Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justinqk-bieber-love

,,

Ahojky to jsem já kajuska4 udělala jsem si proněj profilek *4* *14* *14*
    • armenakos1

Re: ,,

prý pro něj...ten to tak uvidí.. *1*
      • kajuska4

Re: Re: ,,

Ale já myslela že tam jenom budu mít jeho fotku!!
  • martikabieberova

Sen o Justinovi

Zdál se mi sen o Justinovi a od té chvíle si myslím že jsme něják propojený takže: Jeli jsme s rodičema do Kanady za Justinem.U nich doma to vypadalo přesně jako u nás.Oni měli večeři a měli sekanou,Justin tý sekaný kousek nechal a dal jí do takovýho pytlíčku a řekl: Na tady máš prodej ho! Tak sem šla a najednou mi típla SMS od Justina a psal: Jestli to maso prodáš staneš se mojí holkou!To maso jsem prodala takovýmu chlápkovi v hospodě za 2 dolary a šla jsem zpátky k Justinovi začaly jsme se líbat a pak došlo k něčemu víc však vy víte k čemu! *14* *14* No pro mě to byl úžasný sen!! *14* *14* *14*
    • tlapka055

Re: Sen o Justinovi

to me se zdálo ze prijel k nám do skoly a vsechny holky se drzeli jen u neho a pak tam na skolnim dvore zpival a já newim proc ale proste sem se toho nejak nevsimala a pak na me ukazal já sla k nemu na podiu a pak sme sli po skole do parky no proste sme spolu chodili a libali sme se atd....já na to furt myslim a kdyz sem se probudila tak sem se hrozne chtela do toho snu vrátit......=))) byl to úžasný pocit být Justinovo holkou *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Sen o Justinovi

Jéé taky hezounkej sen *4* *14* *14* *14*
    • kikiss11

Re: Sen o Justinovi

Super! :D Mě se jednou zdálo, že za mnou přijel na kole a že měl v puse cigáro..:D :D Nevím přesně co potom bylo dál, ale vím, že sme se drželi za ruce *14* *14* *14* *14*
      • niky.b

Re: Re: Sen o Justinovi

ja taky měla taky sen:D zdálo se mi že přijel do školy podíval se na mě a celej zrudnul pak zpíval a já snim potom sme se líbali a já sem se s rodiči přestěhovala za nim a chodili sme spolu :D do klubů prostě super sen kéž by to byla pravda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
      • Re: Re: Sen o Justinovi

čauky wow...supr sny *1* *3* mně se zdálo:Že jsem si s ním psala na FB a on řekl že doletí za mnou..tak jsem si říkala wow jestli to je pravda tak to je bombový *4* *14* uběhly 2 dny a jdu na náměstí a on tam sedí zamaskovaný s hlídačama aby ho fanynky nepoznaly a najednou si říkám je to on mám ho oslovit tak jsem odolala a šla k němu a řekla jsem Anglicky jsi to ty Justine?To jsem já Karolína a řekl jasně tak jsme šli spolu a líbaly jsme se,zdržely za ruce ááááááááááá kéééééééééééééžby *4* *14* *14*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Sen o Justinovi

mno tož kdyby uviděli ty hlídače tak by jim to bylo asi divný nee ?? *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* a vubec jak se můžete ve snu líbat s holkou.. *1* *1* *15* *5*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Sen o Justinovi

ježiši marja božeeee ty si nikdy asik neměla sen s žádným klukem co? *9*
  • smradoch

justin je muj idol *14* *14* *14*
  • sen

zdál se mi sen,ze chodim s 'Bíbrem' a to ho ani moc nemusim..akorat v tom snu to byl proste kluk,ale vypadal uplne jako Justin!..líbali sme se spolu atd :-D ted na ten sen furt musim myslet a diky nemu sem zacala milovat a poslouchat bíbra :-D
    *14*
    • Re: sen

napodobně *5* *3*
  • tlapka055

MTV

takže v pátek 13.8 je to od 18:40 do 21:10 seé o Jutinovi...myslím je to tak?
    • Re: MTV

Jéééééé to je v háji,tak já jsem toho 13.8 v práci a tam mtv nemám..dávají to jen toho 13? *1*
      • tlapka055

Re: Re: MTV

jo
        • Re: Re: Re: MTV

Neeeee *9* ja budu 13 u babicky a ta MTV nema.. to snad neee...
    • Re: MTV

Ano máš to správně a hlavně se dívejte *1* *1* *1*
      • tlapka055

Re: Re: MTV

jojo já se budu dívat ani na záchod nepudu :D
        • Re: Re: Re: MTV

Nemohl by to někdo na tem MTV nějak natočit a poslat mi to pak nějak?sakra,tak z toho sem smutná :) *9*
    • tlapka055

Re: MTV

*místo seé tam má být je to celé
  • mishiq

caitlin s justinem u moře!!

V Bravu je článek o Justinovi a Caitlin!! Byli spolu na Bahamách u moře!! Pořád spolu blbli,Jedli Velké gumové hady(jede spolešně),a hráli kulečník!!Že by se dali znovu dohromady??? Justin říká že né že je jenom kámoška a že hledá velkou lásku!!! Ale neříká to jen proto aby si udržel fanynky??? *16*
    • tlapka055

Re: caitlin s justinem u moře!!

newm mozna ja si ale nemyslim
  • mishiq

Selena plus Justin

Na netu se ted objevila zpráva že je justin ve vztshu se selnou gomez.´...Je to pravda???
    • Re: Selena plus Justin

ne Selena Gomez chodí s Nickem Jonasem
      • Re: Re: Selena plus Justin

Sel teď nechodí s nikým s Nickem už se rozešla dávno *1*
        • tlapka055

Re: Re: Re: Selena plus Justin

no tak já to nesleduu já sleduju jen Justina a Miley ale spis jen Justina xD =DDD *1*
  • mishiq

Selena plus Justin

Na netu se ted objevila zpráva že je justin ve vztshu se selnou gomez.´...Je to pravda???
  • kajuska4

..

Dnes jsem byla u mamky na brigádě a koupila jsem si časák Popcorn a je tam plakát Justina a četla jsem si o něm článek o tom šikanování a já jsem normálně v mamčiné práci brečela a mamka ježiši marja no jo ale jako to si zažil každej a zrovna Justin chudášeeeeeeek *9* *9* *9*
    • Re: ..

hm já to taky četla a ty fotky okolo sou hrozny nemohla sem se na to divat já taky brecela
      • kajuska4

Re: Re: ..

jj ty fotky jsou strašný ach jo nwm co proti Justinovi furt mají *9* ♥
        • Re: Re: Re: ..

ahoj taky sem to četla je to hrozný ale ve videklipech se maluje retenkou takže si to potom zavinuje sám *9*
        • kikiss11

Re: Re: Re: ..

Jj přesně! Proč se ti lidi nestarají sami o sebe! Prostě mu jenom závidí, že je tak úspěšný a nadaný (ještě krásný) zpěvák! ♥
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

Přesně...ach jo mají se postavit před zrdcadlo a mají se na sebe podívat a zpívat a uvidijou jací jsou hnusní! *9*
            • tlapka055

Re: Re: Re: Re: Re: ..

tak to jsem nepochopila ale nevadi
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: ..

spíš sen každé holky *15* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ..

jo To co má Justin je snad sen každýho kluka : Kariéra peníze a spousty holek okolo sebe no rikejte kluci neni to splneny sen??
  • kikiss11

I ♥ JB!

Když se mně někdo zeptá, jaký je můj oblíbenej zpěvák tak řeknu Justin Bieber! Samozřejmě si hned z něho utahujou, že je to holka předělaná na kluka. Upřímně: Jak to můžete vědět! NEMŮŽETE VĚDĚT JAK SE CHOVÁ!! Dobře je to váš názor, ale jde to i slušně!!! NORMÁLNÍ, INTELIGENTNÍ lidi, když nenávidí nějakou celebritu, tak jí většinou ignorují!!! Ale to někteří z nás asi nejsme! Prostě I♥ JB!!! ♥♥♥ Má někdo problém??.......Tak ať si ho vyřeší se svým mozkem!!!!
    • princess-bieber

Re: I ♥ JB!

I ♥ JB too!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: I ♥ JB!

Přesně souhlasím s tebou je to skvělý kluk mám ho ráda a nesnáším lidi co ponižujou nějaký celebrity jenom kvůli tomu že jsou slavní a že toho dokázali mnohem víc než ostatní lidi...!! Je to též můj oblíbený zpěvák..!! a nikdy na jě nedám dopustit..když on je SO CUTE...!!!! I love him..!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: I ♥ JB!

Přesně souhlasím s tebou me se deje to samy
      • kajuska4

Re: Re: I ♥ JB!

Přesně i mně jako spousta lidí ho u nás rádi nemají minule jsem si stáhla do mobilu One Time a bejvalá kamarádka ježiši to je ten debil ach jo já jsem na ní začala normálně řvát na Justinka nikdo nebude nadávat *9* *13* *14*
        • Re: Re: Re: I ♥ JB!

já taky Justina hájím vždycky když si z něj někdo začne utahovat
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: I ♥ JB!

přesně.. *9* ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit