Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justin

ach jo já chcu aby byl v česku i když to mám do o2 areny aspon 5 hodin cesty autem ale já ho tu prostě chci *14* *14*
    • tlapka055

Re: justin

jo já taky ale je tu problém Miley snížila náskok už vede jen o 150 hlasů už aby to skončilo a Justin vyhrál
      • Re: Re: justin

haha a vy věříte , že když vyharaje , že opravdu přijede jo? *15* no tak to teda jako ty jeho živý koncerty nic moc *1* *1* *1* *1* *1* ale když se vám líbí! *16* *15* *10*
        • tlapka055

Re: Re: Re: justin

za zkoušku to stojí tak proč to nezkusit
          • Re: Re: Re: Re: justin

tlapka055 a ty jsi s kama *14* *14*
  • mishiq

Twiiter od justina

Já bych se chtěla zeptat jaký je ten pravý twitter od justina teda pokud náký má *14* *14* *14* :D
    • sweet.anne

Re: Twiiter od justina

twitter.com/justinbieber
  • nehg

hhh

vždyt se líčí *1* *1* a ani ještě nemutoval *1*
    • Re: hhh

Ale hlas se mu značně prohloubil..
    • -dajka-

Re: hhh

:D koukala jsem na jeho fotky a ani na jedný není nalíčenej takže ? *3*
  • justin 4ever

prestante se do justina navazet!!!!!!! je to NORMALNI kluk jako ostatni ale je lepsi a to o dost nez oni !!!!! nevim co proti nemu mate!!!!!!!! *10*
    • Re: justin 4ever

Jn, je úpa normal, já vím čím to je, onizávidií
      • tlapka055

Re: Re: justin 4ever

jo to jo
    • tlapka055

Re: justin 4ever

jo Justin je uplne normalni newim jaky by to bylo vam kdyby vas nekdo sikanoval kvuli vasemu stylu
  • sweet.anne

Justin

101 důvodů, proč miluju Justina, sice jsem to nepsala já, ale naprosto s tím souhlasím. :) <3 http://www.twitlonger.com/show/2qiq j5
    • -dajka-

Re: Justin

*1* *1* *1* tak tohle je už i na mě moc *1* Panebože zamyslete se lidi *7* vůbec ale absolutně vůbec ho neznáte,vidíte ho jenom na nějakách videoklipech kde se může chovat uplně jinak než ve skutečnosti *9* Já mám ráda jeho hudbu i jeho styl ale tohle už je fakt přehnaný *1*
      • tlapka055

Re: Re: Justin

my o nem vyme vsechno.....kde bydlí co má rád atd.....a jestli ti tu neco vadi tak muzes jit.....ty vis kam
    • tlapka055

jooo to vystihuje hele dáš mi tvoje icq???já ti napíšu moje bzkazem pokecáme my si budem rozumět
      Milujeme Justina =o****
  • sweet.anne

Justin

Hey. :) Kdo plánuje jít příští rok na jeho koncert do Německa/Polska? :)
    • sweet.anne

Jo a ještě koukněte se na toto video, je to doooost vtipný. :D http://www.twitvid.com/UXGC2 Biebs děkuje fanouškům a vpochoduje tam Chaz s Ryanem. :D
  • tlapka055

novinky

Ahoj takže mám pro vás pár novinek ohledně Justina:
    -takže Justin bude natáčet jeho film který bude vytvoren z jeho zivotopisu vlastne jak se dostal ke sláve nebo tak neco
    -pak bude hrát v jednom dile kriminálky New York ne Las Vegas
    -a pak povídal ze jeho velké turné bude mít celkem 41 zastávek nevím jestli je mezi tím i čr
    -a pak rikal ze jestli se vsechno povede chtel by udelat turne po Německu....takze to je vsechno kdybyste meli jeste neco tak to sem pripiste dík =))) *14* *14* *14* *3* *3*
    • kaaataaa

Re: novinky

jak to vsechno vis?na jakych strankach si to nasla,a kdy bude natacet ten jeho film podle zivotopisu?newis pls?diky *3*
      • tlapka055

Re: Re: novinky

no chtej to natacet az po tom turne a psal to vsude na Twiteru MySapce a ve Fanclubech atd....
    • sweet.anne

Re: novinky

Ne, je to Las Vegas, sám to řekl v jednom rozhovoru. :) A ČR tam není..
      • tlapka055

Re: Re: novinky

ne je to New york psal to na twitru
        • sweet.anne

Re: Re: Re: novinky

Ne na Twitteru nic takového nepsal. :D
          • tlapka055

Re: Re: Re: Re: novinky

ale psal se tam podívej určo to tam najdeš
  • pls

• tlapka055

pls

Ahoj...hele jen tak pro zajímavost kolik lidí sem tak na tu diskusi chodi nejčastěji prosím jen to chci vedet odpovezte mi na tenhle prispevek staci jen "já" díky moc *4*
    • Re: pls

• tlapka055

Re: pls

dík
    • kaaataaa

• Re: justin bieber 4ever

ja a justin je nej *14* *14*
    • sweet.anne

Já :)
    • Re: pls

já *4*
  • caitlin

Justin s nikým nechodí ,ale chce chodit s Caitlin. psal jí to tady to mate v češtině "...takže já nevím co jsi dělala,že já tě pořád miluju a já s tebou teď neflirtuju, takže jsem single..."
    • O2 arena

Chtěla bych zase hlasovat na té o2 aréně pro Justina ,ale nejde mi to.Pokud někdo ví kde je chyba,tak pište.
      • tlapka055

Re: O2 arena

hele Jestli máš Internet Explorer a Google Chrome tak můžeš hlasovat 2x jednou tam a po druhý zas tam zkus to
        • Re: Re: O2 arena

Nechápu to,nejde to ani prd.Ale děkuji . *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit