlo ani panu Jacksonovi,(sorry isly sem to napsala špatně) vyprodal Music Aweard za 22 Minut a přitom ta místnost má víc ne 200 sedadel.Tak ho nechte na pokoji!Je to jen Obyčejná prach sprosá závist nic víc,a on nemůže za to že Haters sou tak jako to říct aby to nikoho neurazilo.mmm..žeby nafoukaní,blbí a bez inteligence nerozumní lidi..? *16*
    • La pardon velevážená, ale to co dokázal Michael Jackson nedokázala ani Lady GaGa a že ji nesnášim, a JB má do obou doost daleko.. Neříkám že nic nedokázal, ale ještě má před sebou doost dloouhoou cestu.. Jestli mu ji ovšem nepřekazí atentátník.
      • Jo možná,ale to ty hater jsou už tam moc ubohý že na Justina dělají atentát?čistá nefalšovaná závist tím to je!aat si Jb dělá co chce,když ho to baví..nikdo vás nenutil se na něj koukat a poslouchat jeeho písničky..kdyby jo..tak prosim..ale nikdo vás nenutil..tak se ukildnete *7*
      • jenom zavidis protoze ty nejses slavna jako on *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • souhlasím s kristynou
  • http://www.facebook.com/pages/Justin-Bieber-a-jeho-Beliebers/131586023592392 Přidat Belieberky !
  • *4* *14* *4*
  • Tereza
    Tahle stránka nemá žádného správce,který by tady čas od času "pročistil vzduch"?! Je to tady na pováženou.
    • hudy
      Terezko, má, ale já nestíhám všechno a tentokrát jsem měla takový blázinec v práci, že jsem se sem plno dní vůbec nedostala...postupně to projedu a promažu, neboj...
      zdraví skoro uštvaná hudy o:)
  • selly-libu
    Justin je normalní kluk jako sme my ... No tak lidi pro slavil se ve 14letech ve 13 letech byl normalní kluk prostě jako my ...Tak nevím co proti němu máte...Podle mě je úžasný pač ví jaký je to být jako my dokáže snami soucitit a ví jak se má chovat ... Prostě dokonalej kluk *14* *14* *14* NECHTE TO!!! prosííím *14* *14* *14*
  • no dyk jo ja to myslela tak ze vsichni tohle rikaj ale on je bozi takze vsichni lzou
  • peckaaaa domiiii *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit