Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • my love

Ahojky lidičky každý má rád něěkoho jiného já třeba Justina miluju je nejkrásnější nejmilejší a plosssssssstttttttttěě samí kladyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: my love

jo já ho taky miluju je proste boží *14* *14* *14*
  • každému se líbí něco jiného

Nežiju na Marsu a tak o Justinu Bieberovi samozřejmě vím. I když se mě to osobně netýká ten povyk okolo něj mě donutil k vyjádření vlastního názoru. Je mi 2x tolik co jemu, poslouchám rock, nemám k němu citový vztah jako vy tady, a tak si můžu dovolit mít objektivní názor. Myslím si že Justin není špatný. Není sice nejdůležitější na planetě, ale to není nikdo.Každý má totiž vlastní vkus. Ale kdybych ho porovnával s dalšími osobnostmi dneška i minulosti tak má 1+. To co se mu nedá upřít je talent a vztah k hudbě. K tomu je ještě čím dál hezčí, což je v dnešní době víc důležité než kdykoliv předtím. Tvrdit že na svůj věk nevypadá může jen někdo pod dvacet. Kdo je dospělý vidí že vzhledově odpovídá svému věku. Vidět ho prvně hádal bych mu 15, 16, míň rozhodně ne! To jen že má takovou hladkou pleť, neobyčejně hezký obličej a menší postavu vzbuzuje zdání že je mladší. Je to zkrátka ten typ co vypadá stále mladý což je v životě velké plus. Na výšce nezáleží- jsou další co neměří 180 centimetrů- navíc ještě 2 roky poroste takže to může dohnat. Stejně výška jako vzhled jsou geneticky dané. Taky je pravda to co říkají i jiní- skutečně severoameričani mají takové měkčí hlasy- a při zpěvu to vynikne. To ale neznamená že to na poslech nezní hezky. Stejně i podle hlasu je poznat že jde o kluka. Je napohled roztomilý a zpívá hezky, každopádně slibný potenciál na superhvězdu.
    Pokud je takový člověk jak se zdá a nepřetvařuje se- a my dospělí víme že to není možné stále a navíc dokonale předstírat jaký člověk není- tak má to nejdůležitější, dobrou a milou povahu. To je co se za peníze koupit nedá. Lidi s takovou povahou ani sebevětší úspěch a sláva nezkazí. Na to pod jakým je tlakem to zvládá docela dobře. Nezdá se namyšlený, a tvrdě na svém úspěchu pracuje. Je obdivuhodné co dokázal- není to jen o štěstí, samotné bez talentu je na nic. A ano, Bieber není bobr, v žádném jazyce na světě.
    • Re: každému se líbí něco jiného

přesně tak lépe bych to asi nenapsaal :-D nejlepší názor co jsem slyšel ;-)
    • Re: každému se líbí něco jiného

Jediné co nedává smysl ať se na to dívám z kterékoli strany jsou ti co ho nesnáší. Pokud se mi někdo nelíbí tak se o něj už kvůli sobě nezajímám. Já taky někoho nemusím a tak o něm nechci ani slyšet, takže ani myslet co mi na něm vadí. Na planetě je nás pár miliard a tak bychom se měli konečně naučit toleranci, ne ji jen vyžadovat od ostatních. Ti co mu nadávají- to nemá se skutečnou kritikou nic společného- jsou hodně omezení a netolerantní, a takové nemám rád. Měli by řešit skutečné problémy, ne že nesnáší Justina Biebera, který jim nic neudělal a osobně ho neznají. Je to hloupost závidět. Závidět mu úspěch a peníze- peníze si vydělal sám a na úspěch pracoval. Snažte se taky vy kteří jen pomlouváte. Jenom někdo kdo má nudný, zbytečný a ubohý život ztrácí čas nadáváním někomu koho osobně ani nezná. O zvláštní inteligenci to nesvědčí. Jen hlupák odsuzuje někoho koho pořádně opravdu nezná. Ale v životě jsem se setkal s tolika projevy lidské blbosti že mě to nepřekvapuje. Takovým bych přál aby začali myslet, a Justinovi co nejdelší a nejlepší kariéru /ideálně jako Elvis nebo Rolling Stones/. Rozhodně je lepší ten kdo svojí prací rozdává radost a štěstí milionům lidí než ti co ostatním ubližují.
      • sweet.anne

Re: Re: každému se líbí něco jiného

Wow, super názor. Skvěle jsi to napsal.
      • alficka

Teda, nejdelší názor, který jsem kdy četla =)....Ale právě si napsal všechno, co mám vždycky na mysli já, jen jsem to nedokázala tak zdokonalit *1* ...Máš naprostou pravdu ve všem, cos napsal.
      • kate45

tak tohle je normální názor....naprosto stebou souhlasím....:)
  • ladyy_bieber

Neeeeeeee:(

Holky jako četla jsem POPCORN a prej Justin možná skončí .. že je Justin neštastnej,že odráží fanoušky atd :(:( achjoo kdo půjde semnou do toho že by jsme udělali nějakou petici? aby nepřestal zpívat ..
    • Re: Neeeeeeee:(

to víš no....už ho nebaví zástupy pitomých fanynek....chce i fanoušky :D :D
    • mawtinkar

Re: Neeeeeeee:(

držme palce aby to neukončil...je hezkej a bude mi to dosmrti líto kdyby skončil *9* je totiž nejlepší *15* justine ser na ty ldi co tě urážéj..Věř mi že jednou tě budou zbožnovat,a budou si vyčítat co o tobě říkali...nekonči *14* milujeme tě!!!
      • mawtinecka

Re: Re: Neeeeeeee:(

všichní ♥ tě ♥ milujeme ♥
    • alficka

Tomu nevěř vůbec, to jsou kraviny...Prej to už hodně dávno bylo v německým popcornu.... A navíc nechápu proč by končil. Vždyť dneska začalo jeho velké My World Tour, takže je to nesmyl aby končil *13*
    • Re: Neeeeeeee:(

jeee huráááá už skončí nechápu proč se do te kariéry zpěváka dal tedak dyž nehce zpívat. Jo a ty kdybys chtěla dělat petici tak tím nicd nezmůžeš to ti řeknu. A děla justin bieber ze sebe velké ho machra a to není.... Ani neumí zpívat.!!!! *9* *9* *13*
      • Re: Re: Neeeeeeee:(

Nijak Justina nemusím, ale nemyslím si že by neuměl zpívat. Možná umí zpívat lépe než ty *13* !! a když si myslíš tohle .. tak si choď na stránky svých oblíbenců a nemusíš komentovat to co se ti nelíbí...
      • kaaataaa

Re: Re: Neeeeeeee:(

jééé tak mu nezávid kdyz na to nemas!! *8*
    • kate45

prosimtě to sou kecy...tomu vbc nevěř tady těm časákům..to sou kraviny...přece by neskončil když teprve začal..:)
      • Re: Re: Neeeeeeee:(

možná že jsou to keci ale já tomu věřím. !!!!!! *10*
        • kate45

Re: Re: Re: Neeeeeeee:(

tak si tomu věř ja ti to neberu..:D ja jenom řikam že tam píšou ptakoviny..ja nikdy nevěřim ničemu dokud to neslyšim od Justina..:)
          • lvicek97

Re: Re: Re: Re: Neeeeeeee:(

JJ to je pravda... V popcornu píšou samý kraviny a v tom speciálu o Twilight měli v testu, jak znáš Twilight 3 chyby!
  • alficka

My world 2.0

Tyjo teď si tu zpívám s Justinovým CD xD Momentálně mi tu hraje Eenie Meenie =D *15* *1* *14*
    • kate45

Re: My world 2.0

to mi ani nepřipominej jeho CD ja takovej velkej fanda Justina uz od začátku a ani to CDo nemám..:( no jaksi nejskou money..:(
    • tlapka055

Re: My world 2.0

jééé to je sexy....xD
  • sweet.anne

Justin

JUSTIN VYHRÁL V MUCH MUSIC VIDEO AWARDS VŠECHNY NOMINACE!!!
    A ty nominace byly na Best New Artist, UR Fave Video a International Video By A Canadian! Jeho první ceny!!! ♥ Jsem na něho pyšná. :)
    • ladyy_bieber

Re: Justin

Super taky jsem na něj pyšnáá :)))
    • kate45

jj
    • domca006

skvělýý..!! x)) <3
    • alficka

Wauuu Gratuluju!!!! *14* *5* *3*
    • tlapka055

jááá taky je super
  • z.u.z.k.a

Bieber

já ho žeru lidi.. a co ten koncert? bude nějaký ?
    • kate45

Re: Bieber

no to doufám....hlavně že tady bude Lady Gaga a přitom je známá "skoro" stejně dlouho jako Justin....
      • Re: Re: Bieber

Hm, tak to byl dobrej vtip že Lady GaGa je "skoro" stejně dlouho známá jako Justin ... To asi nevíš o čem tu píšeš ... *7* *13*
  • :-)

Vážně mu je 16? V klipech vypadá na 11 a sedí to i hlasově. Copak jste se kvůli jeho hezké tvářičce všechny dočista zbláznily?? *1* *3* *3* A ještě než mi začnete nadávat, co tady dělám, když se mi teda nelíbí. Na rovinu říkám, že to vůbec nemyslím zle!!!!!!! Tak fakt má 16 jo? *15*
    • Re: :-)

Mno to máš pravdu že vypadá asi tak na 11... A mluví jak mimino.
      *8* *8* *8* *9* *9* *7* *7* *7*
      • Re: Re: :-)

tak to jsi ho neslyšel/a mluvit
    • alficka

Re: :-)

Je mu 16. A tak dětsky vypadá hlavně ve One time a i glas tam má dost vysokej, ale jinak už zpívá hlouběji, npř. na živo... Ale dost mě to štve, že v tom One time byl fakt hodně takovej dětskej, a pak ho začali takhle všichni odsuzovat... Ježiš no a co...Já znám dost kluků a holek který vůbec nevypadají na svůj věk a nikdo je neodsuzuje... Tak proč nenecháte Justina konečně na pokoji... Je to normální kluk jako všichno ostatní, jen využil svého talentu a stal se slavným. Co je na tom špatného??
      • Re: Re: :-)

Děkuji za tvou normální odpověď. Jsi jeden zmála, co mě hned nezačal urážet. Asi máš pravdu, že je normální kluk, kdo taky říká, že ne???Jen je mi prostě ta histerie okolo něj už začala lézt krkem *15* *15* Tak se mějte všichni fajn. *5* *5*
      • domca006

Re: Re: :-)

přesně..nechte ho bejt..búhví jací ste vy..!!! xP xDD
    • Re: :-)

má 12, ne 16.
    • tynacool

Re: :-)

no fakt vypada na 11 taky tak zpívá nemám ho ráda
      • tlapka055

Re: Re: :-)

jo je mus 16 stačí a ted vypadni
        • tynacool

Re: Re: Re: :-)

mne se nechce
          • tlapka055

Re: Re: Re: Re: :-)

hmm a komu to cpeš?
        • Re: Re: Re: :-)

:D :D :D :D
  • kaaataaa

hlasujte!!!

hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour
  • syndynka

new blog

Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz
  • mawtinkar

MNO

takže mámm takovej nápad lidi...dopisuju si na facebooku s terezou tobiášovou ź očka z inboxu a mohla bych se zeptat jestli bude nějakej koncert tady v ČR a mohla bych se zeptat jestli se o ten lístek může soutěžit a pak bych vám dala veškeré informace.Souhlasíte???? *7* *14*
    • domca006

Re: MNO

jasne..!! urcite se zeptej..!!
      • mawtinkar

Re: Re: MNO

no ptala jsem se a dá se i koupit nemusí se jen hlasovat *4* *4*
        • kaaataaa

Re: Re: Re: MNO

a nevis tak presne kdy tu tak bude v čr?a za kolik tak priblizne by se ten listek dal koupit?? *14*
          • maria.johanna

Re: Re: Re: Re: MNO

na ticketpro.cz nejspis
          • mawtinkar

tak jako jiný star myslim že bude v PRAZE a lístek by měl být tak za 1500 + nebo - nevím jistě terka mi řekla že kolem 2000 rozhodně *15*
        • domca006

to je skvělý..!!! xDD a to eště teda ted v 2010? ja si teda osobně myslim že bude v Praze..přece jenom hlavní město..a nejel by někam jinam..sorry holky ale myslim že by nejel třeba do plzně nebo brna nebo ostravy..jen muj nazor... a jen si to myslim..uvidime..xDD x))
    • kaaataaa

Re: MNO

jasne ze souhlasíme *4*
      • mawtinkar

Re: Re: MNO

tak to je fayne
        • kaaataaa

ok
          • mawtinkar

takže lidi,zjisila jsem že Bieber mi měl mít do konce roku 2010 rozhodně koncert někde tady v ČR jinak v Evropě jich má několik.Ale kdyby jste chtěli na koncer do Evropy tak si ho musíte koupit,zato až bude tady ČR tak bude soutež o něm v Inboxu na Očku....Terezka mi dá vedět až bude soutěž o ten lístek...Tak vám to pak hned řeknu... *14* *14* Bieber!!!!!!!!!!!!!
            • alficka

Re: Re: Re: Re: Re: MNO

Jasně že se dá koupit... V tom hlasování máš jen výhodu, že to je levnější výš
            • kaaataaa

Re: Re: Re: Re: Re: MNO

a kdyz teda by byl tady v čr da se ten listek koupit nebo se da jenom hlasovat? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit