-
justin je nejlepší jo
-
justin je nejlepší
-
justin bibr je bošsky
*16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *10* *10* -
-
když už si tohle myslíš, prozradíš mi, kdo je to ten Justin "Bibr"? Fakt nevim o koho se jedná. *6*
-
-
nic proti, neposlouchám ho a je fakt hustý už jen to jak se prosadil a jak zpívá a v kolika letech dokáže udělat se svým životem něco takovýho.. každý má talent na něco jinýho tak tu nedrbejte a sami sobě taky něco dokažte.. prostě nezávidět ale dělat něco sám se sebou .. jen člověk,který pomlouvá jiné aniž by znal má sám se sebou velký problém :) jednou dáte na moje slova.. *5*
-
Justin Bieber je gay? Je se Selenou Gomez.
Justin Bieber je mizerný? Justin Timberlake a Usher se o něj perou.
Justin naštve? On má svůj vlastní film a více než 40 milionů fanoušků.
Justin je sobecký? Dal 1 milion do Japonska.
Justin je neschopný? Má 11 videoklipů, 46 songů a 15 duetů.
Tak přestante bejt tak neuvěřitelně žárlivý a uvědomte si co dokázal! Nechte ho už na pokoji! Je to taky člověk a má city!
to je vážná pravda *3* -
-
40 milionů fanoušků, to je možný, ale samý děti a náctiletí. jeste jsem nepotkala osobu ktera byla starsi jak 20 let :D
-
-
tak je jasný, že ho budou poslouchat nejčastěji vrstevníci...
-
-
tak se z něho neposerte ..... :-P
-
-
nenávidim lidi ktery řikaj že je Justin gay!!! *16* myslym si ze kdyby byl tak by asi nechodil s tolika holkama např.Selena Gomez!!a ty kteři neposlouchaj jeho pisnicky tak at si ho neberou do huby je uzasnej a tolik toho dokazal!! *14* a taky si myslim ze vsichni kteri rikaji ze je gay tak sou totalni magori!!mi taky nrikame nekom druhymu ze je jeho oblibeny spevak je gay *10*!!! tady vetsina z nas§
-
justin je nejlepší *14* *3* *5* *1* *2* *15*
-
NAvštiv blog o Justinovi Bieberovi!
http://justinbieber-bestsite.blog.cz/
ZAnech kometář! -
Justin je super a jsem ráda že nejsem sama komu vadí jeho pomlouvání *14*
-
V životě nechopim,proč se tu snažíte srovnavat "to či ono".Je to celkem trapné.A vůbec nepochopim,proč se pořád někteří musíte vozit po někom,kdo ve světě slávy dokázal nějak prorazit.Myslím,že některým z vás se o tom ani nezdálo.Unavují mě ty věčné narážky na jeho vzhled apod! TRAPÁRNA! At' si je jaký chce,nikdo z nás ho tady nezná osobně tak co si vůbec troufáte ho nějak hodnotit a soudit! At' si každý poslouchá co chce a koho chce.Taky nepochopím proč se snažíte srovnavat dvě různé věci,každému se líbí něco jiného a toho at' si taky každý hledí.Já neříkám,že jsem proti němu nějak zažraná.Ale ani nemůžu říct,že by neměl můj odbiv za to co ve svým věku dokázal,talent prostě má,tomu neodpářete.Hled'te si každý svého a jeho a jeho fanoušky nechte žít.