-
Ahoj jak jsme si tady četla ty komentáře tak mám na všechno jinej pohled.Justina jsem neměla ráda,neměla jsme ráda jeho písničky,videoklipy atd...Ale možná není až takovej blbec. jak se zdá.Ale já vím,že nemám proč tady do toho mluvit,ale možná třeba někdo se mnou bude souhlasit.Navís Selena je moje nejoblíbenější zpěvačka,ale mohla by chodit s někým straším,vždyť je úspěšná,hezká je milá.Ale když jsou spolu šťastní tak ať jsou spolu.A já si myslím ,že to dítě není Justinovo ne že bych se ho chtěla zastávat to ne,ale taky si myslím,že jsou to jen výmysly.Justina sice nemusím ále není důvod proč ho nenávidět.Jak už jsme si tady četla stejně se na tento blog nebo co to je nepodívá. Justin+ Selena = zamilovanost a nikdo s tím nic neudělá!!!
-
-
taky si myslim ze to dite justina neni ze si to jenom vymyslela
-
-
hele já Justina nenáviděla...pak jsem viděla ten jeho film o jeho životě a fakt mě to dojalo začala jsem poslouchat tvé písničky koukala jsem na fotky kde je on a sel...a jedno ti řeknu chlapečku ...jsi pěkný vůl...tolik ti to se selenou sluší a ty uděláš takovouhle krávovinu? nemám na tebe slov a tý holce věřím páč jinak by nechtěla aby si justin udělal testy otcovství...Ty si u mě skončil hochu a určitě nebudu jediná snad si to vezmeš k srdci a začneš se chovat jako normální kluk a ne jak namyšlenej puberťák kterej si myslí že dostane každou...u mě jsi nula dokud se nevzchopíš...čaues...737323852 *3*
-
-
Tak já myslim, že celýmnu Justinovi je tenhle český server celkem ukradený. Sice tu k němu od plic promlouváš, ale mám takovou obavu, že zrovna ON si to nikdy nepřečte *2* Je to tvůj názor, tvoje věc a já ti nic z toho neberu *3* Nemá cenu se nad něčím takovým rozčilovat! *3* Jo a na tom čísle čekáš, že se ti třeba ozve? *15* *1* *2*
-
-
moje řeč *1*
-
-
-
I have birthday too on 1st March *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
co?? těd sem četla na netu ze juSTiN má tří měsíčního syna sorry alee sem zvědavá jakou blbost estě napíšou docela se bavím *1*
-
-
jo to ja sem taky zvedava jakou blbost jeste napisou
-
Už nevědí,co si vymyslet aby byly paparazzi zajímavý.. *1*
-
-
když už, tak papparazziové byli. *6*
-
-
-
Bože on je ješťe populární *13*
-
-
taky se divim že o něm ještě někdo ví :D
-
Achjo, ta závist je neskutečná potvora .... *3*
-
-
HLASUJTE PRO VAŠÍ NEJ STAR!! SONG OF THE YEAR http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-1.html
-
Nechápem vás ľudia.. Ja tu buzerantov a úchylov nechcem.. teda nikto ;) Zalezte kdesi do diery a tam sa "úchylujte".
Justin nie je gay a ani nikdy nebude. Mám ho veľmi rada .) Je zlatý :P Ozaj.. mohli by ste zmeniť profilové foto ;) -
-
kdyby totiz justin byl gay tak by asi nechodil se selenou vy tupci
-
-
PS: já jsem taky Gay
-
...asi tak by mna zajímalo jesi by ste ve 13 rokoch zazpívali a dokázali to co on... já jako hudebník mosim uznat že on je na svůj věk zpěvák výborný!!!... co vám udělal?? jde poznat že asi nevíte co to znamená gay když to říkáte - vždyť má holku a co ty jeho texty o lásce?? toto by gay asi nepsal :D...
-
-
jj to je pravda
-
-
ahoj holky me prijede Justin Bieber navstivit :D :PP jestli chcete si o tom promluvit nebo domluvit se na necem tak mi piste na e-mail: sarulinnka12@seznam.cz *3*
-
-
ale malý děti mají bujnou fantazii *15*
-
mě někdy dojímá, co ty holky tady píšou za komenty - třeba že jsou jeho holky. jestli se snažiš nejak zviditelnit podle me to neni nejlepsi cesta
-