Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja ho miluju po kazdy kdyz se na nej podivan tak mi stoji
  • Je Justin Bieber ještě se selenou nebo už ne? já vím že se rozešli ale doufám že se nedali dohromady.. *14*
    • jeste se selenou je
    • Jo pořád s ní je :DD
  • Slava mu valmi stupla do slavy nevie čo so sebou skonči ako britney spears.
  • on se sám přiznal že je ještě panic
  • ja nevim ale vipada to ze s ni to dite nema *8* ale nevim nevim treba jo ale to nemusi bejt pravda ja to muzu taky říct ja ho miluju *14* *14* *14* no nechame se prekvapit *16* taktak *12* *10* *13*
  • justin je peknejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • ano stim souhlasím
  • selly-libu
    Justin si jden udělat DNA testy aby prokázal že není otec ... Jedna 20 letá holka ho oovinila že má sní syna a bla bla bla ... takže se podrobí testům a jestli se prokáže že to není jeho syn tak tu holku zažaluje za falešný obvinění ...
  • ahoj JUSTINE ja jsem se vcera koukala a i dneska na ty tvoje klipy a videa atd... ale ja te mam rada si skvělí zpěvák si fakt dobrý a jsi muj nej zzpěvák rada bych se schtela jed podívat NA tvoje vystoupení ale AMERIKA ja moc daleko a tak kdybys měl koncert tady v čeSku PRÍDU ale nevím proc ti to písu jenom jsem chtela že jsem tvoje FANINKA (a doufam ze si ty komentare prectes papa) tvoje FANINKA WERCA *14* *14* *14* *3* *3* *1* *2* *15* *15* *3* *4* *4* *5*
    • Zlato,nic proti tobě ale fanYnka..(cizí slovíčko) a toto je fanklub,né nějáká "OFFICIÁLNÍ"stránka Justina Biebera..a představ si Vynalezli Diakritiku.HáČky a ČÁrky..Tak si važ toho že je můžeš používat..Jinak..celkem ušlo..!!jENOM SI TY moje rady vem k srdci..!!
      LadyRoSess.. *1*
      • Zabila :D
  • achjo....by mě zajímalo co pod tou lebkou ta holka má....Justin by takovouhle volovinu neudělal.....nwm co tady řešíte..stejně si to nepřečte...vím ste jeho fanynky ja jeho taky :D :D....ae mělo by vám bejt jasny....že ta holka si vymejšlí....akorát o něm píšou voloviny....nwm..prostě to nedává smysl...:D :D a pokud vím Justin z koncertů..jde vždycky na autogramy..a pak rovnou do auta..takže nwm kde by si našel čas aby se sešel s nějakou holkou co nezna..prostě ta holka patří do blázince.. :D :D
  • Miluju te Justine aaaaaaaaa *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit