Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • didlinka-evicka

To snad není možný...XD

Víte jak 3 hodiny můžou ovlivnit hlasování na www.o2arena.cz ? Kolem poledne ještě vedl Justin, ale teď už má náskok zase Miley. Já se snad zblázním...to by mě zajímalo, kdo teda vyhraje...Nakonec to ještě vyhraje Adam Lambert!XD Ale stejně fandím Justínkovi.:-)
    • Re: To snad není možný...XD

to jo ale stejene i kdyby to vyhral Justin tak ho maximalne pozvou a prijede tak za rok za dva no jestli vubec prijede no ale to je fuk stejne je to k nicemu :D ale mame z toho aspon sradnu Miley Fans fakt veri ze kdyz Majly Sajhnus vyhraje ze prijede Trapaci no nevad xD xD xD *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: To snad není možný...XD

Hele můžete se do nás přestat navážet nadáváme my snad vám? ne to bych neřekla tak už tady nekecejte voloviny a starejte se o sebe. Jo a kdyžtak my nevěříme že Miley sem přijede a nemyslim si že zrovna vy to děláte pro srandu podle toho co ste psali na naší diskuzi tak to asi není pravda že ne *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: To snad není možný...XD

myslis????no nevadi....tak proc pro ni hlasujete kdyz neverite ze prijede..............ehm počkej zamyslím se...jo nadáváte nám hlavně jeden uživatel-nebudu jmenovat byl na me dost hnusnej!!!!jo delame to pro srandu stejne by ani jeden neprijel
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

holky klid...nehádejte se prosím vás *4* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

Já proněho hlasuji furt♥♥♥♥♥
            • Re: Re: Re: Re: Re: To snad není možný...XD

My se nehádáme jenom diskutujeme a pochybuju že vy nehlasujete? Kdo by jinej hlasoval. Když vy ne tak kdo?
              nebudu tady s tebou diskutovat.Justina mám ráda a vadí my když mu někdo nadává, ale přesně proto sem nechodim všichni tady na každýho nadávaj když zrovna není fanoušek Justina
  • V řijnu vyjde Justinova kniha :)

Fanynky,v říjnu vyjde kniha Justina Biebra..Tak se těším , já osobně hned zakoupím :D *1*
    • Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

ooooo to je hustý!! já ho miluju!! a to jako jak se stal hvězdou atd??
      • Re: Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

jj Přesně to tam bude,jak se stal hvězdou ,jeho zážitky a pocity :)těším se :)ráda si o něm počtu,jelikož i když je tak mladučký o proti mě,stejně mi přijde moc zajímavý,milý a talentovaný kluk :) *3*
      • kajuska4

Re: Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

Koupím *4* *14*
    • didlinka-evicka

Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

Jj, taky koupím. Už se těším!:-)
      • Re: Re: V řijnu vyjde Justinova kniha :)

já takýýýýý
  • BOOOŽŽŽŽEE

Hele už stím fakt přestaňte je to trapný, všechno to začalo jenom kvůli nějakýmu žebříčku 'kdo je lepší' oba dva jsou dobrý a myslim si že je by to fakt mrzelo kdyby zjistily jak se tady hádáte jenom kvůli nim i když mám Miley radši tak my fakt vadí ty hlášky typu Justin je BUZNA nevim proč mu nadávaj jsou to jenom ubohý lidi co nikdy nedokážou to co on, ale taky mi vadí když Miley srovnávaj s Hannou Montanou která je jenom vymyšlena filmová postava a nebo když jí někdo říka ŠTĚTKO jenom kvůli jejímu klipu Can't be tamed hlavně že každá jiná hvězda to může dělat, ale Miley zrovna ne jenom kvůli Hanně Montaně tak už se prosím nehádejte
    • kajuska4

Re: BOOOŽŽŽŽEE

Šak já to tak myslela sice srry ale já Miley nenávidím ale je to můj názor každej má svůj názor jak si řekla já už teho mám taky dost...dobře mír..
      • Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

Jo chápu že jí nesnášíš každej má jinej názor. Už jim oboum doufám nikdo nadávat nebude. Jo a jenom bych chtěla říct, že od 12. nebo 13. do 15. srpna bude na MTV deník Justina Biebera a pak ještě něco tak se doufám budete dívat
        • Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

V jakém pořadu tam bude,a v kolik hodin a kerý den přesně ?děkuji za odpověd.:) *3*
          • Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

V pátek na MTV v 18:40 dává Deník Justina Biebera až do 19:00 a od 9:00 do 21:10 dává justin Bieber's Teen star
            • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

tajže respektive od 18:40 až do 21:10 je to celé o Justinovi?v pátek
            • Re: Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

Ne to sem se asi spletla je to od 19:00 do 21:10
            • Re: Re: Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

jak to myslis to od 9 do21:10 ????
        • kajuska4

Re: Re: Re: BOOOŽŽŽŽEE

Ach jo my MTV nemáme *9* protože mamka nemá ráda takové filmy ach jo ale měli jsme ho na starém baráku ale tedkom jak jsme v bytě tak mamka nechce *9*
  • Fan Justin

Podle mě je Justinek ten nejlepší a nejhezčí kluk na celé planetě a v celé vesmírné galaxii..!!! Má pěkný hlas..zpívá nádherně a na kluka v jeho 16 letech toho zvládnul o mnoho víc než ostatní teenadři v ejho věku..!! Každý a´t si o něm říká co chce,já vždycky budu říkat,to co chci já a nikdo z vás mi to nevezme..!! Mám ho ráda,takovýho jaký je.....a sem ráda,že je...jen je mi dost líto,že ho asi nikdy neuvidím naživo..!! Ale stejnak budu tvoje věrná fanynka i v budoucnu...!! I love you Justin..!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Fan Justin

jasně máš prawdu velikouuuu já ho taky miluji a nikdo mně brát názory nebude *4* *14* *14* miluji tě Justine hrozně moc=) *14*
  • justin

Ahoj .. Justin je úplně úžasnej kluk a hodně holek ho miluje .. Já asy k nim patřim .. Někdo si myslí že má blbý příjmení a že zpívá jako holka a že i tak vypadá ale to se šeredně mílí !! Skuste brát justina Takovýho jakej je ! A podívejte se mu na tu lepší stránku ! Takže Jednim slovem JUSTIN BIEBER JE ÚŽASNEJ !! *14* *14*
    • princess-bieber

Re: justin

jj tak to ye Justin je naprosto a bezkkonkurenčně užásnej kluk a dala bych cokoliv jenom abych ho viděla :) *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: justin

I já *4* *14*
        • Re: Re: Re: justin

Miluju ho
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: justin

Já taky *4* *14*
    • kajuska4

Re: justin

přesně já taky Justina ůplně žeru *14* *14* *14* *14* *14*
  • justin

Ahoj .. Justin je úplně úžasnej kluk a hodně holek ho miluje .. Já asy k nim patřim .. Někdo si myslí že má blbý příjmení a že zpívá jako holka a že i tak vypadá ale to se šeredně mílí !! Skuste brát justina Takovýho jakej je ! A podívejte se mu na tu lepší stránku ! Takže Jednim slovem JUSTIN BIEBER JE ÚŽASNEJ !! *14* *14*
  • kajuska4

...

Hele srry ale už si nebudeme nadávat ju??Už mně to totiž nebaví já jsem vám nic neudělala já ho jen kryju jako vy Miley hele mír?Uděláme to takhle my kvám nebudeme chodit a vy knám a bude klid vážně já nenávidím nadávky prosím...já sem to takhle nechtěla *9*
    • Re: ...

alespon jeden rozumnej člověk...s mozkem.. *3*
    • fun.miley

Re: ...

jo jasny ty si tady 1 co zacala sproste nadavat!! a najednou chces prestat jo?? haha tak si nejdriv rozmysli co chces rict..
      • Re: Re: ...

ale taky souhlasím s fun.miley.. *3* at si rozmyslí co chce...a pak něco říká... *1*
  • jo

páni jakste to dokázali
    Justin vede no nekcejte vy ste skvely!!!! *15* *15* *15*
    • Re: jo

jo tím že podváděli.. *10* *16* *8*
      • klaruska44

Re: Re: jo

hm....jasně jasněěěě ůplně *13* my a podvádět twe ty Tomáši nejsi nějakej postíženej asi Jo!! *8*
        • Re: Re: Re: jo

jo hlavne ze vy nepodvadite co
  • karaoke-texty.cz

ahoj hele poku jste přihlášení na www.karaoke-texty.cz tak můžete hlasovat v hitparádě karaokeTexty je tam Justin Bieber-Somebody to love na 1. miste tak hlasujte!!! http://www.karaoketexty.cz/
    • klaruska44

Re: karaoke-texty.cz

hlasovala jsem *14*
  • didlinka-evicka

Miley už zase vede...:-(

Lidi, nerada to říkám, ale na www.o2arena.cz už zase o hodně vede Miley.:-(
    • kajuska4

Re: Miley už zase vede...:-(

ACH JO musíme s tím něco udělat *9* *14*
      • Re: Re: Miley už zase vede...:-(

mno jo no...někdo je prostě lepšíí.... Losers :D :D :D *1* *1* *15*
        • fun.miley

Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

no stim nic neudelate.. Miley je vic popularnejsi a chci aby to vyhrala protoze kdyby to byl bieber tak na nej nikdo nepride protoze co lidi znam tak ho moc nemusej,.. ma hezky pisnicky ale opravdu zpiva trosku jako holcicka.. v tom souhlasim ale buzna neni.. ale jestli tu chcete biebra tak si pockejte protoze ted by to bylo na nic.. on ted ma stejnak blbej zivot a zachvili bude akorat na drogach.. s tim nic neudelate sou to rozmazleny STARS ktery si tu slavu nezaslouzi... Miley si ji aspon vydrela sice pomoci svyho taty ale musela taky neco proto udelat.. Bieber jen se proslavil diky internetu a nic proto neudelal a vy se z nej muzete po****.... to je na tom to nejhorsi kdyz si to uvedomite.. no nic .. mozna ten kdo si to precte tak bude rikat ta holka co si o sobe mysli ale ja to myslim vazne a nechci tady nikomu nic rikat jen sem vam chtela otevrit oci :)..
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

Ježiši sklapni...a ty nwš že Mileyna brala drogy dit to psala na twitteru a měla zdechnout na tu její nemoc!!!Já zase znám lidi co JUstinka žerou a Mileynu tu svinu nenávidijou!Ale Justin tu budeeeeeeeee s tím souhlasím! a táhni tu fotku od Mileyny nechci ani vidět fůj *9* a Mileyna je fagan má hlas jak kdyby tam měla howno nebo veverku v zubech...twe ale ty nám Justina nezhnusíš krávo a Mileynu nikdy v životě nebudu mít ráda tu svinu skur°°°°°nikdy! *13* *8*
            • fun.miley

Re: Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

haha to je vtipny Miley brala dtogy??? takto jo .. nejdriv si o ni neco zjisti !!! a nenadavej tu!! nebo te nahlasim !
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley už zase vede...:-(

vy to pochopíte až budete doopravdy vyspělý...až potom pochopíte že ste byli za trapky..... já ti řeknu jednu věc..pokud nemáš pádnej důkaz že je to na FB opravdu justin....tak radši zalez do p****! a už se neozývej...mno jo...vy to pochopíte až budete mít tak přes 20 let...jak ste byli trapnýý.. *3*

ale na FB to není on ty vypatlaná pí*** ! pochopíš to už konečně ty kr*** vymatlaná !! na twitteru poznáš pravej učet tak že je tam značka ověřený profil ( anglicky ).... blbko jedna vypatlaná...na FB je to akorát tak howno..nebo Fanynka který si hraje na Bobra...hej a pak de vidět kdo je ta malej a blbej...akorát tak vy...protože máte vypatlanej mozek od Bobra a nepřemýšlíte vlastní hlavou a mozkem...sorry vy žádnej mozek nemáte...jinak byste mluvili jinak pí*** ! *1* *8*
            • kajuska4

Haha tak to já tobě nevěřím zase *8* debile jeden vypatlanej my a na Mileynu radši půjdu za bezdomovcema než na její dizkusi fůj co bych tam asi tak dělala *10* tak to určitě nebyl on tak dobře já se ho zeptám na FB jestli to ví!

a navíc...sám mám učet na twitteru a mám tam přidaný celebrity včetně justina bobra...a napsal jsem mu takový kecy jakože má v ČR plno fanynek ( samozřejmě anglicky ) a von na to ... Co to je Czech republic? ( What is the Czech republic? )... a to je aspon jeho pravej učet...blbky...takže ste v pytli..protože justin ani neví že má nějaký fanynky v ČR...když ani neví kde to je.. *1* *1* *1* *1*

mno jasně hej...určitě se píšeš s justinem na FB...promin ale jediný kdo ste tady děcka ste vy...protože normální zralej člověk by tomu tak snadno nevěřil.... jo a ještě jedna věc.... ANO taky nám lozíte na našu Miley stránku a nadáváte nám...takže proč bysme nemohli mi že ? *1* Justin Bieber je píííp píííp píííp ******* ********** !!! *1* *15* hej až tu bude v o2aréně tak na něj pošlu atomovku ty voe...nebo nějaký mafiány.. *1* *5*
            • klaruska44

Přesně Kájush máš pravdu já ani nevím proč sem lozijou když jím Justin vadí...nechte nás a jeho napokoji!! *9* *8* Njn jde vidět že jste ještě děcka a my snad vám lozíme nadávat na Mileynu! *10*

S ním* tak drž tu svou chlupatou držku a táhni jí vylízat a vy jí snad znáte!! *8*

Sklapniiiiiiiiiii kokote zasraný a táhni vylízat Mileyně kundu kokote *8* náhodou Justin mně zná píšu si s ní na FB

ty si moc nějaká chytrá ty k**** jedna !! prej miley brala drogy mno... xDDD takovou pičovinu jsem ještě neslyšel...spíš justin má hlas jako pětiletá holčička...to už i já zpívám líp než on... BOže Bože...je to prostě neuvěřitelnej debil...a vůbec o vás neví..že jsou tady v ČR nějaké jeho blbý fanynky...ten se na vás akorát tak vysere a to z vysoka, hodně vysoka *1* *15* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit