-
justin
ach jo já chcu aby byl v česku i když to mám do o2 areny aspon 5 hodin cesty autem ale já ho tu prostě chci *14* *14* -
-
Re: justin
jo já taky ale je tu problém Miley snížila náskok už vede jen o 150 hlasů už aby to skončilo a Justin vyhrál -
-
Re: Re: justin
haha a vy věříte , že když vyharaje , že opravdu přijede jo? *15* no tak to teda jako ty jeho živý koncerty nic moc *1* *1* *1* *1* *1* ale když se vám líbí! *16* *15* *10* -
-
Re: Re: Re: justin
za zkoušku to stojí tak proč to nezkusit -
-
Re: Re: Re: Re: justin
tlapka055 a ty jsi s kama *14* *14*
-
-
-
-
-
Twiiter od justina
Já bych se chtěla zeptat jaký je ten pravý twitter od justina teda pokud náký má *14* *14* *14* :D -
-
Re: Twiiter od justina
twitter.com/justinbieber
-
-
hhh
vždyt se líčí *1* *1* a ani ještě nemutoval *1* -
-
Re: hhh
Ale hlas se mu značně prohloubil.. -
Re: hhh
:D koukala jsem na jeho fotky a ani na jedný není nalíčenej takže ? *3*
-
-
justin 4ever
prestante se do justina navazet!!!!!!! je to NORMALNI kluk jako ostatni ale je lepsi a to o dost nez oni !!!!! nevim co proti nemu mate!!!!!!!! *10* -
-
Re: justin 4ever
Jn, je úpa normal, já vím čím to je, onizávidií -
-
Re: Re: justin 4ever
jo to jo
-
-
Re: justin 4ever
jo Justin je uplne normalni newim jaky by to bylo vam kdyby vas nekdo sikanoval kvuli vasemu stylu
-
-
Justin
101 důvodů, proč miluju Justina, sice jsem to nepsala já, ale naprosto s tím souhlasím. :) <3 http://www.twitlonger.com/show/2qiq j5 -
-
Re: Justin
*1* *1* *1* tak tohle je už i na mě moc *1* Panebože zamyslete se lidi *7* vůbec ale absolutně vůbec ho neznáte,vidíte ho jenom na nějakách videoklipech kde se může chovat uplně jinak než ve skutečnosti *9* Já mám ráda jeho hudbu i jeho styl ale tohle už je fakt přehnaný *1* -
-
Re: Re: Justin
my o nem vyme vsechno.....kde bydlí co má rád atd.....a jestli ti tu neco vadi tak muzes jit.....ty vis kam
-
-
jooo to vystihuje hele dáš mi tvoje icq???já ti napíšu moje bzkazem pokecáme my si budem rozumět
Milujeme Justina =o****
-
-
Justin
Hey. :) Kdo plánuje jít příští rok na jeho koncert do Německa/Polska? :) -
-
Jo a ještě koukněte se na toto video, je to doooost vtipný. :D http://www.twitvid.com/UXGC2 Biebs děkuje fanouškům a vpochoduje tam Chaz s Ryanem. :D
-
-
novinky
Ahoj takže mám pro vás pár novinek ohledně Justina:
-takže Justin bude natáčet jeho film který bude vytvoren z jeho zivotopisu vlastne jak se dostal ke sláve nebo tak neco
-pak bude hrát v jednom dile kriminálky New York ne Las Vegas
-a pak povídal ze jeho velké turné bude mít celkem 41 zastávek nevím jestli je mezi tím i čr
-a pak rikal ze jestli se vsechno povede chtel by udelat turne po Německu....takze to je vsechno kdybyste meli jeste neco tak to sem pripiste dík =))) *14* *14* *14* *3* *3* -
-
Re: novinky
jak to vsechno vis?na jakych strankach si to nasla,a kdy bude natacet ten jeho film podle zivotopisu?newis pls?diky *3* -
-
Re: Re: novinky
no chtej to natacet az po tom turne a psal to vsude na Twiteru MySapce a ve Fanclubech atd....
-
-
Re: novinky
Ne, je to Las Vegas, sám to řekl v jednom rozhovoru. :) A ČR tam není.. -
-
Re: Re: novinky
ne je to New york psal to na twitru -
-
Re: Re: Re: novinky
Ne na Twitteru nic takového nepsal. :D -
-
Re: Re: Re: Re: novinky
ale psal se tam podívej určo to tam najdeš
-
-
-
-
-
pls
já -
pls
Ahoj...hele jen tak pro zajímavost kolik lidí sem tak na tu diskusi chodi nejčastěji prosím jen to chci vedet odpovezte mi na tenhle prispevek staci jen "já" díky moc *4* -
-
Re: pls
já -
dík -
já -
Re: justin bieber 4ever
ja a justin je nej *14* *14* -
Já :) -
já *4*
-
-
caitlin
Justin s nikým nechodí ,ale chce chodit s Caitlin. psal jí to tady to mate v češtině "...takže já nevím co jsi dělala,že já tě pořád miluju a já s tebou teď neflirtuju, takže jsem single..." -
-
O2 arena
Chtěla bych zase hlasovat na té o2 aréně pro Justina ,ale nejde mi to.Pokud někdo ví kde je chyba,tak pište. -
-
Re: O2 arena
hele Jestli máš Internet Explorer a Google Chrome tak můžeš hlasovat 2x jednou tam a po druhý zas tam zkus to -
-
Re: Re: O2 arena
Nechápu to,nejde to ani prd.Ale děkuji . *3*
-
-
-