Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Justinek

JUSTINEK MUCCCCCCCQQQQQQQQQQQQQ MILUJU THĚĚĚĚĚĚĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hanamiley

Ahoj

Takže čau lidičky!Nechci abyste o mě psali že sem třeba trapka nebo tak něco a že to co píšu je trapný.Jen říkám svůj názor a komu se nelíbí může ho ignorovat.Takže já osobně Justina fakt ráda nemám!Poslechněte si to jeho Baby Baby Baby ooh!!Copak takle zpívá kluk myslím že ne.Dřív jsem to měla ráda(což fakt nechápu)ale když jsem si to pořádně poslechla chtělo jse mi zvracet.Nechápu na koho jsi ten kluk hraje.Na nějakou celebritu bez talentu??????A nechápu jak na týhle stránce může být jako druhý nejoblíbenější.Moc sorry všechny holky který ho v ČR milujou,ale proberte se a podívejte se na něj zblízka.Tohle je jenom taková ta popová hvězdička bez talentu,která stejně za chvíli vyhasne a už o ní nikdo neuslyší.Tak se proberte holky!!!Za chvíli si na něj už ani nevzpomenete!!!Jen sem vám to chtěla říct.A taky copak jse vám opravdu líbí kluk,který vypadá jako gay nebo jako holka??Mě teda osobně ne.Ten kluk ještě ani nemutoval!!xD *3*
    • nicola14

Re:

Já JUSTINA taky moc nemusim, ale ráda si ho poslechnu... já vím že tato *teen star* brzo vyhasne ale, když ho mají rády neberme jim ho oni si to za pár let uvědomí, to jak byly naivní...myslely si že s nim budou chodit atd....
      a navíc podle klipů je vidět že má rád vysoký hubený tmavovlásky...a myslim že kdyby měl rád třeba blondýny, tak si do klipu vybere blondýnu....ale když si chcete myslet že si vybírá holku podle chování a vlastností..dobře, já vám to neberu....
    • Re: Ahoj

cawte baby ja mam justina rada ale rada by som nieco povedala justin nie je gay ako tu tvrdia nebudem nikoho urazat len komentujeem a ta baba ktora to napisala tak tu si asi nikto nevsima a preto kyda na celebriti ktoree zaujimajuu ludiii *3*

tak ho sakra nechte vsichni napokoji on za to nemuze ze ma takovej hlas a mu se prohloubi a tim ze mu budete nadavat nevym co tim viresite nic jen so o vas budou vsichni buh vi co myslet tak ho nechte zit do vas se taky nikdo nenavaz!!!!!!me se jeho songy libi ale vam to nikdo nevnucuje
      • adela.ksinanova

Re: Re: Ahoj

nauc se prvni cesky...a pk tu neco pis!!! *16* *16*
        • Re: Re: Re: Ahoj

ja mozem pisat jazykom aky chcem ja kometujem starenkooooo lebo ty si 0 a nie celebritaaa
      • Re: Re: Ahoj

jo presne kdyby ste vy byly justin bieber tak biste za to taky nemohly me se taky libi a jeho pisne docela taky ti co ho nemusi tak si ho nevsimejte ale uvedomte si ze kdybyste vy byly justin tak co byste delaly?vy za vas hlas taky nemuzete *8*

PROSTE KAZDY MA NA NAJ SVUJ NAZOR JENZE JÁ VIM ZE TADY NEKOHO URAZIMB O SE TO NEKOMU NEBUDE LIBIT ALE MYSLIM SI ZE KDYS SEM SLYSELA JEHO VSECHNY PISNICKY MEL TAM PO KAZDY JINEJ HLAS TAK TZE SI MYSLIM ZE TO ZPIVA NA PLEJBEK ALE JINAK MA NORMALNI HLAS JAKO 16TILETEJ KLUK KDYS SE KOUKNETEE NA NAKEJ ROZHOVOR NBO NA T JAK MLUVI ZA SCENAAMI TREBA BAABBY TAK MA NORMALNI HLAS.....ANI NE HLLUBIKEJ ANI UKVICENEJ A MYSLIM ZE TEDA UZ MUTOVAL PAC NA VVIDEU KDE SPIVAL KDYS MU BYLO ASI JA NEVIM 11...12 TAK HO MEL ESTE TAKOVEJ DETSKEJ A TED? *13* *7* *4*

Když se ti nelíbí - Budiž. (Hele, ale máš fakt dost podobný vyjadřování, jak ta blondýna z toho videa na youtube, nedivila bych se, kdybys to byla fakt ty, ale o to tu nejde.) Hele, jediný, kdo by se tu měl probrat, jste vy! Nemyslíte si, že kdyby byl fakt tak bez talentu, vypadal a zpíval jak holka, že by o něj měly ostatní hvězdy zájem? nemyslíte si, že by mu jeho manažer Scooter vůbec volal, kdyby nebyl talentovaný? Že by mu Usher pomáhal s kariérou, kdyby za nic nestál? Že by si s ním ostatní zpěváci chtěli zazpívat duet, kdyby neuměl zpívat? Fakt jste tak zaslepený žárlivostí, nenávistí, nebo něčím podobným? Tak zatraceně otevřete oči!! *13*

nesnášíš justina ale hlavně že ho máš na blogu na dessu *15* *15* *15*
  • sumec

Trošku zvláštní

Nemám nic proti Justinovi ale vypadá to že je to kluk kterej si nechal udělat plastiku obličeje na holku aby zakryl ten dívčí hlas.
  • anett96

jo

a jeste neco ty skupiny na Fb jako ze je justin píča mi přijdou trochu trapny, takže i kdyz ho nemusim jen vám ríkam ze ja se do nich nepripojuju a lidi nevšímejte si toho, o jinych celebritach to pisou taky ja nemam rada kdyz urazi celebrity lidi co jiim nesahaj ani pod kolena
    • Re: jo

Ty jsi jeden z mála lidí, co hned Justina nezačnou urážet, když ho moc nemusejí. Považuju tě za rozumnýho člověka *1* *15*
  • anett96

jo vzpomněla jsem si

vzpomela jsem si hlasovala jsem pro nej na T-music chart je na 2 miste, stou pisnickou mu to preju ;-)
  • anett96

justin

Takže nepřišla jsem sem komentovat Justina nebo tak neberte to vůůbec zle, Justina moc nemusim ani ho neposloucham jenom píšnicku ,,one time,,..ale ta jeho nová písnička eenie meenie je úúúúúúžasnááá =) musela sem to sem napsat...nechci aby ste mi tu vysvetlovali jak je skvělej, prostě mám svůj styl a jeho neodsuzuju prostě ho jen neposloucham a nešílím po něm jako ostatní :) ani se nepřipojuju do skupin co o něm písou na FB jako napr.. justin je pí*č* atd..každej posloucha co se mu libi a tak to bude ale takhle písnička ja úúžasňoučká
  • domca006

hlasování

Hlasujte v T-music chart..Justin je tam s Eenie meenie na 5 místě..a minulej tejden byl 2..takže hlasujte..mužete jednou za den od čtvrtka do pondělní 12. hodiny.. takže hlasujteee..!!! xDD
    • Re: hlasování

Hlasuju na 1 Místoo !!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
    • Re: hlasování

Tyjo oni spadli až na pátý jo? No to určitě na Lady gaga zase *1* ...Ale každopádně hlasujte!!!...Jo a možná to víte, ale stejně vám to řeknu: Kdo má na tom t-music.cz profil, může hlasovat za profil, ale pak i za počítač, takže dáte vlastně dva hlasy *3*
      • Re: Re: hlasování

haha jako Gaga je daleko lepší než Bieber!
  • kaaataaa

mame jeste 5dni

mame jeste petdni na hlasovani tak pokud to pujde hlasujte kazdych 2minut diky http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour
    • kaaataaa

Re: mame jeste 5dni

*20 minut *1*
      • domca006

Re: Re: mame jeste 5dni

to tam sice píšou ale ono se to vždycky na konci toho odpočtu zase navýší na další tejden.. XDD takže je to tak trochu jedno..:D
        • kaaataaa

Re: Re: Re: mame jeste 5dni

aha *7* *1*
          • domca006

Re: Re: Re: Re: mame jeste 5dni

*1* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mame jeste 5dni

No právě, já tam už proto stejně nehlasuju, podle mě sem Justin tak či tak přijede *3*
  • alficka

prosím vás..

Holky prosím, Radši ani moc už nepiště, že máte jeho icq. Stejně nikde nemáte jistotu, že to je opravdu on a tady se kvůli pár číslům jenom pohádáme! Vždyť stejně teď ani nemůže mít moc čas, aby si psal na icku s fanynkama a to už z toho důvodu, že to icq se rychle šíří a za chvíli si ho ten "Justin" smaže. A taky proto, že před pár dny začalo jeho světové turné a nemá zas tolik času. Vždyť je sotva na twitteru a na facebooku...
  • mám ho!!

Ahoj hele mám fakt tutově pravý ICQ na Justina a jakto??byla jsem na jeho koncerte a on mi ho osobne dal!!!wow a jeste mam na neho telefon ale ten nikomu nedam.....tak kdo by ho chtel tak tady je 632651206 *14*
    • hsmylove

Re: mám ho!!

Kde jsi byla na koncertě? *7*
      • Re: Re: mám ho!!

v Moline
        • domca006

Re: Re: Re: mám ho!!

a to je kde??
      • domca006

Re: Re: mám ho!!

to by mě taky zajímalo..ale ona tu jaksi eště nebyla no.. :((
    • domca006

Re: mám ho!!

a kde si na nem byla?? :)
      • Re: Re: mám ho!!

Jako myslíš na jeho koncertě?
        • domca006

Re: Re: Re: mám ho!!

jj
          • domca006

Re: Re: Re: Re: mám ho!!

kdyztak se zaregistruj a napis mi zpravu..takhle je to tezky..podle zprav aspon uvidime ze si mi psala..:D
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!

tak uz ne sry..to bylo nejak chvilkovy..:D
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: mám ho!!

jo a dyžtak..to icq už neexistuje..nwm proc ale asi si ho smazal..chvili sem si s nim psala a najednou bylo fuč..a ted kdyz ho chci najit tak to pise ze neni..:( skoda no..:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit