Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a sakra.

holky rychle přidejte v hlasování v 02 areně.. Miley už zase vede!! *8*
  • <3

Jusin je BEsT!NEj nEj Nej nej!!!Miluju ho, je prostě úžasnej :) .Nevíte někdo, jak se jmenuje jeho brácha?
  • justin

Justin je tak sladkej, má krásný vlasy a jak si snima vždycky hodí to je tak krásný nebo jak nosí kalhoty tak dole. Miluju jeho styl a jeho vlasy. *14* *14* *14* *14* *14*
  • mikelike

Co s nim maj kluci za problém?

Já ho sice nemusim ae něak moc se neprojevuju proti němu, ae dž se ptáte co na něm nenáviděj (hlavně) kluci?...ehm tak za prvé, jediná celkem fajn písnička byla Baby, přiznej si to, tady nejde o to ak zpívá ae že je hezkej no a to je ten důvod, holky o něm furt kecaj ak je úžasnej a ty si myslíš že jejich kluky to baví? no já nwm ae dž by byla krásna 15letá zpěvačka a kluci by o ní furt mluvili jak je úžasná holky by byli eště naštvanější na ní než kluci na Biebera už to chápeš? *7* PS: Rada...dž by ste balili kluka, rozhodně nemluvte o Bieberovi před nim, chápete... *9*
    • kikiss11

Re: Co s nim maj kluci za problém?

Konečně normální názor! =D Ale, jo je krásnej, ale (podle mě) hoodně dobře zpívá!
      • alficka

Re: Re: Co s nim maj kluci za problém?

já když jsem opprvé viděla videoklip One tome, taky se mi prvně zalíbila ta písnička a jeho zpěv, až pak se mi začal postupně líbit on.
        • alficka

Re: Re: Re: Co s nim maj kluci za problém?

sorry za překliky... *1*
  • princess-bieber

Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!

Ahoj lidičky na stránkách O2 areny probíhá anketa:Kdo chcete aby v O2 areně vystupoval (nebo tk něco).Je tam Adam Lambert(fůvícůůůůj),Miley Cyrus(moc ju nemusím) a JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!.Miley má zatím o 1% víc než Justin (49%,Justin 48%)Tak PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍM hlasujte pro Justina.Koncert by byl příští rok na jaře ale cenu vtupenky jsme zatím ještě nezjistila(kdybyste o tom něko vědel tak mi prosíííím napište).Tak prosím hasujte co to jde at je tu Justin!!!!

Mě osobně by to stráááááášně potěšilo,protože ho uplně moooooc miluju.

Díky mooooc

I LOVE JUSTIN

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • hanullka95159

Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!

poradíte mi pls adresu té stránky já to jaksi nemůžu najít!! *9*
      • kikiss11

Re: Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!

TADY JE ODKAZ: http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx
        • hanullka95159

Re: Re: Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!

díky *4*
    • Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!

jojo já už taky několikrát lasovala *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Justin Bieber v O2 Areně v Praze!!!

Wow já taky hlasuji *4* *14*
    • alficka

Hele já ti nechci kazit tvé iluze, ale podle mě tahle anketa nijak neovlivní to, jestli Justin přijede nebo ne. Četla jsem (ale nevím jestli to je pravda), že O2 aréna už vyjednává s jeho manažerem, jestli by přijel, až bude v Evropě. Ale to záleží na něm a na Justinovi, jestli přijede a nějaká anketa to fakt nerozhoduje. Podle mě sem Justin dřív nebo později přijede i tak.
    • kikiss11

Jj něco jsem o tom taky četla!! :)) PS: Hlasujůů :-** =* ♥
  • Že by na jaře v o2 aréně :D ?

Žeby se nám nakonec tady ukázal v celé své kráse?
    http://www.koule.cz/cs/clanky/justina-biebera-zvou-do-prahy-vystoupit-by-mel-na-jare-v-o2-arene-10350.shtml *3*
    • kaaataaa

Re: Že by na jaře v o2 aréně :D ?

jéééé to by bylo supéér kdyby fakt prijel *3* *3*
      • kajuska4

Re: Re: Že by na jaře v o2 aréně :D ?

jééé *4* *14*
  • mishiq

Co se to děje??

Všude na facebooku jsou fotky kde je justin a selena kde se muskají a pořád se spolu lísají....Na různých profilech(nevím jestli jsou pravé) Selleny je ve statusech furt napsané "I love Justin Bieber,he is my heart...tak jak to teda je???? *7*
  • Justinova kniha

Tak sem tak různě četla komentáře k tomu jestli tady v Čr jeho kniha vyjde a rozhodla jsem se že to zjistím.Napsala jsem do jednoho knihkupectví a zeptala se jak to s touto knihou vypadá,že má vyjít v říjnu v Usa a v Anglii a tak jestli bude přeložena i do Jč..odepsali mi že,s tím můžem počítat tak za rok a půl asik.Tak si ještě počkáme. :)Škoda,těšila jsem se na ní. *3*
    • tlapka055

Re: Justinova kniha

hele až vyjde tak si ji proste koupíme=D ;) *3*
      • Re: Re: Justinova kniha

Hele to je jasné,sem hodila echo nééé :D *3*
  • tlapka055

pro ty co nenávidí Justina

ahoj já jsem Lovers Justina tohle je pro ty co ho nenávidí.....takže proč ho nenávidíte?co vám udělal?....on prece nic neudelal jern zpíva a snaží se o svou kariéru......je v tom snad závist?....to co on dokázal za 2 roky by nekdo delal celej život.....on má proste svůj styl má svou hudbu a MY ho máme rády takovýho jakej je a i když nám budete říkat jaká je to "holka"....tak nás to nerozhází...nám se prostě líbí jeho styl.....nám se líbí jeho hudba.......my svůj názor měnit nebudeme vy ho měnit taky nemusíte ale když už si myslíte ten horší názor tak ho sem epiště né kvůli jemu ale kvůli nám......my taky nerikame nic o vasi oblibene star...tak vy nechte napokoji tu nasi...MY jsme proste verni fanousci,ktery ho nikdy neopusti i kdyby ste nás sikanovali sebevic jen proto ze nás sikanujete my nebudem prestavat byt jeho fanousky myho proste máme radi a jestli se váím to nelíbí nám je to jedno ......my se prostě nevzdáme!
    • timo12345

Re: pro ty co nenávidí Justina

to je moja rec...ja som síce chalan ale justin spieva dobre...a to ze mu niektory chalani zavidia ze po nom idu vsetky baby je mi fuk *13* http://img.osobnosti.cz/smiles/14.g if
    • mikelike

Re: pro ty co nenávidí Justina

Já ho sice nemusim ae něak moc se neprojevuju proti němu, ae dž se ptáš co na tom nenáviděj (hlavně) kluci?...ehm tak za prvé, jediná celkem fajn písnička byla Baby, přiznej si to, tady nejde o to ak zpívá ae že je hezkej no a to je ten důvod, holky o něm furt kecaj ak je úžasnej a ty si myslíš že jejich kluky to baví? *13* no já nwm ae dž by byla krásna 15letá zpěvačka a kluci by o ní furt mluvili jak je úžasná holky by byli eště naštvanější na ní než kluci na Biebera už to chápeš? *7*
  • jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

ja justina proste zboznuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • kajuska4

Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

Přesně máš ůplnou prawdu *14*
      • niky.b

Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

líp to popsat nejde prostě SEXUÁLNÍ BŮH *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

*14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: jastin bieber je ten nej. kluk a zpevak na svete

Mate uplnou pravdu Justin je ten nej kluk a zpevak na svete a nechapu jak ho muze nekdo nenavidet takoviho sladkyho a asi nejhezciho kluka na svete.... *14* *14* *14* *14*
            • timo12345

Re:akoze niekto nenavidít justina?

pretoze mu vetcsina zavidi xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit