Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Nějaké info...

Teď trochu odbočím, mám tu nějaké JB aktualizace, aspoň pro ty, které to zajímá. :)

1. Hlasujte prosím pro Justina každý den na teenchoiceawards.com, musíte se ale zaregistrovat. Je nominovaný na Album Pop, Breakout Artist Male, Male Artist a Fanatic Fans.

2. Podle informací, které se objevují, Justin do Evropy v rámci My World Tour příští rok na 100% přijede, ale ne do Česka. Ale do Německa i Polska pojede určitě.

3. Dnes 7. 7. je Bieber day. :) Přesně před rokem vyšel jeho první singl One Time.

4. Pokud to ještě nevíte, Justin má svůj oficiální fanklub, adresa je BieberFever.com. Je to sice placené, stojí to 35 dolarů (+ pro nás ještě dalších 10, protože jsme z Evropy) na 4 měsíce. Potom se každý měsíc doplácí 9 dolarů. Ale stojí to za to - jestli se tam zaregistrujete, přijdou vám nějaké věci s Justinem, potom jsou tam fotky, exkluzivní videa, fóra, možnost vyhrát meet and greet passes, mluvit s Justinem online a spoustu dalších věcí. Já tam jsem a je to ÚŽASNÉ.

To je snad všechno to nejdůležitější.
    • Re: Nějaké info...

je to tam jen anglicky nebo i cesky

1. snad female fans ne???? no....počkej,ty vlastně ani nevíš co to znamená vid?? ale hlavně že se tot točíklem justina....upřímně,je mi tě líto...lepší je normální láska,TAHLE platonická jenom ničí pohled na svět :D ale to ti asi nevysvětlím,sni si dál *1* *1* *1* *1* *5* *5* *4* *4* *4* *15* *15*
      • sweet.anne

Re: Re: Nějaké info...

Když jsem chodila na základku s rozšířenou výukou AJ a budu chodit na gympl, kde se učí v angličtině, předpokládám, že vím, co to znamená..
        • Re: Re: Re: Nějaké info...

nemusíš machrovat nee?? :D *7* *7* *1* *1* *1* já taky nemachřím s iq 139. noo...ale...mohla bys teda bejt dost chytrá na to,abys chápala co je KLUK A CO HOLKA *4* věř že tvůj milovanej jay jay kluk není..... *3* *3* *3*

už hlasuju díky za info
  • sweet.anne

Justin

Mám chuť sem po dlouhé době něco napsat. Haters, proč marníte čas nenáviděním 16ti letého kluka? Jestli ho nesnášíte, tak ho nechte na pokoji a nestarejte se o něho. Tím, že sem chodíte a píšete se o něj vlastně zajímáte. Vy jste proti němu NIC. Na Facebooku má přes 6,5 milionů fans a na Twitteru přes 3,5 milionu. Obě alba platinová. Koncerty vyprodané. Stars s ním chtějí dělat duety. Přichází mu nabídky do filmů. Už i vyhrál své první ceny. Ale nejde jen o ten úspěch.. je to jedna z málo celebrit, která se stará o své fanoušky. On ví, odkud pochází a že se mu splnil sen. Na Twitteru si každý den přidává fanoušky, odpovídá jim a posílá zprávy, protože ví, že bez nich by tu nebyl. Každý den se probouzí s tím, že žije svůj sen a dělá to co miluje.
    Těm, co sem píšou hate komenty se jenom směju.. zamyslete se nad tím co říkáte. A jestli ho chcete nenávidět dál, hodně štěstí..
    • tyret

Re: Justin

Koukám, že demokracie je tu jen prázdný pojem. Proč někdo nemůže napsat, že Mr. Justin Bieber, zpěvák s velkým Z, neumí zpívat? Každý snad máme právo na vlastní názor, za tohle jsme přece bojovali, a teď přijdete vy a budete nám vykládat, co sem můžeme a co nesmíme napsat??
      Požaduji svobodu a ne jen příkazy!
    • Re: Justin

to vážne si pisu na twittry?? :O
    • Re: Justin

napsala jsi to krásně souhlasím
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

:) Děkuji.
        • Re: Re: Re: Justin

Taky 100% souhlas *3*
    • sweet.anne

Re: Justin

A ještě něco.. ne, že by kluci nesnášeli Justina. Oni nesnáší fakt, že nejsou Justinem. Nebo snad nechcete, aby kvůli vám šílely miliony holek?
      • Re: Re: Justin

Nezlob se na mě holčičko ,ale Justinovy moc kluků nezávidí ani nežárlí a podle stylu kterým píšeš se mi zdá že jediný kdo tu žárlí si ty no představ si že chodíš s justinem bieberem ale měla by ses probrat tvuj sen se nestane
        PS:myslím že kdybych měl producenta a fotky v nějakým stupidním časopisu jako je bravo byl bych tam namalovanej tak by si taky šílela ty vlastně neposloucháš biebra kvůli hudbě jen kvůli tomu že mají tvý kámožky jeh písničky a kupuješ si ty časopisy typu bravo atd.Až ti bude 25 vzpomeň si na mě a poslechni si nějakou jeho písničku *15* *15* *15* *15* *15*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Justin

OMG.
      • novalee

Re: Re: Justin

Justin je hlavně přiteplenec :D Vždyť už z toho zpěvu je to poznat. No uznej sama - baby, baby, baby ooooo :-D No urážet ho nebudu, je to na něm, co dělá. Ale jedno vim jistě - určitě bych se nezařadila k tomu milionu holek, co po něm šílí (jak ty píšeš). To není kus chlapa :-D

Kus chlapa to není to jo,ale něco na něm opravdu je,ráda si ho poslechnu,hezky se na něj dívá.Přiteplenec určitě není a od písně baby se mu značně hlas prohloubil.
        • tynacool

Re: Re: Re: Justin

Dobře ty!! *1*

Konecne nekdo normalni
  • Pinkpop

Další tah jak vydělat peníze na dětské naivitě. Slyšel jsem od něho jednu písničku (a to jen tak letmo) a hudba mizerná - žadné výraznější prvky, umělé kraviny, které každý žere protože PC už vyřadilo hudební nástroje, jednoduchá skladba písně (sloka-bridge-refren-sloka... = nuda) ; zpěv - na svůj věk dost nevýzrálý, ale tak příroda je někdy svině, naživo jsem ho neslyšel (doufám že nezpívá na playback, tohle bych vraždil). Jinak pokud jde o talent tak umělec není jen ten kdo umí ve studiu zazpívat písničku, ale umělec je ten který si umí napsat hudbu, text a dokáže aspoň průměrně naživo bez playbacku podat svou píseň. A to, že je v hitparádách první, dělá to, že za něho každá hudebně nevýzrálá holka (nevím jestli aji kluk) posíla hlasy, čímž vlastně pomáhá dostat se státu z finanční krize a tupě rvát peníze do předem promyšleného marketingového tahu.
    • alficka

Re: Pinkpop

Hehe, ale vždyť on ty písničky píše... Samozřejmě mu s tím pomáhají, ale podílí se na tom psaní. Na playback nezpívá. A myslím, že Justin si ty songy pak na koncertech umí podat skvěle...
      • _ketka_

Re: Re: Pinkpop

Zatím jsem nenašel jediný song, který by si napsal sám. A naživo si to raději pouštět nebudu.
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Pinkpop

On se podílel na 3 písničkách na prvním albu a na všech na druhém albu. Takže klid..
          • _ketka_

Re: Re: Re: Re: Pinkpop

Ja jsem napsal, že si žádnou nenapsal sám. Takže klid
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: Pinkpop

:D
    • Re: Pinkpop

pěkně si to napsal *14* *1* *5* *5* líp bych to nenapsala ani já ;) ;)
      • Re: Re: Pinkpop

*1* Tak pravda to je. Producenti většinou nesháněji lidi jen proto, že mají talent, ale protože vymysleli plán jak zase vydělat. Stačí sehnat "slaďouše", kterého když uvidí malá holka v rozmezí 6 - 14 let, tak omdlí. Pak to chce sehnat skladatele chytlavých melodií a tu narvat to jednoduché písně, která není složitá na poslech a vypustit ten hnus do světa. A takových pokusů tu už bylo několik (např. Spice Girls - každá malá holka se v nich mhola najít: jedna sportovkyně, druhá trochu silnější, třetí černoška, další elegantní a poslední blbá blondýnka). A nejhorší a nejsmutnější na tom je, že jim to tady každý žere.
        • Re: Re: Re: Pinkpop

přesně si to napsal,nebo třeba Hanson-v roce 95 to byla uplně nej kapela-3 roztomilí malí bráškové,naspívali extrémně jednoduché texty,do showbusinesu je dotlačil papínek,holky je milovaly......a.....dnes o nich 2 třetiny lidí ani neví....a vsadím se že náš milovanej jay-jay bude mít podobnej osud *1* *1* *1* *1* *1* *1* upřímně se na to těším *5* *5* *4* *4* *5* *1* *1*
    • 8.ball.8

Re: Pinkpop

+1 *3*
  • roxanda

poradte!! :)

holky, nevite co zase ted justin dela noveho??? :)
  • kokněte se prosím

Ahojky prosím vás koukněte se na můj blog http://mw-justinbieber.blog.cz/ a napište někde nějaký komentík děkuju předem papá máte to tu pěkné *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *4* *4*
  • jey.b

proste jey je nejlepší:je sldkej umí krásně zpívat a já honeprestanu mít ráda ale není jen to.....on se proste nea popsat slovem nestaila by mi abceda jen abych rekla jak ho mam rada...♥
  • KristenQa_StewarT

Tohle co teď napíšu neberte zle.
    Prostě ze začátku jsem Justina neměla ráda protože mi fakt přišel noo sorry ale že zpívá jak holka...Potom jsem , ale slyšela jeho song Baby a protože taky hodně ještě hralo One Time tak jsem si je stáhla do mobilu a poslouchala. Justin nepatřil mezi moje nej zpěváky ale potom když jsem z jednoho rozhovoru vyčetla že si o ostatních celebritách myslí , že jsou namachrovaný,nudný,hnusný, a že by měli přestat zpívat jako to mě teda dostalo nehledě u toho bylo z těch možností bylo jméno mé Fave zpěvačky hodně mě to naštvalo a když se zamyslím Justin má zajímavej hlas ale aby říkal dobrýmu zpěvákovi že zpívá hrozně tak jako.....Nevim možná je to zase drb ale i to že provokuje ostatní celebrity *9* teď napíšete Re: Tipu: Proč sem chodíš? Protože jak jsem četla višchni tady píšou jak mají svůj názor a já ho mám taky!
    • 8.ball.8

Re: KristenQa_StewarT

*3*
    • alficka

Re: KristenQa_StewarT

To byl určitě drb! Kde bereš tu jistotu, že to je pravda?? Je to pitomost, radši budu věřit interwiev, kde Justin říká přímo do kamery, co si o kom myslí, než když si to přečtu někde v časáku, či bulváru a nebudu mít jistotu, že si to někdo nevymyslel...
      • Re: Re: KristenQa_StewarT

věř si čemu chceš a nestarej se o to čemu věří ostatní! A jako aby celebrity provokoval je tak to je pěknej chudák stejně má plno lidí kteří ho milujou ale taky plno těch co poznali jakej je no jo dobře tak ať se vám líbí já vám to neberu , ale zpívá děsně! A jako když na něho čekaj posedlý fanoušci a on kolem nich projde uplně v pohodě je ignoruje jako fakt jen aby byl středem pozornosti
        • alficka

Re: Re: Re: KristenQa_StewarT

Tady asi někdo čte časopisy a věří každému slovu...
  • alficka

Pro antifanoušky!

Už jsem to psala dole, ale stejně to napíšu i sem!...
    Vy, kdo nemáte Justina rádi a hnusně ho pomlouváte, nebo o něm říkáte věci, který nejsou pravdivý, tak si přečtěte tohle:
    Jediný, kdo by se tu měl probrat, jste vy! Nemyslíte si, že kdyby byl fakt tak bez talentu, vypadal a zpíval jak holka, že by o něj měly ostatní hvězdy zájem? Nemyslíte si, že by mu jeho manažer Scooter vůbec volal, kdyby nebyl talentovaný? Že by mu Usher pomáhal s kariérou, kdyby za nic nestál? Že by si s ním ostatní zpěváci chtěli zazpívat duet, kdyby neuměl zpívat? Fakt jste tak zaslepený žárlivostí, nenávistí, nebo něčím podobným? Tak zatraceně otevřete oči!! Je to kluk, který měl prostě štěstí. Využil svého talentu a vyplatilo se mu to. Copak mu to aspoň nemůžete přát? Když se vám nelíbí, tak ho neposlouchejte, vůbec se jím nezabývejte a neztrácejte s ním váš "drahocenný" čas, když zrovna nezapadá do vašeho stylu!!!!
    • Re: Pro antifanoušky!

:D ja proste nemožem z týchto vašich drístov o tom, jak naňho všetci žiarlia, a jaký je talentovaný.. omfg otvorte oči a uši.. že vie spievať? fúú no paráda, každý druhý človek, ktorého poznám, vie celkom slušne spievať.. tu ide o to, že spievať také halušky aké spieva on nie je žiadne umenie, možno vie intonovať, no bohužel spev neni len o tom... ale keď tak premýšlam, v tomto "hudobnom žánri" nie je treba ani to, stačí cute ksichtík a hlásoček, pri ktorom majú všetky 14tky instantný orgazm. je to totiž trafený poP, ktorý v tejto hnusnej dobe tak strašne letí (aj keď nikdy v mojom živote nepochopím *prečo*)... podobných piesní (povedal bych totožných, ale vy, ktorí máte nos na talenty a dobrú hudbu by ste ma za to asi zlinčovali, ehm..) je taká ohromná halda, až mám z toho závraty.. navyše tu ide o decko, ktoré sotva zacapilo šlabikár a už aj spieva o ženských, o láske, a tvári sa, že je najväčší dávač v popovom svete (aj keď to miesto mu prajem.. POĎ, DŽASTIN!!).. vstúpil do sveta, ktorý z neho spraví tak hnusnú, rozmaznanú a namyslenú sviňu (veď o tom je pop, *česť výnimkám*), že ho ani vlastná mater nespozná.. samozrejme, že jeho fanynky pri masturbovaní nad jeho klipmi nepostrehnú nič, na pľaci sa totiž nosí len pop-haircut, pop-smile, a pop-gay-voice.. myslíte, že to, kde je teraz, je výhra či úspech? teraz je v rukách manažéra a vydavateľov, ktorí si sním môžu robiť čo ich napadne (a hlavne to čo vynáša), jeho hudba nebude šíriť myšlienky, dôležité otázky či problémy, a vlastne úplne totálne nič nič nič hodnotné (dajme tomu, že by aj sám chcel, čo pochybujem, ale toto by sa proste nepredávalo, takže nič také, žiadne hlbšie zmysly textov, mohlo by sa totiž stať, že dievčatá, ktoré snívajú o svatbe, či sexe s ním, by jednoducho prestali rozumieť posolstvu jeho piesní)... fakt lepšie by bolo, keby za rok-dva zhorel, pochopil do jakej sračky stúpil, a začal žiť normálny život, poprípade sa začal orientovať na Hudbu (nie "hudbu")... toto mu prajem, a vám takisto *3*
      • sarda

Re: Re: Pro antifanoušky!

a ty zpívat umíš??? Nevidíš si vůbec do huby!!! *9*
        • Re: Re: Re: Pro antifanoušky!

no ak ťa to zaujíma, už pár rokov sa venujem gitare a spevu, mám už niečo za sebou, no bohužial tu je ťažké presadiť sa, keď robíš hudbu ktorá ťa baví a naplňuje, namiesto "hudby", ktorá momentálne letí, ako to robí justin a hromada podobných... takže tak

jo...ták s tebou já vážně souhlasím...Justin je nejleoší na světě...I když abych pravdu řekla poprvé když jsem slyšela jeho song BABY,tak sem si myslela:co to zpívá za holku a potom v rá¨diu říkali že to byl Justin Bieber , tak sem si myslela že to bude nějakej...no ani to říkat nebudu...ale teď jsem zmnenila názor...Justin je prostě NEJ s velkým N....A kdo o něm vypráví tyhle drby tak ať si zamete před svím prahem a pak ať teprve někoho soudí....MILUJU TĚ JUSTINEE....!!♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥ *14* *14* *14*
      • Klouček :)

Justin je roztomilý klouček :)Líbí se mi jak zpívá..ale hlavně mi připadá jako celkem normální kluk se smyslem pro humor.Má krásné upřímné oči v kterých má jiskru a nádherný úsměv. *3*

Proč ? Proč myslíš že s ním chcou zpívat duety?! protože potom se aspoň umístí n 1. místě nebo aspoň v top 5 v hitparádách protože ty jeho faninky pro něj hlasujou e že jich nemá málo. *13* *8* *16* *10*
      • alficka

No a proč si myslíš, že jich má hodně? Protože ta většina fanynek zpozorovala jeho talent a líbí se jim jeho písničky...
        • Re: Re: Re: Pro antifanoušky!

hahahahahahahahahahahah musím se smát talent jo tak leda tak na machrování on žádnej talent nemá malý dítě by to zazpívalo stejně a možná i líp! Ale dělejte si co chcete je to váš idol můj ne ! *1* *16* *1* Bobr *1*
          • sarda

Re: Re: Re: Re: Pro antifanoušky!

Dobře ok, já Justina nemám ráda, ale zas se na to koukni z týhle stránky. Já si myslím, že talentovanej je, že je supr a že by bylo fajn, kdyby měl pořád tolik fanoušků co ho milujouo atd., ale zas si vem, že Usher mu mohl pomáhat, aby z toho měl prachy a ne třeba, že je to prostě talentovanej kluk a proto mu pomůže. Já tomu nevěřím, ale takhle to taky může být!!! *13*

ok jako z hlediska fanouška máš pravdu protože já bych to tak napsala taky kdybych byla jeho fanoušek jenže tohle právě všichni ignorujou. Prostě my tohle na diskuzi máme pořád takový příspěvky tipu: Hrozně zpívá,vypadá jako...., atd taky nám to vadí takže vás chápu!
      • hanamiley

A když jse vám tyhle příspěvky nelíbí tak je můžete ignorovat!!!!!Kromě toho jsme ve svobodný zemi kde si člověk může říkat co chce!!!!!!
        • alficka

Re: Re: Re: Pro antifanoušky!

Jenže tady nejde o to, že si ty názory můžete říkat a že jsme ve svobodný zemi... Tady jde o to, že vy to sem píšete schválně, abyste Justina i nás ponížili. Prostě normálně a jednoduše provokujete a to mi dost vadí a myslím, že ne jen mě to tak deptá *13*
  • ....

no tak s touhle diskusí končim!! hej je to tu hrozny .. nejdriv nekdo pisee zee je uzasnej a ze ho miluje a o odstavec níž nekdo pise ze je to debil ,zpiva jak holka atd... tak nechapu k čemu jsem tu svůjj nazor psala když to nikoho nezajímá ... takže konec
  • adela.ksinanova

lolXD

ahoj lidi...ja ani nwm jestli jste si toho vsimli...ae asi spise ne..:D...ze jk jde videt tk Justin nema zrovna v oblibe blodnynky *15* ...to jste si ani nevsimli ze na kazdem jeho videi je nejaka cernovlaska anebo hnedovlaska? *15* *15* ...no nic jenom tk rikam:D:D
    • -dajka-

Re: lolXD

:D tak teď si mě dost pobavila :D to že má na každým klipu holku s tmavýma vlasama ještě neznamená že je má radši než blondýnky a navíc nikdo nemůže říct jestli má radši brunety nebo blondýny protože každá v sobě něco má a navíc kluci si holku nevybírají podle barvy vlasů teda většina ne *15*
    • sarda

Re: lolXD

Mno mě se třeba trovna nelíbí, že na každým videu svým má nějakoou holku, podle mě je to trochu úchylák a taky si zas myslím, že z něho média udělali takovýho toho machýrka a že je ve skutečnosti úplně jinej
    • Re: lolXD

Co na tom, že má radši tavovlásky *1* každý má jinej vkus, toho sis asi nevšimla ty *7* *3*
      • Re: Re: lolXD

*tmavovlásky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit