-
..
Jsem tu snad jediná,kdo té "Bieberovské horečce" nepropadla?Notak,existujou lepší skupiny,než je on.Je sice fajn,že je v každym časáku tuny jeho plakátů,takže můžete mít "Bieber pokoj" ale je tohle fakt nutný?Takhle trapnýho člověka sem snad neviděla(Leda tak Cyrus).Co na něm vidíte?A to že má víc fans než Gerard Arthur Way,to mě fakt dostalo!Já si fakt nemyslím,že je Justin hezčí,nebo že umí líp zpívat než Gee..Hele,je to váš názor,a tohle je zas ten můj takže se zbytečně nerozčiluje *3* *4* -
-
Re: ..
No jo, když to nechápeš teď tak to asi nepochopíš. Prostě ti Justin nepadl do oka no. Nikdo nemůže zbožňovat uplně každýho. Já tvůj názor respektuju a to jsem vášnivá Justinova fanynka. Mě je jedno, že ho nemáte rádi a tak - je to prostě váš styl a nikdo nemá právo vám ho měnit a naopak vy nám taky ne. *5* -
tak a abych to shrnula...1)jo si jediná která tomu nepropadla
2)pro nás neexistuje nikdo lepší
3)jo je to nutný pro nás ano
4)tohle je diskuse Justina Biebera tak sem nepleť nějakyho Gerarda
a to je všechno tak doufam že to chápeš -
-
Re: Re: ..
Myslíš?Každý má svůj názor a každý má právo na to,ho říct..Já mám svůj,ty máš svůj,sem můžu plíst koho chci(pamatuješ na ten vlastní názor? *3* ) TAkže hleď si toho svýho a to moje nech tak jak je *4* -
nn, neni jedniná *1* taky nechápu, co je na něm tak úžasnýho -
-
Re: Re: Re: ..
No,úžasnýho?Možná tak ty texty písniček jinak fakt nic *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
tak mě se nelíbí ani ty písničky *1*
jinak nikomu jeho názor na něj neberu, ale nepochopim to -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
znám spoustu lídí co tomu nepropadly...:D je to vážně trapný...ty holky co sem píšou nesnesou žádnou kritiku o svim SEX-IDOLOVY...kterej mě přijde naprosto nechutnej :! .. .ae je to můj názor :)) tkže se nemusíte hned rozčilovat...:P
-
-
-
-
-
opravdu mas pravdu,vite že justin nevi co je to nemecko no neni naprosty idiot no je to muj nazor. opravdu začina to byt ujety až moc!!!!!!!! -
-
Ale a kde jsi vzala to, že neví co je německo?? Tak trochu tě nechápu... Byl tam už dvakrát, nebo třikrát ani nevím...
-
-
mluvíš mi z duše *3*
-
-
a máte to !
takže FANS Biebera.. lidi z o2arény to už pochopili že je ta anketa podvod. sami mi napsali že to vědí a že je to jenom anketa která nic neznamená a že to oni smazali ty hlasy pro miley a pro justina. takže se sklidněte *3* *1* *8* -
U Smile
Justin točí nový videoklip k písničce U Smile už se těšim jinak se můžete kouknout zatim na fotky http://oceanup.com/photogallery?nid =14270&fid=89416 kdyžtak si vymažte mezery -
-
Re: U Smile
já už se taky tesim bude to zaseneco uzasnyho *3* *3* *3* *14* *14*
-
-
Deník Justina
Dívaly jste se včera na MTV na Deník Justina Biebera, bylo to fakt dobrý. Jak prej říkal tý učitelce 'proč jedeš s náma a proč si rovnou nezůstala v tý svý kleci' ten je dobrej nebo jak nechtěl stávat a pak tam s tim fénem v tý koupelně. Jak tam ta fanynka na něj Miluju tě a on Já tebe taky nebo jak začal skákat po tý posteli, ale docela mě naštvalo že tam psali Justin Bieber teen star ale nic o něm tam nebylo bylli tam písničky Teens star a on tam měl jedině One Time ach jo -
-
Re: Deník Justina
je to někde na netu?abych se na to mohla podívat? -
-
Re: Re: Deník Justina
to fakt nevim zkus youtube -
-
Re: Re: Re: Deník Justina
Na youtube to posledně bylo anglicky. Tak jestli to někdo nevymazal, tak by to tam mělo být.
-
-
-
-
MTV wishlist
ahoj hele na MTV wishlist http://mtv.nova.cz/clanek/porady/mt v-wishlist-hlasuj-zde.html je Justin Bieber-Somebody to love je to u komentářů vpravo tak hlasujte plsss *8* -
-
Re: MTV wishlist
PS :vymažte si mezery -
Re: MTV wishlist
budu *14*
-
-
MTV
hele na MTV byl sice Deník Justina Biebera ale JUSTIN BIEBER'S TEEN STAR neni jak je to mozny? -
hlasujte
http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx
Holky musi mit vic hlasu nez ta MiLEY! *8* -
-
Re: hlasujte
Já hlasuji pro Justinka furt *14* *14*
-
-
O2 arena
Němel náhodou Justin víc hlasů než Miley? Je to nějaký divný -
t-music
Ahoj, na T-music chart je zase Justin - Somebody to love. Takže pro něj hlasujte na www.t-music.cz, v t-music chart. Najdete ho v novinkách a hlasovat můžete jednou denně až do pondělní 12té hodiny. (Jen mimochodem - pokud tam máte i profil, tak můžete hlasovat jednou za váš profil a jednou za počítač, takže dáte dva hlasy *3* -
-
Re: t-music
Super! hlasujůůů :) -
-
Re: Re: t-music
já takýýýýý -
-
Re: Re: Re: t-music
Já také *15* -
-
Re: Re: Re: Re: t-music
srry tenhle smajl tam měl bejt * *14* * -
-
Re: Re: Re: Re: Re: t-music
*14*
-
-
-
-
-
-
hele..!!
hele..koukam na tu O2 arenu na tu ankety..a nám nějak zmizli hlasy najdenou..?!!! dyť sme vyhrávali a měli sme přes já nwm 4 tis..myslim ne..?? a najednou prostě tak málo..to prostě nebylo..!!!! co s tim dopr je..!! -
-
Re: hele..!!
hej to je ahle fakt divný dyt sme meli asi 14 000 to jede zase od znova?? -
-
Re: Re: hele..!!
já právěže nwm..ale jako je hnusný že dali ty miley víc..!! měli bysme zabrat..ale mě teda jako hlaosvat už nejde..jak udělat aby se dalo hlasovat víckrát..nevíte někdo..? pls.. -
-
Re: Re: Re: hele..!!
Miley je lepsi !!! *5* -
Re: Re: Re: hele..!!
Mě taky nejde hlasovat!! :/ *9* -
-
Re: Re: Re: Re: hele..!!
Ani mě nejde hlasovat a to už dlouho :/ -
Re: Re: Re: Re: hele..!!
Nechte to plavat. Stejně už to s ním vyjednávají ten příjezd sem. Není to stopro jistý, ale mohl by tady být na jaře... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hele..!!
j já vim..:) taky sem to četla...:)
-
-
-
-
-
Re: hele..!!
do P*** !!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *8* *5*
-