-
jo!!!!!!!!!
AŤ ŽIJE BIEBER!!!!!!!!!!!!!!JE TO MILÁČEK!!!!!!!!!!!A VY CO HO URÁŽITE DĚTE NĚKAM!!!!!!!!!!!JE TO MILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Ahoj
Ahojky holky a kluci mam taky ráda Justina Biebra *3* -
:)
zdarec lidi tak sem tady zase nebyla jakou dobu...sem byla pryč....a nemohla sem se dočakt až uvidim klipk k some body to love a jednim slovem NÁDHERA <333 a taky sem byla překvapená Justin je v T-musicu 2. no paráda....:) tak hlasujte..:) at mu to vydží....:)) -
-
Re: :)
no jasně kámo mrknu se tam a budu hlasovat -
-
Re: Re: :)
:) -
-
Re: Re: Re: :)
tak už jsem dala hlas....Musime porazit Miley Cyrus....Bieber je jedničkÁÁÁ -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Miley nikdo neporazí je nej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
miley se chová jako gaga a proto jí moc nemusiiiiiim....bieber je o hoooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooodně lepší xD *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
nene Justin Je LEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!
-
-
-
-
-
-
jj
ahojky lidi...nevíte jak se jmenuje ta holka co byla v klibu Justínka v klipu baby baby *3* je moc hezká a chtěla bych se o ní něco dovědět...a když něco budete vědět o ní vy tak napiště... *15* -
-
Re: jj
ty si lesbička ?, :-D -
Re: jj
jmeuje se Jasmine Villegas.. a hraje i v klipu Eenie meenie..jen jako křoví ale je tam..x)) xD -
-
Re: Re: jj
děkjji mockrááááááááááááááá t..si hodná
-
-
-
Justin
VIDEOKLIP NA SOMEBODY TO LOVE UŽ ZÍÍTTRRRAAAAAAAAA!!!!!! Nemůžu se dočkat. <3 -
-
Re: Justin
http://www.youtube.com/watch?v=SOI4 OF7iIr4&feature=player_embedded aaa...bombáá...nádheráá.. úžasnýý..!!! xDDD
-
-
blog
Ahojky Chtěla sem vás pozvat na můj blog novinky všech celebrit a ty nejnovější !!Tak kdybyste měli zájem tak se koukněte , ale když ne tak ne nikoho nenutím !!§ *3* *3* -
-
Re: blog
a jak se menuje ten tvůj blog
-
-
MUC...Prosíím
ahoj ... hele neuražte se to sem zase já asi sem to přepískla a nechtěla sem aby to vypadalo že sem nějako nafoukaná... jen prostě sem neměla náladu...:))... můžete mě někdo odpustit??..:((PROSÍÍM _(( -
-
Re: MUC...Prosíím
Já ani nevím o co jde *1* nebo cos tu psala *1* -
-
Re: Re: MUC...Prosíím
no že ste padůíí na hlavu ale fakt promin protože sem neměla den -
-
Re: Re: Re: MUC...Prosíím
Aha...já jsem padlá na hlavu už od narození, to je v poho *1* -
-
Re: Re: Re: Re: MUC...Prosíím
tak to je super ... protože jáá taky ... máš icq... mohli by sme si rozumět:-d
-
-
-
-
Re: MUC...Prosíím
jouu poučekej too si ty... ta 14 co spolkla svět...?? aha ... nou možnáá ale jen prosto že si se slušně onmluvila ... *3* -
-
Re: Re: MUC...Prosíím
jej mom děkuju ... ))aspoň že jedna osoba...)) mě pochopila))... fakt moc díkyy a vám ostatnim se taky omlouvám a chápu že mi nemusííte odpustit_((
-
-
-
!!
ahojky všichni hele nevíte jestli sem někdy ( do česka) Justin pojede? *3* -
!!!
takze vy ste v hlasovani polevili jo to uz ho jako nemate radi???hlasujte sakra sme 22. takze delejte jasny?!?!?!!! *8* *8* *8* *8* -
-
Re: !!!
hi mi name is justin bieber 22.12'm going to czech repablik I speak of the Ceska lipa is usher bye grls *4* -
-
Re: Re: !!!
mi name? xD troche preklep prde ne xD aha tady se zase nekdo cejti...
-
-
-
hlasujte!!!
hlasujte pls http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour