Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alficka

t-music

Tak jo, už asi víte, že Justin se Somebody to love je na prvním místě. Jenže: Silně pochybuji, že tak bude i v příštím týdnu, protože v novinkách je Selena Gomez a taky Adam Lambert a to jsou silní konkurenti. Takže každopádně hlasujte, ať se udrží aspoň v top trojce :D
    http://www.t-music.cz/hudba/t-mus ic-chart/
    Už jsem to psala, ale stejně vám to napíšu znovu: Pokud na t-music máte profil, můžete hlasovat za něj plus k tomu hlasovat ještě za počítač. Já vždycky hlasuju, pak se přihlásím a hlasuju znovu. Ono vám to počítá. *3*
    • armenakos1

Re: t-music

jžš na to si přišla fakt brzo...to už se ví asi 100 let... *1* *1* *15* *15*
    • tlapka055

Re: t-music

ok skusim to
  • Dostal láhví :(

Tak opravdu dostal láhví po hlavě.Takže na koncert šli aby si po něm hodili flaškou..todle fakt může udělat jen opravdu inteligentní člověk..bože bože :( *9*
    • ajulina

Re: Dostal láhví :(

jj chudák...to je jak když hodili flašku na Šmajdu!ty lidi sou uplny debílci *3* *9*
      • princess-bieber

Re: Re: Dostal láhví :(

Bulvár!!!! Podívejte se na video na Youtube a uvidíte že to nebyla láhev ae triko s kokinama, jeho bodyguard to tam etě zbírá a je to vidět :)

Každopádně ho to bolelo a :

I♥JB<3 !!!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Dostal láhví :(

sám sem to video viděl...a láhev to stoprocentně byla....i sám justin to v interview řekl... *1* *1* *15*
    • alficka

Kde bereš tu jistotu, že to byla opravdu láhev? Mě to v tom videu teda jako láhev nepřišla. To máte zase někde z druhé ruky...
    • Re: Dostal láhví :(

ale jedno se musí uznat střelec měl perfektní přesnost *1*
    • kajuska4

Chudáček *9*
      • armenakos1

Re: Re: Dostal láhví :(

chodil bych po něm ještě další DVĚ !! *1* *1* *1*
  • replay.girl

prave jmeno??

nekde sem cetla ze justinovo pravy jmeno je alex lawrence je to pravda???
    • alficka

Re: prave jmeno??

Přesně tak, není to pravda, je to hloupej výmysl
    • Re: prave jmeno??

NeNi To PraVDa Je To bLbOsT ZNam FotKU KdE Je JusTin VyFoCEnEj Ve ŠkOlNí KniZe a Pod NiM Je NapSáNO JuSTiN BIEbER!!
    • Re: prave jmeno??

jo jue to prawda.
  • petyrkova

je sexy

Justin Bieber je sexy!!!!!!!!!! *14* *14*
    • replay.girl

Re: je sexy

to jo,ale luke mitchell je hezci
  • adulu

muck

on je hezzu jusinek *14*
  • http://jb-beliebers.blog.cz/

novinky,videa,fotky..to všechno najdeš na mým blogu o Justin Bieber
    http://jb-beliebers.blog.cz/
    kou kni se a zanechej komentář!:)
    díky,za každou návštěvu jsem vděčná!
    Justin je nejlepší!
  • armenakos1

wow!

joo po justinovi hodili flašku s vodou... Hahááá zasloužíííí si to !! škoda že sem tam nebyl hodil bych ještě DRUHOU !! *1* *1* *8*
    • Re: wow!

já se přidáám !! :D házim tu třetí flašku ;)
    • Re: wow!

Mám pro tebe jen jednu věc: Srovnej si fakta, a pak teprv posuzuj! *1*
      • Re: Re: wow!

ale fakt srandu si nedělá po justinovy hodil někdo flašku když něco říkal, chudák malej
  • Jedinej

To je pro vas jedinej Justin Bieber? To uz tady neni jedina holka ktera nesni. Dyt se probudte, neboli berte nez Ztratite nejakej Biber *1* pro vas nexesistuje, neboli vy pro neho ne
    • Re: Jedinej

Miluju Justina..od první chvilky co sem ho slyšela sem věděla že ON se mi bude líbit už navždycky ..a zatím mi to docela vydrželo!!:))...jenom bych chtěla napsat že nesnáším ty lidi kteří ho pořád pomlouvají atd..!!...to video jk narazil do těch dveří bylo vtipný ,ale nikdo si neuvědomil jk moc ho to muselo bolet!!tohle už je šikana!!:(chtěla bych těm všem říct že když se vám Justin nelíbí tk ho neposlouchejte a nepomlouvejte ho jenom proto že dělá to co ho baví!!tohle je závist!...závidíte mu to že on si žije svůj sen a že má hudební sluch ,ale tímhle mu to kazíte ...myslím že ani vám by nebylo příjemný kdyby po vás při koncertu někdo hodil flašku ...všichni říkáte že je Justin děcko že je teplej ,ale skuste nejdřív hledat chyby na sobě a ne na druhých! !!!!I ♥ Love Justin Bieber
    • Re: Jedinej

kazda do nej neni zasnena treba se ji libej jen ty pisnicky např. ja
    • i-lowe-music

Re: Jedinej

Jak vidíš je *3*
  • Bobrici

Mozna se vam muzou libit Bobrici, ale takovejhle zarostej BOBR ze se na nej nevykaslete, mate kolem sebe lepsi kluky, nez je on
    • Re: Bobrici

hele proc se poustis do bitvi kterou nemuzes vyhrát zmenime my svuj nazor na Justyho kvuli tvym kecum?NE!!zmenis ty svuj názor kvuli nám??NE!!tak toho nech a nechod sem tady nikoho neovlivnis
    • replay.girl

Re: Bobrici

napriklad tebe
  • BOBR!!jéééééé

hele mam pro vás jednu radu až vám někdo řekne že to neni Justin Bieber ale Justin Bobr tak řekněte že se vám bobříci líbí a že sou roztomilíííí tak toho člověka pořádně setřete *3* *3* ;)
    • Re: BOBR!!jéééééé

DíKy To ZkUsIm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit