Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,lidi žejo je JUSTIN BIEBER supééér jj ja homamtaky moc rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nechce jít rovnou založit club proti Justinovi? tam by bylo aspoň víc normálních lidí než tady *15* *2*
    • super nápad :D
  • justin is best !! *14* *5* *6*
  • Mne Justin leze na nervi *16*
    • Tak to nejsi sama xD už aby se oženil a přestaly o něm ty pitky básnit xD *15* *1*
    • Tereza
      Jooo? Čim pak si zasloužil? *2*
      Teda ten titulek na hlavní straně "zašel si na hokej" mě fakt dostává! *2* Budem vědět i o tom, kdy půjde na "potřebu"? *2* Děs děs *2* *2*
      • jj Přesně *1* tvl informace 14 hodin denně :D kdyby o něm aspoň napsali nějakej skandál a né tyhle blbosti *7*
  • Ahooj Lidí..justin má navou písničku..:)* super ne??jmenuje se Mistletoe(jmelí)ach..jak už já chci vánove;)* jak se vám líbí??Mě mooc..:)* *1* *14*
    • mne sa strasne páči a už ju mám aj na zvonení neviem co máte proti nemu ved ho ani nepoznate! *16* *14*
  • Jak může bejt Justin Bieber gay když má holku..? Asi vim co v tom je.. zácist co..? *7*
  • řekněte mi tedy všichni kdo sem píšete ty blbý komentáře že je gay atd... proč jste do vyhledavače nepsali jmeno Justin Bieber ? a začali jste hledat ..
  • Až v životě dokážete to,co dokázal on a až si v životě projdete tím,čím prošel on,pak se začněte vyjadřovat o tom,jaký je to buzerant,debil atd..Když o něm nic nevíte,tak ho neurážejte. Na tohle vám dokážu říct jen jediný - jste ubohý.
  • Tak se na nej nekoukejte ! ;) Když se vám nelíbí ....
    • presne tak, moje slova:DD idioti!:D :P ;)
  • závist je nechutná vlastnost člověka co se dá dělat ;) ..... je krásný, má talent, sympatický, dáva hodně peněz na charitu tudíž není sobecký, nechapu jak furt nejaci zavistlivci osklivý muzou vsude psat to svinstvo *16* ubožáci FAKT! *10*
    • Souhlasim, že jeho sexuální orientace by měla bejt všem ukradená (+ navíc chodil se Selenou). To že je krásný si nemusí myslet každej (mě osobně přijde nechutnej), sympatický mi ani neni, sobecký určitě neni, když má každej druhej koncert pro charitu. Já ho nesnášim kvůli tý hudbě co zpívá, já jsem zarytá metalistka a rockerka, takže JÁ si myslim, ať si to svoje "Baby, baby" strčí za klobouk. Jinak mi celkem ani nevadí, když mě nikdo nenutí ho poslouchat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit