-
Justin My world tour
ahoj Justinovo My world je tu pro čr hlasujte na http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour_2010?page=2 -
-
Re: Justin My world tour
hlasuji *4* *14*
-
-
je to tam!
holky Justin je pred Miley je to strašně super vedla o 700 hlasů a my ji dokázali dohnat sme proste skvely diky mo ze hlasujete ted uz si jenom vytrvorit nejakej ten naskok -
-
Re: je to tam!
NEJLAPŠÍ JSME!! TAK A TED JEDEM NA TEN NASKOK...:) AA JA VAS ŽERU HOLKY...:) JUSTÍNEK PROSTĚ MUSÍ VYHRÁT...:) -
-
Re: Re: je to tam!
joooo Musí nenecháme vyhrát nejakou Miley Sajhnus nebo snad jo????NE!!!Justin je nejlepší!!!a tede dem na ten náskok -
-
Re: Re: Re: je to tam!
NO TO VÍŠ ŽE NE!! xD TO JE PRDEL KOLIK MYSLÍŠ ŽE NAS TAM TAK HLASUJE TED SKAČE TO DOCELA RYCHLE?? xD MÁM Z VÁS RADOST HOLKY....PROSTĚ HO SEM DOSTANEM I KDYBY SME SE MĚLI UKLIKAT...:) -
-
Re: Re: Re: Re: je to tam!
Mnoo my na Twitteru s kámoškou trochu spamujem.. trochu nám s hlasama pomohli Američani.. :) haha -
Re: Re: Re: Re: je to tam!
jo moje slova souhlasim s tebou dostanem ho sem at uz chce nebo ne my se proste nevzdame my budem bojovat za svyho Idola -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je to tam!
já takýýýýýýýýý.......já ho chi ted hned tady Justinéééééééééééééé -
Re: Re: Re: Re: Re: je to tam!
JOOOOOO PRO NĚJ VŠECHNO....JÁÁÁ HO CHCI TAK STRAŠNĚ VIDĚT NAŽIVO....BÉÉÉ :(
-
-
-
-
-
-
HLASUJTE!!!
lidi plss hlasujte na tu O2 arenu plssss.....ja ho tady strasne chci pls.... jo a jeste neco 13-15 srpna bude justin na MTV v pořadu My Diary...:) sice sem to uz videla ale tady budou aspon titulky...:) :) -
-
Re: HLASUJTE!!!
vis jak hlasovat vickrat? -
-
Re: Re: HLASUJTE!!!
nemohli byste mi napsat jak dát víc hlasů na mail pls?
nemám totiž FB ani icq...
moc díky..i když mám ráda všechny (Justínka,miley i adama) hlasuju pro <3<3Justínka<3<3 *3* -
Re: Re: HLASUJTE!!!
jo vim koukni kousek dolu a napis tlapce na icq...:)
-
-
-
díky
díky lidi že hlasujete pro Justina kdo by nevedel mooje Icq nebo skype je dolejš díky moc -
Vím to!!!!!
ahoj hele vím jak hlasovat víckrát takže moje Icq je 586942375 anebo FB Lucie Bieber Fever Trčková díky -
-
Re: Vím to!!!!!
nebo skype Lucka Bieber -
-
Re: Re: Vím to!!!!!
já to tk vim moje icq je 396173601
-
-
-
Baby aaaaaaaaaaaaaaa
Spousta z nás si klade otázky jestli je Justin Bieber gay nebo holka. Nebo kluk který si nechal udělat plastiku obličeje. Kdo ví?A nebo je to holka která si nechala upravit vlasy na kluka. Nicméně pro mě je to Justinka Bieberová. Baby aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. -
-
Re: Baby aaaaaaaaaaaaaaa
Slečno,nevím jestli ti tak sedí v žaludku,ale pokud ti ten klučina vadí tak tady netrav čtení jeho fanouškům a běž na diskuzi toho,kdo se ti líbí.Ale co se divím vždyt tvoje léta života jsou určitě zatím krátká.Jinak se měj a zraj :) *3* -
Moc vtipné.. -
dobřéééééé *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Tour
tak ja nwm jestli to víte,ale Justin říkal že by se sem rád podíval :) ale až tak za rok , tak nwm jestli je to pravda nebo ne .. už to nějak extra neřešim -
-
Re: Tour
Jé, to je skvělý!!! Kámoška mi už něco takovýho říkala, že příští rok v létě, ale vůbec nevím, jestli je to pravda.
Ale Justin na začátk,u příštího roku určitě pojede do Německa a Polska. Třeba se tam s některými z vás uvidím. :) -
Re: Tour
a kde to rikal?
-
-
nevíte?
ahoj nevíte nekdo jak hlasovat víckrat??? -
Justin Bieber
Já nevím jakej na Justina Biebera máte názor ale já určitě dobrý já si myslím že Justin je dobrej hodnej laskavej hezkej kluk a není to taková ta stupidní celebrita která se jen předvádí a vydělává prachy . Ne!!! justin je mnohem víc má talent a velký ůspěch má to po čem touží tolik teenagerů. A hlavně mě dostal tím jak procitěně zpívá a jak krásně vypadá. Zpívá z duše srdce a navíc peníze které dostane za vystoupení dává pro charitu chudých dětí. je to moc Milý kluk a má v sobě duši anděla. *4* -
-
Re: Justin Bieber
Strašně hezky napsané,upe vše sedí co si myslím i já.Konečně někdo se smyslem pro cit :) *3* -
Re: Justin Bieber
Souhlas souhlas souhlas!!!
-
-
smůla
no tak asi máme smůlu aby justin přijel sem protože miley vede už zase tak 200 hlasů *9* *9* *9* -
-
Re: smůla
no já si mylslim ze by sem stejne neprijel on muze vyhrat a oni ho sem maximalne pozvou ale já si myslim ze toho má dost a ze kdyby dostal pozváni ze byneprijel....já nevím...
-